Emekli sandığı genel müd.tanıdığı olan var mı?

mlkhkn

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
297
14
643
42
İstanbul
Canlarım benim derdim var bölümüne açtım ama çok şükür bir derdim yok nereye açılacağını bilemediğim için buraya açtım.Yanlışsa editör arkadaşlardan rica ediyorum değiştirsinler.

Emekli sandığı genel müd.bir dilekçe verdik.hizmet birleşimi için yaklaşık 1,5 sene oldu ses yok.evrak takiprte işlemde yazıyor.Tekrar bir dilekçe verdik yine bişey yok.Kıdemi etkilemesi için akibeti lazımdı ama bir türlü öğrenemedik.Arıyoruz bilgi veremiyorlar.Bil
iyorsunuz devllet kurumlarında bazı işler çok ağır ilerliyor prosedürlere takılıyor.Bende belki burda tanıdığı olan ve bana yardımcı olabilecek birisi vardır diye düşündüm.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler KK..

emekli sandığında işler hızlı ilerler aslında..biz ne zaman dilekçe versek olumlu yada olumsuz cevap ,hemen adresimize ulaşır..ben ankarada olduğum için genel müdürlüğüne gidiyorum o yüzdende işler hızlı olabilir..şansını bi kez daha derim...

İçerik nedeniyle konunuz”.hukuk köşesi”bölümüne taşınmıştır

Editör arkadaşımın da bilgisine

Canım birde bu numaradan ulaşmayı denesen. Hiç geri çevirmiyorlar. Bütün soruları anında cevaplıyorlar. Yardımcı olacaklarını tahmin ediyorum.

Alo Emekli: 0312 414 5434

Back
X