embriyolarını gören var mı?

babex

yavruma kardeş geliyor :)
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
385
1
46
Kocaeli
cumartesi günü transfer işlemim oldu.fakat ben embriyolarımı görmedim.sanırım önceden görülebiliyormuş,resmi çekiliyormuş ve hatta video kaydı bile oluyormuş.ben bunların hiçbirini görmedim(((((( embriyolarını görebilen arkadaşlar varmı?

evet canım ben 2 kez denedim 2sinde de fotoğrafını verdiler. çok güzel oluyor aslında onlara bakarak günleri sayıyorsun ama malesef ikisinde de negatifi gördüm. sen hamile ol inşallah fotoğrafını değil bebeğini gör bunu düşünüp üzme kendini.

bende gördüm arkadasım fotoğrafınıda verdiler.elimden,çantamdan bi dakika ayırmadım öptüm konuştum sarıldım yattım dua ettim allaha ama olmadı.negatif sonuç aldıktan sonrada bakamadım hiç o fotoğrafa garip bi duygu gerçekten.inşşş allahım senin yüzünü güldürür fotoğrafa gerek kalmadan bebeğini seversin

Babexcim sen simdi bunu dusunup neden kendini uzuyorsun goremedim falan diye. Sen de gormussundur transfer sirasinda usg den izlemedin mi transferi? Zaten gorsen ne olcak gormesen ne olcak. Allah askina uzat ayaklarini dinlen..Hayirlisiyla tutunsunlar sana;-)) Sonra cici cici usg resimlerine bakarsin;-))

bende gördüm canım çok güzel bir duygu ama olmadı malesef
2 bebeğim tutunamadan düştümafoldumben

Bende gordum hem resimlerini gordum hemde rahimdeki goeuntuyu usg bastilar uc kucuk parlak nokta bolunmeler farkliydi boyutlarida farkliydi video kaydida var bolunurken ikinci denemede verdiler
Simdi 4.5 aylik dunyalar tatlisi canimin cigerimin parcasi oglum dunyada

banada hem fotoğrafını verdiler hemde usg ile gösterdiler sonuç negatifti ama olsun inanılmaz bir duygu ve heyecandı hamile kalamasam bile muhteşem bir duyguydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…