Embriyolog Semra Sertyel!!

efuulimm

Dualarla gel bebeğim
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
1.925
3.383
133
27
Kendisini tanıyan, hakkında fikri ve önerisi olan var mi acaba?

Şu an konyada azoapermı ıcın en ıyı embrıyolog İstanbulda nerde baskuya ahı henuz belli dgl
Ben Konyada Dilek Incesuda yaptırdım ilk denememi. Şuan aynı doktoruma mi devam etsem, Seçil hanımda mi denesem diye çok kararsız kaldim

Kendisini tanıyan, hakkında fikri ve önerisi olan var mi acaba?
Ben recai papuçcuda iken oda ordaydı. Ayrılacak deniyordu ama bilmiyorum. Konusunda çok iyi ama çok yoğun olduğu için kendisiyle bir kere görüşmüştük. Sonrasında yanındaki arkadaşlar arayıp bilgi veriyorlardı.

Ben recai papuçcuda iken oda ordaydı. Ayrılacak deniyordu ama bilmiyorum. Konusunda çok iyi ama çok yoğun olduğu için kendisiyle bir kere görüşmüştük. Sonrasında yanındaki arkadaşlar arayıp bilgi veriyorlardı.
Anladım ablacım teşekkür ederim:)

semra hoca en son A life tüp bebekteydi ancak randevu almak istedik; ayrılmış nereye gittiğini söylemediler; bilen var mı

Yaklaşık bir ay önce hala a life taydı tanştım ben çok övüyolardı ama benim içime sinmedi bi türlü yine gidin bi görüşün kendiniz karar verin derim

semra hoca en son A life tüp bebekteydi ancak randevu almak istedik; ayrılmış nereye gittiğini söylemediler; bilen var mı
Bugün duyduğumu söylüyorum. A life tüp bebek kısmı kapatılmış ben şoklardayım az kalsın o kliniğe gidecektik son anda vazgeçtik. İyi ki diyorum şu an tabi benim ki dıyum ne kadar doğru bilemiyırum ama başka birileri de zaten oranın kapatılması an meselesiydi biz bekliyoduk geç bile kaldılar diyorlardı

Duyumum doğru mu diye aradım hastaneyi randevu veriyorlar demek ki doğru değilmiş duyduklarım. ama size de dün ayrıldı demişler bugün bana da görüşmek için size randevu verelim dediler anlamadım ben de 🤷‍♂️

Son düzenleme:
Duyumum doğru mu diye aradım hastaneyi randevu veriyorlar demek ki doğru değilmiş duyduklarım. ama size de dün ayrıldı demişler bugün bana da görüşmek için size randevu verelim dediler anlamadım ben de 🤷‍♂️
Neden kapatılyor dendiğinden bilginiz var mı? Hiç bulaşmayın derim ben

Yaaa neden öyle dediniz acaba? Zaten içime sinmemişti kaçtım resmen ordan

Back
X