Emerken altına yapıp huzursuzlanan bebekler

Dlksam

Aşırı mide bulantısı ve kusma
Kayıtlı Üye
10 Mart 2022
34
9
6
31
Bebeğim 68 günlük çok sık altına yapıyor ve yaptığı gibi altını değiştirmezsek kıyamet kopuyor , öyle alışmış demeyin doğduğu günden beri o şekilde ,emerken de altına yapıyor ve emmeyi bırakıp ağlıyor sürekli bu şekilde yoruldum artık biz mi anormaliz yoksa bizim gibi olanlar da var mı

Hayvan sütü alerjisi var sanirim. Emerken huzursuzlanip, emmeyi birakip aglama karin agrisindan, gazdan olur. Emerken kaka yapma, kakanin hemen yakmasi alerjiden olur. Kakasinin fotografini cekin, sikayetlerinizi not edin. Doktora danisin. Doktora gidene kadar süt urunleri, paketli gida yemeyin. Eger sut alerjisi ise bebeginiz bir kac gun icinde hemen rahatlayacaktir. Ve eger sut alerjisi ise bir damla yogurt da yeseniz, parmaginiza bulasmis tereyagi da yalasaniz bebeginize dokunur. Allah yardim etsin.

Idrar yolu enfeksiyonu olabilir, idrar cikis yeri dar olabilir. Bi doktora goturun isterseniz
İnanın kaç kez tahlil de verdik çok şükür bişey çıkmadı ama anlam veremiyoruz neden böyle çevremdekiler tutturmuş siz öyle alıştırmışsınız, yahu bu çocuk doğduğndan beri böyle yoksa ben manyak mıyım ha bire altını değiştireyim! Sünnet de ettirdik değişen bişe olmadı

Gayet normal bağırsakları hızlı çalışıyor, bu kötü birşey değil hatta gaz açısından avantajlı bile
Öyle alışmış demeyin derken?zaten altına yaptığı zaman bekletmeden değiştirmeniz gerekiyor, çocuk kendi çişi kakası içinde mi bekleyecek
Benim oğlum da hemen hemen böyleydi, emmesi bitmeden kaka yapmaya başlardı, günde sekiz kez kaka yaparak büyüdü
Altına yapınca rahatsız olması bunun farkında olması büyük artı aslında, bezi erken ve rahat bırakır
Yediğiniz içtiğiniz şeylerin asidik olmamasına özen gösterin, hergün rezene çayı için, kakası asidik olduğu için yakıyor olabilir, zor çıkarıyor olabilir, poposunda çatlak olabilir

Ultrason çekildi mi? İdrar yoluna bakıldı mı? Mesaneye bakıldı mı? Böbreklerine bakıldı mı?

Çevremdekiler bebeği sen öyle alıştırdın hemen altına yapmıl almışsın çocuk da alışmış diyor bir türlü anlatamadım bebek rahatsız oluyor almam gerekiyor zaten

Asitli içeceklerden Gazlı yiyeceklerden uzak dur gazlı nohut fasülye gibi yemeklerde Kimyon kullan günlük rezene çayı iç bebeyin emerken ağlaması gazdandır altını değiştirmek gerekiyor çevrendekiler anormal çocuğu pis bi şekilde bekletiyorlar heralde

Tuvalet iletişimini hiç araştırdınız mı? Bebeğiniz için uygulanabilir ve bebeğinizin seveceği bir yönteme benziyor. Belki deneyebilirsiniz

Ultrason çekildi mi? İdrar yoluna bakıldı mı? Mesaneye bakıldı mı? Böbreklerine bakıldı mı?
Bakıldı sorun yok dediler bu akşamdan itibaren yarın akşama kadar çişli bezlerini sayacağım bana çok fazla geliyor ama belki de olması gerekendir

emerken mutlaka tuvaletini yaptığı için emmeyi bırakıp ağlıyorum hemen değiltirmem gerekiyor ama yatırdığım için içtiği sütleri kusuyor sonra tekrar emzir tekrar altına yapıyor kısır döngü şeklinde devam ediyor böyle olunca aşırı yoruluyorum bi de her açmada tekrar idrar yapıp üstünü kirletiyor bir de üstünü değiştiriyoruz kavga kıyamet, akşamdan beri 12 saatte 10 çişli bez ilerleyen saatleri de eklersek gün içinde en az 20 çişli bez sizce normal mi kızlar bu durum , kusura bakmayın uzattım biraz ama tecrübesizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…