Emerek uyuyan bebeğin alışkanlığını değiştirmek

Lonely single girl

🐈
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2016
4.650
18.638
208
Selam kizlarrrr.
Bebişim 7 aylık ve kucağımda emerek uykuya dalıyor. Maalesef ki 1 ay sonra ise baslayacagim :(( annem bakacak . peki ne olacak yavumun durumu. Kucağımda emmeye başladığında 5 dk içinde uykuya dalıyor. 1 saat kadar uyuyor. Simdi ben çalışırken Annemin baktığı sure içerisinde en az 4 kez uyuyacak. Ne yapacağım nasıl alistiracagim bilemiyorum. Deniyorum bazen, ama meme vermeyince bacaklarıyla tepiniyor :) ne yapayım ????

Emzik emiyor mu? Belki o çare olur diye düşündü. Zaten sen olmayınca eninde sonunda emmeden de uyur merak etme canım :)

Benimki ben varken emdi ben yokken teyzesi kucağında gezdirip uyuttu

Çocuk ona göre alışır

Yalnız 8 aylık bebeği anneniz siz işte iken Nasıl 4 kere uyutacak ki artık daha az uyumaya başlar zaten

Benimki ben varken emdi ben yokken teyzesi kucağında gezdirip uyuttu

Çocuk ona göre alışır

Yalnız 8 aylık bebeği anneniz siz işte iken Nasıl 4 kere uyutacak ki artık daha az uyumaya başlar zaten
Maşallah var ablası aman nazar değmesin :) 2 saatte bir uyuyor benim oglusum hep böyleydi duzenimiz. Doğduğunda 15 dk uyanık kalırdı . tabi zamanla 1.5 daatr kadar çıktı 2 saat falan en fazla dayanabiliyor

ee gündüzleri nasıl uyuyor peki siz yokken
3.5 aydir calisiyorum.gunduz ben isteyken bir kere uyuyor oda birbucuk iki saat en fazla.annem babam elinde battaniye ile salliyor bikac defa sonra ayakta salliyorlar uykuya dalmis oluyor bazende ayakta sallanip uyuyor hemen..isten gelir gelmez de kucagima atliyor emmek icin.su aralar ise giderken arkamdan agliyor..

3.5 aydir calisiyorum.gunduz ben isteyken bir kere uyuyor oda birbucuk iki saat en fazla.annem babam elinde battaniye ile salliyor bikac defa sonra ayakta salliyorlar uykuya dalmis oluyor bazende ayakta sallanip uyuyor hemen..isten gelir gelmez de kucagima atliyor emmek icin.su aralar ise giderken arkamdan agliyor..
Kaç aylık sizin bebeğiniz. Çok az uyuyor galiba

Benimde bebegim 8 aylik emmeden uyumuyor ve gece boyunca da emiyor. Sanirm tek caresi bebegin kendi kendine uykuya dalmasini saglamak yani uyku egitimi. Ama o da genelde aglatarak uyutma uzerine. Zor yani

Benimde bebegim 8 aylik emmeden uyumuyor ve gece boyunca da emiyor. Sanirm tek caresi bebegin kendi kendine uykuya dalmasini saglamak yani uyku egitimi. Ama o da genelde aglatarak uyutma uzerine. Zor yani
Şu an bile ağzında. Saat 7 den beri uyuyor ☺ çekmeye calistigimda uykusunda bile ısıriyor bırakmıyor . nasıl kiyayim ben simdi buna ☺

Selam kizlarrrr.
Bebişim 7 aylık ve kucağımda emerek uykuya dalıyor. Maalesef ki 1 ay sonra ise baslayacagim :KK43:( annem bakacak . peki ne olacak yavumun durumu. Kucağımda emmeye başladığında 5 dk içinde uykuya dalıyor. 1 saat kadar uyuyor. Simdi ben çalışırken Annemin baktığı sure içerisinde en az 4 kez uyuyacak. Ne yapacağım nasıl alistiracagim bilemiyorum. Deniyorum bazen, ama meme vermeyince bacaklarıyla tepiniyor :) ne yapayım ????
Uyku eğitimi için çok erken bence. Sütünüzü sağıp biberonla vermeyi denediğinizde uyuyup uyumadığını denediniz mi? Benim yeğenim 17 aylık biberonda sütünü içerek uyur. Annesi çalışıyor onun da.

Şu an bile ağzında. Saat 7 den beri uyuyor ☺ çekmeye calistigimda uykusunda bile ısıriyor bırakmıyor . nasıl kiyayim ben simdi buna ☺
Hahaha ayni durmdayiz :)) aksam uykusuna geçerken 1 buck saatimizi gidiyor. Memei cekince uyaniyor bende kiyamiyorum :)) insallah zorluk cikarmaz size ise baslayinca

Uyku eğitimi için çok erken bence. Sütünüzü sağıp biberonla vermeyi denediğinizde uyuyup uyumadığını denediniz mi? Benim yeğenim 17 aylık biberonda sütünü içerek uyur. Annesi çalışıyor onun da.
Aklımda o var zaten. Hatta birkaç yorum önce bir biberon ismi yazdım nasıl diye. Normal biberonla pek arası yok maalesef her markayı denedik. En son wee nin biberonunu sevdi ama işte

Back
X