- 22 Ağustos 2020
- 79
- 20
- 88
- 32
- Konu Sahibi nurluogretmennur
-
O kişi izinli ise başka biri bilgi versin. Bence bir daha arayın. Temizlik personelinin ne alakası var da lab işine yorum yapıyor. Devlette olsa dosyada bilgisi vardır.Devlet hastanesi oldu mu böyle oluyor
Orası öyle bir yer maalesef aradım açan olmadıO kişi izinli ise başka biri bilgi versin. Bence bir daha arayın. Temizlik personelinin ne alakası var da lab işine yorum yapıyor. Devlette olsa dosyada bilgisi vardır.
Ben de devlette iki deneme yaptım. Ama o cevabı olana kadar aradım. Belki siz başka bir süreci değerlendireceksiniz. İzinli personel yedeğini bırakmak zorunda. Ben de devlet personeliyim ama izin aldığımda başkalarına mutlaka bilgi verip ayrılıyorum.Orası öyle bir yer maalesef aradım açan olmadı
Tek embriyolog var sanırım başka görmedimBen de devlette iki deneme yaptım. Ama o cevabı olana kadar aradım. Belki siz başka bir süreci değerlendireceksiniz. İzinli personel yedeğini bırakmak zorunda. Ben de devlet personeliyim ama izin aldığımda başkalarına mutlaka bilgi verip ayrılıyorum.
Anladım transfer olduğunuz için rahatlar o zaman.Zaten iki embriyom vardı biri içimde ama artık ona dair de bi umudum yok
Selçuk Üniversitesi tıp fakültesi Konya’daHangi hastanede tedavi alıyorsunuz
Bende Konya’da yaşıyorum . Tıp fakültesi telefon iletişimi konusunda kötü :)Selçuk Üniversitesi tıp fakültesi Konya’da
Kesinlikle tedavi konusunda da öyle siz de mi orada tedavi oluyorsunuzBende Konya’da yaşıyorum . Tıp fakültesi telefon iletişimi konusunda kötü :)
Novafertil tüp bebek merkezi Ali Sami Gürbüz’de tedavi aldımKesinlikle tedavi konusunda da öyle siz de mi orada tedavi oluyorsunuz
Olumlu mu peki bende ilk denemede Ali Sami hocaya gitmiştim kimyasal ile sonuçlandıNovafertil tüp bebek merkezi Ali Sami Gürbüz’de tedavi aldım
Annemin tedavi sürecinden biliyorum o hastaneyi
Evet temmuzda ikizlerim doğdu elhamdülillah Rabbim inşallah sizleri de hasretinize kavuştursunOlumlu mu peki bende ilk denemede Ali Sami hocaya gitmiştim kimyasal ile sonuçlandı
Aminn Aminn inşallah bana da çift embriyo transferi olmuştu 3.gün sizin kaçıncı gündüEvet temmuzda ikizlerim doğdu elhamdülillah Rabbim inşallah sizleri de hasretinize kavuştursun
3 gun çift embrıyo transferi olduAminn Aminn inşallah bana da çift embriyo transferi olmuştu 3.gün sizin kaçıncı gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?