Embriyoma bakar mısınız ?

İyi mi oluyor yani ben a ve b hangisi daha kalite bilmiyorum ilk tüp bebek denemem
Doktorunuza sormadınız mı ?
Onlar detaylı bilgi verir
Biri iyi biri orta kalite diye anladım
Ama sorun muhakkak hatta embriyoloğa sorun detaylı bilgi verir
Hayırlısı olsun size evlat olsunlar inşallah

Doktorunuza sormadınız mı ?
Onlar detaylı bilgi verir
Biri iyi biri orta kalite diye anladım
Ama sorun muhakkak hatta embriyoloğa sorun detaylı bilgi verir
Hayırlısı olsun size evlat olsunlar inşallah
a olanlar en kaliteli, transfer aşamasında genelde doktor bilgi veriyor 1. kalite yada orta kalite diye
Üniversite hastanesinde yapıldı, doktorun tek kelime etmedi, geldi transferi yaptı çıktı gitti, embriyolog iki tane 3. Gün biri iyi biride fena değil dedi hatırlı olsun dedi, değişik bi transferdi, yaptılar hemen beni masadan kaldırıp odaya yürüttüler gittim kendim uzandım, o yüzden burda bilgili kişiler var diye sormak istedim teşekkürler

Bunlara takılıp moralinizi bozmayın, stres olmayın tutunacak embriyo her türlü tutunur sonu güzel olsun emekleriniz boşa gitmesin inşAllah

Benim de anladığım kadarıyla biri iyi biri orta kalite. 3. günde ideal hücre sayısı 7-8 olmalı diye biliyorum. Ama birinin orta kalite olmasına takılıp stres yapmayın. İlk transferimde 4ab ya da 4ba kalite 5. gün embriyosuydu (her embriyo 5. güne ulaşamayabiliyor) ama tutmadı. İkinci transferimde 3. gün embriyosuydu kalitesini sormak aklıma gelmemişti ama çok şükür tuttu. Nasip kısmet, düşük kalite olsa bile tutan embriyolar oluyor. İçinizi ferah tutun, güzel düşünün güzel olsun.
Ben çok sıkışık girmiştim transfere. Ben de transfer sonrası kendim kalktım yürüdüm odaya, hatta 10 dakika sonra tuvalete gittim. Doktorum 'Yapılan araştırmalara göre transfer sonrası yatmanın, tuvalete gitmenin embriyonun tutunması, tutunmaması üzerine hiç bir etkisi yok.' demişti. Dediği gibi de oldu. Hiç stres yapmayın, 'Ben hamileyim.' deyin. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Eki Görüntüle 2924558 Embriyo kalitesinden anlaya var mı yardımcı olur musunuz ?
Bana böyle kağıt vermemişlerdi onun için yorum yapamayacağım.bize sadece açıklama yapılmıştı. Bi dosya gösterdiler onu da anlamamıştık zaten.Ama a kalite en iyisi çoğunlukla en iyi kaliteyi transfer ediyorlar tutma ihtimali daha yüksek olduğu için.

Ne güzel anlatmışsınız çok teşekkür ederim inşallah bende pozitif sonucunu görürüm

Bizede vermediler imzalamamız için verdiler ben resmini çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…