Emel yurdakul sıkar hanıma burun ameliyatı olan var mı

Merhaba size sağlık ve güzellik diliyorum. 7 yıl önce ameliyat oldum demişsiniz burnunuz ne zaman yamuldu ne zaman karar verdiniz revizyona?

merhaba bende emel hanıma revizyon düşünüyorum sizin kaç yıl oldu memnunmusunuz bir şikayetiniz varmı
Cok memnunum
Sihirli ellerine zeval gelmesin dünya tatlisi doktorumun

Benim olduğum gün konu açmistim zaten
Şu an oturdu gibi bildiğin ilk ameliyatimda yamuktu burnum
Revizyon olan biri olarak söylüyorum cok zor güven olusuyo doktorlara uzun uzun konustum doktorumla cok ünlü baska bi kbb ye gitmiştim bana dolgu vs iyi olmaz bin tane korku senaryosu kurdu burnum sanki yokta yeniden var edecekmiş ondan baskasi yapamayacak gibi konusmustu
O doktorun konusmasindnan sonra hasta oldum üzüntüden.
Randevu da almiştim ona iptal ettirdim dedim size güvenemıyorum .
Mutlaka emel hanımla görüş
Hayal ettiğimi yaptı Allah’ım ne muradi varsa versin .

Merhaba size sağlık ve güzellik diliyorum. 7 yıl önce ameliyat oldum demişsiniz burnunuz ne zaman yamuldu ne zaman karar verdiniz revizyona?
Teşekkür ederim görmemiştim bu yorumu
Önceleri burun kıkirdağı ile ucu arasinda bi sivilce vardi minik belli olmuyordu ödem sandım o doktor malatyadandi
Oradan aslinda belliymiş zamanla orada ne sorun varsa kaydı sağa doğru
İnsanin burnu büyük olur genis olur ama yamuk olmasi cok kötü ...
Şu an cok iyiyim

Eklentiler

• 989B02AE-202C-405F-9289-0101A3316E46.webp
    22 KB · Görüntüleme: 463
İnsallah seninde musmutlu olacağin bir burnun olur
Teşekkür eederim bizi revizyon olanlar anlar :)
Merhaba ilk ameliyattan ne kadar süre sonra revizyon oldunuz ben de ameliyat oldum 11. Günüm ama olmadı biliyorum kavis istemiştim kavis yapmaya korkmuş doktor yani fazla törpüleme olmamış yine kocaman ve dümdüz bir burun sırtına sahibim doktorum şiş diyor ama dokunduğumda kemiğe değiyorum kemik şişmediyse :) eğer ödemden sonra da çok bi kavis olmayacak bu sebeple revizyon şart

Ödem de serttir, dokununca kemik sanılıyor. Üst kısım üç ayda iniyor. Üçüncü ayda kavis çıkmaya başlar varsa eğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…