4 ay önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İçime girmedi ama kenarına boşaldı. Hemen kalkıp yıkadım. 25 dakika içinde Ella hapı aldım. İlişkiden 2 hafta sonra hamilelik testi yaptım negatif çıktı. 1 hafta sonra adet oldum. 4 aydır düzenli adet oluyorum. Hiçbir belirti yok. Sol göğüsümde elime bir kitle gelmeye başladı. Nedenini bilmiyorum. Hamile olma ihtimalim var mı?
4 ay önce erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İçime girmedi ama kenarına boşaldı. Hemen kalkıp yıkadım. 25 dakika içinde Ella hapı aldım. İlişkiden 2 hafta sonra hamilelik testi yaptım negatif çıktı. 1 hafta sonra adet oldum. 4 aydır düzenli adet oluyorum. Hiçbir belirti yok. Sol göğüsümde elime bir kitle gelmeye başladı. Nedenini bilmiyorum. Hamile olma ihtimalim var mı?
hamile degilde kanser olablrsin teyy allahim ya rabbim 4 ay duzenli adet gormusun halaaaa ama halaaa hamilemiym diyosn.hem bebek oyle olmuyo leylekler getiriyo daha senin ki gelmez yazi bekle :)))
Ya arkadaş önce bir araştır hamile nasıl kalınır diye. Sonra sor. İki güne bir sürtünmeyle hamile kalınır mı konuları. Ha yetmezmiş gibi 4 aydırda düzenliymişsin. Hamile olma ihtimalini geç imkansızdan da ötedesin. Elbette bilinmeyen konular sorulurda bu fazla artık. 4 ay önce olduysa 3 aylık hamile olman lazım ki emin ol 50 kere kendini belli ederdi. Ertesi gün hapı da almışsın. Hamile değilsin yaniiiii... Göğsündeki kitle içinde mamografiye git bilemeyiz ne olduğunu.
hamile degilde kanser olablrsin teyy allahim ya rabbim 4 ay duzenli adet gormusun halaaaa ama halaaa hamilemiym diyosn.hem bebek oyle olmuyo leylekler getiriyo daha senin ki gelmez yazi bekle :)))
Sürtünerek yakınlaşma konuları midemi acayip bulandırıyor benim. Bir şey yaşayacaksınız, adam gibi yaşayın ve yaşadığımızın arkasında durun. Sürtüne sütüne bir hal oldunuz.
Ayrica, kenarına boşaltmayı biliyorsunuz, nasıl hamile kalındığını da biliyorsunuzdur mutlaka. Amaç ne? Mide bulandmak mı?
Kenarına boşaldı ne demek? Ne biçim. bir tabir bu. Su tür konular cevaplanması direkt kapatılsa keske. insanda mide denen bir şey birakmiyorsunuz.
ya bunların konusunu kapatın ya da kmse yorum yapmasın ki kaybolsunlar. Bişeyi yapıyosan adam gibi arkasında durcaksn. Korkuyosan yapmıcaksın. Ne saçmalık bunlar ya