• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyolog aramadı

Kendi numarası yok devlet hastanesi olunca sabit numaradan aramışlardı
O zaman kesin yogunluk, mesai saatinin geçmesi gibi nedenlerden dolayı arayıp haber vermediler size. Özellerde adım adım bilgi veriyorlar devlette biraz daha ağır işliyor olabilir tabi. Yarın hayirli haber gelir inşallah

Ben de devlette yapmak istedim ama şartlarım uymadığı için yapamadım. Oraya para vereceğime özele gideyim bari dedim. Siz memnun musunuz devlet hastanesinden 😇
Benim de amh düşük rapor çıktı bi önceki ay 12 tane görünen folükülden bu ay 8 tane göründü 4 yumurta toplandı 2 si döllendi süreç zor doktoru saatlerce beklemek 8 de gidip saat 1 e kadar doktor bekliyordum öğretmenim çalışırken çok zor oldu onun dışında özelde denemiştim kimyasal oldu hemen hemen aynı tabi özelde daha ilgililer

Benim de amh düşük rapor çıktı bi önceki ay 12 tane görünen folükülden bu ay 8 tane göründü 4 yumurta toplandı 2 si döllendi süreç zor doktoru saatlerce beklemek 8 de gidip saat 1 e kadar doktor bekliyordum öğretmenim çalışırken çok zor oldu onun dışında özelde denemiştim kimyasal oldu hemen hemen aynı tabi özelde daha ilgililer
Benim de tedaviden önceki ay sayılan folikul ile toplanan sayı aynı değildi. Hepsi yanıt vermiyor ilaca sanırım
Bekleme her yerde var devlette de özelde de ona yapacak bişey yok
Bu sefer hayırlı sonuç alırsınız inşallah
Ben de öğretmenim. Bizler izin aldigimizda öğrenciler de izinli oluyor o gün derslerden geri kalıyorlar. alsan bir dert almasan bir.dert

Benim de tedaviden önceki ay sayılan folikul ile toplanan sayı aynı değildi. Hepsi yanıt vermiyor ilaca sanırım
Bekleme her yerde var devlette de özelde de ona yapacak bişey yok
Bu sefer hayırlı sonuç alırsınız inşallah
Ben de öğretmenim. Bizler izin aldigimizda öğrenciler de izinli oluyor o gün derslerden geri kalıyorlar. alsan bir dert almasan bir.dert
Gerçekten öyle bi de biz eşimle aynı okuldayız o da ayrı bi magazin özelde yaptırırken sakladık ama devlette mecbur söyledik Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Back
X