Emin evim den ev alan var mı?

bende çok kararsızım emin evimle görüşmeye gittik geldik hala düşünüyoruz girsek mi bu sisteme girmesek mi diye:26::26:

canım bu forumu takip ettiğim için bilgilendirmek istedim biz görştük ve düşüncelerimi diğer foruma yazmıştım kopyalıyorum buraya.

Kızlar merhaba,
ben de çok araştırdım dün de görüşmeye gittim bize bir tablo verdi ve şunu farkettik !

Kızlar bize ne kadarlık ev alacağımızı sordular 170.000 civarı dedim peşinat içerisindeki hali BU... peşinata da 40.000 dedim. Peşinatı bunlara neden verdiğimizi anlamadım ! İkincisi de birşey farkettim verilen ödeme tablosunda dip toplam yok ve ben o taksitleri tek tek 3 sayfa boyunca topladım Mesleğim ötürü kontrol ederim. ve ne gördüm 170.000 binli rakamlar ! Neden verdiğim peşinatı ikinci kez taksitle alınıyor ! İlki cukka galiba
Çünkü peşinatı kendilerine istemelerine şaşırdım bu arada bende inşaat firmasında muhasebeciyim.
Mantıklı değil peşinatı almaları ne kadar gün usulü olsa da.
Sonra taksitleri uygun yapıp ikinci peşinat alınıyor bu da enteresan değil mi ?
bu düşünce mi onaylatan bişey daha oldu
204.000 maliyet toplamı.
Ben bu adamlardan peşinat hariç : 130.000 istiyorum değil mi ?
yani : 170.000 - 40.000 : 130.000 TL
204.000 - 40.000 : 164.000 TL kaldı mı sana ? arada 34.000 TL var bunun 9.500 komisyon du. 11.000 civarı da kira yardımı 20.500 etti ee geri kalan nerede ?

Bnm kaynanam emin evimden ilk evini aldı tasındılar şuan ikinci evi alıyolar suana kadar bi problem yaşamadılar ve sizinde tanıdıklarınız sizin adınızı verip kayıt olurlarsa hediye falan veriyolar işte ceyrek altın düzleştirici bilmem ne öyle bişiyler başka pek bi bilgim yok

şu sıra bunu bizde düşünüyoruz.
biz daha eminevimle görüşmedik.
peşinatsız ya da çok düşük peşinatla girilebiliyor mu?
bunun sınırı nedir?
şuan evimiz var,aylık 1500 2000 civarı ödüyoruz ona.
1 sene sonra bitiyor çok şükür.
bende düşündümki sıra beklerken bi yandan başvuralım,
seneye bu evin borcu bitince ona başlarız.
yani bize seneye sıra gelmesi işimize gelir ama olurda şansımıza hemen sıra gelirsede aylık 500 ü geçmemek şartıyla ödeyedebiliriz.
o yüzden mantıklı geldi bana.alt komşumda başvurmayı düşünüyor,arkadaşları teslim almışlar bi ev 120 bine gayet güzelmiş.
ben olumsuz bişey duymadım daha.
ama süreç uzun olunca insan ister istemez şüpheye düşüyor.

arkadaşlar ben emin evim sayesinde ev sahibi oldum 8 ay oldu taşınalı çok şükür bi sorun yaşamadık güvenilir bi yer yani ...

benim halamlar aldı gayette memnunlar evleri de gayet güzel fakat kura mura olayları var ben tam bilmiyorum sırayla bu işler sırayı belirlemek için de kura çekiyolar sanırım şansa bağlı yani halamlar da şanssız olduğu için kura çekiminde en son onlara çıkmış yani baya beklediler tabi şu an aldılar memnunlar bi görüşün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…