cevap yazan arkadaslara cok tesekkur ederim. Ben hala arastirmadayim. Evet Fulya Bahceci cok guzel bir merkez, embriyolog Necati Findikli da CVsini okudum cok deneyimli ve basarili duruyor. Ayrica klinikteki tum doktorlar da deneyimli ve ust duzey. Yanliz tek endisem tam tesekullu bir hastane olmamasi, klinikte ogleden sonra pek cok doktor cikiyor. Acil bisey olsa telefonla ararlar eminim ama bir hastane gibi olmaz diye endise ediyorum. Bu konuda fikri ve deneyimi olan varsa cok sevinirim.
slm öncelikle herkese ben yenı uye oldum bende 1 tüp bebek yaptırdım malesef negatıftı sonucum cok uzuldum o gunden berı bı arastırmadayım..Sndmr sana bı kac sey sorabılırmıyım bahcecıde tedavıye basladım demıssın tedavının hangı asamasındasın acaba hangı protokul uygulanıcak sana bahcecıde doktorun kım ücretı ne kadar soylermısın cok soru sordum galıba cvplrsn cok sevınırım sımdıden tsk..
canım çok geçmiş olsun. seni anlayabiliyorum benim de 2 başarısız denemem oldu maalesefumudumu kaybettiğim bi dönemde artık olamayacak dediğim bi zamanda birden herşey değişti :) 3. denememde tuttu benim çok şükürrrr. biliyorum çok zamanlar ama geçiyor bi şekilde. 5 ay bitmek üzere şimdi çok az kaldı :))) Benim doktorum Erbil Bey canım. çok iyi çok ilgili bi doktor her aşamada desteğini esirgemiyor. Kuzenimin iş yerinden bi arkadaş Güvenç Bey'in hastasıydı o da ilk denemesinde hamile kaldı. ben tanımıyorum ama o da çok memnundu...
Arkadaslar hangi merkezi nasil sectiniz ve neden orayi sectiniz, fikir verebilir misiniz? secim yapamiyorum yardimci olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?