- Konu Sahibi gxuxlxuxm1
merhaba embryo transferinde agri hissetmeyen varmi yada cok agrili olan lütfen bana yazarmisinizCADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sana geçmiş olsun.. türkiyede hangi hastanede yaptırdın..genelde transfer yaplırken sıkışık oldugumuz için kasık agrısı olabiliyor ama aleti takarken bende hiçbir şey hissetmedim transfer ederlerkende hiç birşey hissetmiyosun canım ..ben transfer olurken allhıma yalvardım hep zaten transfer ettiklerini size gösteriyolar monitörde ufacık parlıyorlardı.. ama tabiki tutmadı.. demekki daha vakti saati gelmemiş.. inşallah bu mübarek aylar hürmetine rabbim isteyen herkezi anne olmayı nasip eder..
İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ANNE OLMAN DİLEĞİYLE BENDE BUGÜN 5.İĞNEMİ OLDUM BU BENİM İLK TEDAVİM YUMURTA TOPLAMADA VE TRANSFERDEN ÇOK KORKUYORUM ALLAHIM İNŞALLAH SONU HAYIRLI OLUR AMA BENİM İÇİME NEDENSE HİÇ DOĞMUYO ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN:Saruboceq::1no2:
merhaba embryo transferinde agri hissetmeyen varmi yada cok agrili olan lütfen bana yazarmisinizCADIARZU
tesekkürler bu benim 5. denememdi diger transferlerim cok zor olmustu 3 kere narkozlu oldu yolu kolay degilmis dedi doktor 4 dü yurt disinda yaptirdim bu sefer türkiyede yaptirdim ama transfer okadar kolay olduki ben hic bir sey hissetmedim sinek isirigi kadar bile buda bende süpe yaratti acaba embryolari rahime koymadilarmi bide sonuc negatif cikti