• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emeğim Hiçe Sayılmış Gibi Hissettim : (

Expectation393

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
230
98
18
26
Merhaba arkadaşlar çok uzgunüm. Yakın arkadaşlarimin ailesi Beni yayla evlerine davet ettiler. Israr ettiler Ben de gittim 2 gundur buradayim. Bugün oglen halı yıkayacaklarmis, evin kadinlarindan bir tanesi ve arkadasim yani o kadının kızı biz ucumuz yikamaya basladik. Koskoca halilar 5-6 tane filan var. Güneş de tam tepede can havliyle yikadim fircaladim kaldirdim ettim. Elimden geldigince yardim ettim. Ben evin en kucuguyum annem bana pek gorev vermemistir bu aile de bunu bilir herhalde orada bir sartlanmisliklari var neyse. Kadin tekrar tekrar sabunluyor halilarin ikisi bitti ancak bir saati askin surede. Sonra arkadasimla ben iceri gectik. Bu teyzenin konusmasini duydum. Kızlar çok yavaş hele Expectation393 tek bir noktayi fircaliyor,insan bir bakar en azindan bizi taklit eder dedi. Çok uzuldum elimden geldigince yaptim ama niye böyle dedi anlamadim :(

Yarın ilk iş evine dön. 2-3 gün misafirlik kafii bence. Giderken de yedim, içtim, davetiniz için de teşekkür ederim. Halılarınızı pek istediğiniz gibi yikayamadim ama kusura bakmayın de güzel bir dille. Duyduğunu anlamış olurlar. Dedikodu ayıp bir de misafire is yaptırmak daha büyük ayıp ki bu iş bulaşık yıkamak falan değil koca koca hali yıkamak.

Misafire halı yıkatmak?
Su verebilir misin der gibi yıkatmışlar basbayağı!
Bizim millet ne hin ne cin fikirki, iş gücü olaun diye evde misafir varken döküvermişler halıları.
Ohh ne ala...

Misafir çağırıyorsun, halı yıkasın diye... Güzelmiş. :)
Birkaç yıl önce benim salak bir arkadaşım da beni evine çağırmış, çağırdığı vakit temizliğine yardım etmediğim için iğnelemişti. Beni "temizliğe" çağırmadı tabii, bildiğin görüşmeye çağırdı. Abd'de yaşıyorum, 1-2 senede bir görüşüyoruz, durmuş durmuş, temizliğini benim geleceğim güne bırakmış yani. :) O kişiyle artık görüşmediğimi söylememe gerek yok sanırım.

Sana da tavsiyem, çık gel evine. Saçma sapan tiplerin arasına düşmüşsün.

Evet döneceğim sanırım. Ben gocunmam elime yapışmaz sonuçta ama dedikodumu yapmasi üzdü. Şimdi dönersem annem babam da üzülecekler,off çok zor iş.

Kalkar evime dönerim, bir zahmet pis halılarını da kendileri yıkasınlar, sanki bütün sene birlikte yaşıyacaz, bir daha da gitmem.

Merhaba arkadaşlar çok uzgunüm. Yakın arkadaşlarimin ailesi Beni yayla evlerine davet ettiler. Israr ettiler Ben de gittim 2 gundur buradayim. Bugün oglen halı yıkayacaklarmis, evin kadinlarindan bir tanesi ve arkadasim yani o kadının kızı biz ucumuz yikamaya basladik. Koskoca halilar 5-6 tane filan var. Güneş de tam tepede can havliyle yikadim fircaladim kaldirdim ettim. Elimden geldigince yardim ettim. Ben evin en kucuguyum annem bana pek gorev vermemistir bu aile de bunu bilir herhalde orada bir sartlanmisliklari var neyse. Kadin tekrar tekrar sabunluyor halilarin ikisi bitti ancak bir saati askin surede. Sonra arkadasimla ben iceri gectik. Bu teyzenin konusmasini duydum. Kızlar çok yavaş hele Expectation393 tek bir noktayi fircaliyor,insan bir bakar en azindan bizi taklit eder dedi. Çok uzuldum elimden geldigince yaptim ama niye böyle dedi anlamadim :KK43:
Misafirliğe çağırıldığın yerde niye hali yıkıyorsun. Onlar da amma tuhafmış.... Ben olsam geri dönerim.

Back
X