embryo transferinde agri hissetmeyen varmi

2 tüp bebek denemem oldu,ikisinde de ağrı sızı hissetmedim...

Bir alet yerleştiriyorlar ya,onu yerleştirirken belli belirsiz bir sızı oluyor tabi..Ama o yerleştikten sonra bir şey hissetmiyorsun..

Zaten bir taraftan da,ekranda transfer işlemini seyredeceğin için,heyecandan acı macı düşünemiyorsu canım,çok keyifli bir an,keyfini çıkar...

Hakkınd hayırlısı nasip olsun inşallah...

tesekkürler bu benim 5. denememdi diger transferlerim cok zor olmustu 3 kere narkozlu oldu yolu kolay degilmis dedi doktor 4 dü yurt disinda yaptirdim bu sefer türkiyede yaptirdim ama transfer okadar kolay olduki ben hic bir sey hissetmedim sinek isirigi kadar bile buda bende süpe yaratti acaba embryolari rahime koymadilarmi bide sonuc negatif cikti

canım sana geçmiş olsun.. türkiyede hangi hastanede yaptırdın..genelde transfer yaplırken sıkışık oldugumuz için kasık agrısı olabiliyor ama aleti takarken bende hiçbir şey hissetmedim transfer ederlerkende hiç birşey hissetmiyosun canım ..ben transfer olurken allhıma yalvardım hep zaten transfer ettiklerini size gösteriyolar monitörde ufacık parlıyorlardı.. ama tabiki tutmadı.. demekki daha vakti saati gelmemiş.. inşallah bu mübarek aylar hürmetine rabbim isteyen herkezi anne olmayı nasip eder..

canım sana geçmiş olsun.. türkiyede hangi hastanede yaptırdın..genelde transfer yaplırken sıkışık oldugumuz için kasık agrısı olabiliyor ama aleti takarken bende hiçbir şey hissetmedim transfer ederlerkende hiç birşey hissetmiyosun canım ..ben transfer olurken allhıma yalvardım hep zaten transfer ettiklerini size gösteriyolar monitörde ufacık parlıyorlardı.. ama tabiki tutmadı.. demekki daha vakti saati gelmemiş.. inşallah bu mübarek aylar hürmetine rabbim isteyen herkezi anne olmayı nasip eder..

İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ANNE OLMAN DİLEĞİYLE BENDE BUGÜN 5.İĞNEMİ OLDUM BU BENİM İLK TEDAVİM YUMURTA TOPLAMADA VE TRANSFERDEN ÇOK KORKUYORUM ALLAHIM İNŞALLAH SONU HAYIRLI OLUR AMA BENİM İÇİME NEDENSE HİÇ DOĞMUYO ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN:Saruboceq::1no2:

İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ANNE OLMAN DİLEĞİYLE BENDE BUGÜN 5.İĞNEMİ OLDUM BU BENİM İLK TEDAVİM YUMURTA TOPLAMADA VE TRANSFERDEN ÇOK KORKUYORUM ALLAHIM İNŞALLAH SONU HAYIRLI OLUR AMA BENİM İÇİME NEDENSE HİÇ DOĞMUYO ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN:Saruboceq::1no2:

AMİİİNN CANIM İNAŞŞLLAH.RABBİM KİMSENİN KUCAGINI BOŞ BIRAKMAZ..canım yumurta toplama zaten genel anesteziyle oluyor..seni uyutuyorlar hiç birşey duymuyosun...ayılınca hafif bir lekelenmen olabilri..transferde sanki muayene oluyorsunya ultrosonoğrafiyle.. ondan da kolay bir şey..canım inşallah herşey yolunda gider..canım umudunu yitirme RABBİME bol bol dua et..RAABİM inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz..:1hug:

ben hiç bi ağrı hissetmedim sadece idrara sıkışık olmak gerekiyordu ben heyecandan unuttum ve tuvalete gittim tabi doktorum sordu idrara sıkışıksın değilmi dedi bende hayır dedim veeee sonu çok kötü bitti çünkü ameliyathanede sonda taktılar ve işte benim için sun en büyük fobi bu oldu maalesef onun haricindede hiçbir ağrı hissetmedim simdi akıllandım ama gerekırse geceden sıkışacağımyerimseniben

transferde ağrı olmaz derken yani şöyle bı aletle rahım agzını acıyolarya o benım canım cok yakıyo bıde sıkısık olmakta bıraz zor oluyo... yoksa öyle coooooook buyuk bı acı yok yanı

merhaba embryo transferinde agri hissetmeyen varmi yada cok agrili olan lütfen bana yazarmisinizCADIARZU

Arkadaşım hiç sıkıntı yapma kendine..
Zaten idrarını tutacağın için ondan başka bişey düşünemiyorsun ilk başta..
Sonrada embriyoları transfer ederken ekrana bakınca sıkışıklığını da unutuveriyorsun...
Hakkında hayırlısı olsun şimdiden..

canım benim bu herkese göre farklılık gösterir bence.mesela benim ağrı eşiğim çok düşük ve tüm işlemleri anestesili oldum ben.yumurta toplama,transfer hatta rahim filmini bile anestesili oldum.ama şu varki genelde herkes basit geçiriyor bu işlemi

merhaba embryo transferinde agri hissetmeyen varmi yada cok agrili olan lütfen bana yazarmisinizCADIARZU

Benimki çok zor oldu ya. Ama ağrı falan hissetmedim.
Sadece idrarı çok zor tuttum. kendimi sıkacağım diye epey bi titredim. Sonra saolsun doktorlar, hemşireler beni lafa tutttular. Benimle sohbet ederek başka şeylere yönlerdirdiler. Alet takılırken sinek ısırığı gibi bişey hissediyosun. Daha sonra transferde hiç bişey hissetmiyosun. sadece idrara sıkışık olmak biraz zorluyo. yoksa başka bi sorun yok.

benim aşılamalarım çok ağrılı olmuştu.o yüzden 2 aşılamadan sonra pes ettim.microda hiç bişey hissetmedim.sanırım tecrübeylede alakalı.sadece alet takılınca kasılma gibi oluyo bende az bişey.onun dışında muayeneden farksız yani.arkadaşların da dediği gibi idrara sıkışık olduğun için o anda herşeyi unutuyosun zaten yerimseniben

tesekkürler bu benim 5. denememdi diger transferlerim cok zor olmustu 3 kere narkozlu oldu yolu kolay degilmis dedi doktor 4 dü yurt disinda yaptirdim bu sefer türkiyede yaptirdim ama transfer okadar kolay olduki ben hic bir sey hissetmedim sinek isirigi kadar bile buda bende süpe yaratti acaba embryolari rahime koymadilarmi bide sonuc negatif cikti

merhaba canim,
yok canim öyle düsünme, belki bu doktorun eli daha yumusakti.
almanyada mi tedavi gördün? nerde?
istersen özelden gönderebilirsin

merhaba münihte olmustu digerleri belkide dedigin gibidir ama sonuc negatif olunca insanin aklina birsürü sey geliyo belkide bi suclu ariyorum bilmiyorum moralim cok bozuk okadar ugrasiyorum özel izin aliyorum tatil bile yapmadim ama hepsi bosa gitti

Bende ağrı e$iği çok dü$ük olanlardanım rahim filmimide anestezili çektirdim ve tabii yumurta toplama i$lemi de anestezili oldu.Yumurta toplama i$leminin anestezili olması olağan bir durum çünkü ağrılı bir i$lem canlı yaptıran varmı bilmiyorum ama transfer çok kolay anesteziye ne gerek var çok basit bir i$lem sinek ısırığı gibi vajinal muayene den hiçbir farkı yok bo$una anesteziye ba$vurmayın kızlar anestezi çok masum bir$ey değil unutmayın..

Back
X