Emekli sandığı çalışnları tüp bebek ilaçlarınız raporla ne kadar tuttu?

3MELEKANNESI

ikinci çiçeğimiz yolda. .sağlıkla gel inşallah♥
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
6.511
59
158
aarkadaşlar ben öğretmenim ve rporlu olarak eczanede ilaçlarımı hesaplattım 380-400 arası tututyo dedi.Devlet %80 ödoyomuş ya...iyi dedik sevindik ama sonra bir ilaç mümesslili eczacı bilgisayara bakmadan hesaplamıştır Gonal f in hepsini ödemiyor devlet dedi ve o da bana 800 gibi fiyat çıkardı.. ilaçlarım 7 kutu gonal f,7 kutu Cetrotide,1 kutu ovitrelle,1 kutu Crinone jel...Siz ne kadar ödediniz acaba...bu ikinci tüp bebeğim bu arada...

aarkadaşlar ben öğretmenim ve rporlu olarak eczanede ilaçlarımı hesaplattım 380-400 arası tututyo dedi.Devlet %80 ödoyomuş ya...iyi dedik sevindik ama sonra bir ilaç mümesslili eczacı bilgisayara bakmadan hesaplamıştır Gonal f in hepsini ödemiyor devlet dedi ve o da bana 800 gibi fiyat çıkardı.. ilaçlarım 7 kutu gonal f,7 kutu Cetrotide,1 kutu ovitrelle,1 kutu Crinone jel...Siz ne kadar ödediniz acaba...bu ikinci tüp bebeğim bu arada...

gonal f de fark çıkar dediği doğru arkadaşının...ilk tüp bebekte ilaç raporu kullandınız mı? ne kadar doz kullandığınız önemli çünkü devletin belirlediği bir doz miktarı var bu miktar ne kadar kalmışsa diyelim ki 3000 doz kullanım hakkınız var siz 1500 doz aldınız yani 1500 doz alma hakkınız var.800 civarında oluyor ama aldığınız doza ve ilaca göre değişir...

hımm..sağol canım cvp için evet 1. tüp bebekte rapor aldım...ama arkaş da bir tanıdığın arkadaşı ilaç mümessili o da daha önceki bilgilere ya da bilgisayara bakmadan cevap vermiş..bakalım ne çıkacak..

Back
X