Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben recai papuçcuda iken oda ordaydı. Ayrılacak deniyordu ama bilmiyorum. Konusunda çok iyi ama çok yoğun olduğu için kendisiyle bir kere görüşmüştük. Sonrasında yanındaki arkadaşlar arayıp bilgi veriyorlardı.
Ben recai papuçcuda iken oda ordaydı. Ayrılacak deniyordu ama bilmiyorum. Konusunda çok iyi ama çok yoğun olduğu için kendisiyle bir kere görüşmüştük. Sonrasında yanındaki arkadaşlar arayıp bilgi veriyorlardı.
Bugün duyduğumu söylüyorum. A life tüp bebek kısmı kapatılmış ben şoklardayım az kalsın o kliniğe gidecektik son anda vazgeçtik. İyi ki diyorum şu an tabi benim ki dıyum ne kadar doğru bilemiyırum ama başka birileri de zaten oranın kapatılması an meselesiydi biz bekliyoduk geç bile kaldılar diyorlardı
Duyumum doğru mu diye aradım hastaneyi randevu veriyorlar demek ki doğru değilmiş duyduklarım. ama size de dün ayrıldı demişler bugün bana da görüşmek için size randevu verelim dediler anlamadım ben de
Duyumum doğru mu diye aradım hastaneyi randevu veriyorlar demek ki doğru değilmiş duyduklarım. ama size de dün ayrıldı demişler bugün bana da görüşmek için size randevu verelim dediler anlamadım ben de