Tüp Bebek Merkezleri Embriyolog ve tup bebek merkezi secimi 2012

Selinata

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
24
0
16
İstanbul
Tup bebek merkezi seciminde Embriyologlarin ve labratuarlarin onemi konusu geciyor. Bu konuda bilgisi olan var mi? Ben biraz nette arastirdim, Doc. Dr. Nadir Ciray one cikiyor ama kendisi artik Bahcecide calismiyor ve nerde calistigini da bilen yok. Lutfen arkadaslar cevap yazin, siz nasil secim yaptiniz?

Arkadaslar hangi merkezi nasil sectiniz ve neden orayi sectiniz, fikir verebilir misiniz? secim yapamiyorum yardimci olur musunuz?

evet canım laboratuar kalitesi çok önemli ama ne yazikki birçok insan bunu atlıyor ya da sonradan farkediyor. Biz eşimle tedavi öncesi detaylı bi araştırma yaptık ve Bahçecide karar verdik. Lab. başında Necati bey var çok ilgili çok titiz biri. gidip görüşmenizi tavsiye ederim...

slm öncelikle herkese ben yenı uye oldum bende 1 tüp bebek yaptırdım malesef negatıftı sonucum cok uzuldum o gunden berı bı arastırmadayım..Sndmr sana bı kac sey sorabılırmıyım bahcecıde tedavıye basladım demıssın tedavının hangı asamasındasın acaba hangı protokul uygulanıcak sana bahcecıde doktorun kım ücretı ne kadar soylermısın cok soru sordum galıba cvplrsn cok sevınırım sımdıden tsk..

arkadaşlar merhaba ben de ilk tüp bebek denememi istanbul üsküdar da eurofertil tüp bebek merkezinde yaptırıyorum. opu işlemim yapıldı 2 embriyom donduruldu çünkü bende fazla uyarılma yani ohss oldu ve transferim ertelendi. ben de laboratuvarın çok önemli olduğunu düşünüyorum. şuanda merkezimden memnunum embriyoskop dahil tüm yöntemler en son teknoloji ama kadrosu da çok önemli. eğer tutmazsa ilk denemem umut tüp bebek hep aklımda benim öncelikli tercihim anadolu yakası. herkes tecrübelerini paylaşırsa çok memnun olurum. topiği açan arkadaşa da çok teşekkür :)

cevap yazan arkadaslara cok tesekkur ederim. Ben hala arastirmadayim. Evet Fulya Bahceci cok guzel bir merkez, embriyolog Necati Findikli da CVsini okudum cok deneyimli ve basarili duruyor. Ayrica klinikteki tum doktorlar da deneyimli ve ust duzey. Yanliz tek endisem tam tesekullu bir hastane olmamasi, klinikte ogleden sonra pek cok doktor cikiyor. Acil bisey olsa telefonla ararlar eminim ama bir hastane gibi olmaz diye endise ediyorum. Bu konuda fikri ve deneyimi olan varsa cok sevinirim.

öğleden sonra doktorlar oluyor canım çıkmıyorlar. Biz eşimin işi dolayısıyla çoğu zaman hep öğlenden sonra gittik hatta pazar gittiğimiz zaman bile oldu. o konuda için rahat olsun ayrıca ne zaman arasan ulaşabiliyorsun. doktor ameliyatta olsa bile yardımcısı mutlaka gerekeni yapıyor sen merak etme.

canım çok geçmiş olsun. seni anlayabiliyorum benim de 2 başarısız denemem oldu maalesef umudumu kaybettiğim bi dönemde artık olamayacak dediğim bi zamanda birden herşey değişti :) 3. denememde tuttu benim çok şükürrrr. biliyorum çok zamanlar ama geçiyor bi şekilde. 5 ay bitmek üzere şimdi çok az kaldı :))) Benim doktorum Erbil Bey canım. çok iyi çok ilgili bi doktor her aşamada desteğini esirgemiyor. Kuzenimin iş yerinden bi arkadaş Güvenç Bey'in hastasıydı o da ilk denemesinde hamile kaldı. ben tanımıyorum ama o da çok memnundu...

Bende esmaaa82ye katılıyorum. benim bildiğim tek birşey var o da başından sonunda kadar sadece bi tanecik doktorum Erbil bey değil, hemşiresinden sekreterine kadar bütün bahçeci çalışanları o kadar benim yanımdaydıkiiii onlara minnettarım ve bunları yazmayı kendime bir borç görüyorum. Allah kimseyi çocuk özlemiyle sınamasın. Allah Mustafa Bahçeci ve ekibini korusun. Dileyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.

tsk... canım cvp ladıgın ıcın ben 2 ssk raporumu cıkaracam fulya bahcecı nın ssk anlaşması yokmus ama umut bahcecıde varmıs orayı dusunuyorum ama yınede bı arastırmadayım bıde ıst tup bebek merkezınıde ıyı dıyorlar kararsızım hangı merkezı sececegıme ınş... 2 cıde pozıtıf sonuc alırım cocugumun olmasını cok ıstıyorumkı ALLAHIM cocuk ısteyen herkese ve bana cocugumuzun olmasını nasıp etsın evlat kokusunu

ÖNERİYORUM

Bugüne kadar kafamda oluşan merkez kalıbını yıkan daha önce yaşamış olduğum kötü merkez deneyimlerni daha ilk

gittiğimde yok eden yer BAHCECİ UMUT TÜP BEBEK MERKEZİ

ve yine Bugüne kadar kafamda oluşan doktor kalıbını yıkan kişi Daha önce yaşamış olduğum kötü doktor

deneyimlerimi yıkan sevgili doktorum Süleyman TOSUN

Son düzenleme:
Arkadaslar hangi merkezi nasil sectiniz ve neden orayi sectiniz, fikir verebilir misiniz? secim yapamiyorum yardimci olur musunuz?

ben tavsiye üzerine yeditepe üniv. hast. dr cem fıçıcıoğlu nu seçtim. şu an 7 aylık hamileyim ve ilk denememde.. darısı tüm isteyenlerin başına inş. tecrübesine çok güvendim. başka hastalar duyuyorum denemeleri başarısız ( üzülüorum..aynı ilaçları kullanmamışlar yada kısa süre kullanmışlar. bu dr işini sağlam yapıyor riske atmıyor.. gerisi Allah kerim demek kalıor bize..

Ben de kesinlikle Fulya Bahçeciyi öneririm. Hem Labaratuar kalitesi hem ekip çok iyi. araştırmalarımız ve tavsiyeler bizi bahçeciye yönlendirdi şimdi çok şükürrrrr gebeyim :) Allah Mustafa Bahçeci ve ekibinden razı olsun onları korusun. dileyen ve isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın rabbim inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…