O mesajı yazarken ya kafası güzeldirmerhaba arkadaslar ; benim danışmak istediğim bir konu var.Bizim berbaer çalışstığımız kendisini 2 yıldır tanıdığım bir arkadaşım vargayet samimiyiz.Son zamanlarda bana olduğundan daha farklı.benim için özelsin , olması gerekenden değerisin,bana en güzel hediye sensin özledim gibi laflar söylüyodu , en son 3 hafta önce seni seviyorum sus hiç bir şey söyleme yazmış şaşırdım tabiki bende kendisine ben ne diceğimi bilmiyorum şaşırdım hep arkadasız dedığın için dedim.oda tamam dedi hatta bir konusmamızda baban görse ne der dedı mecburen evlenirsin dedim şakasında ben seviyorum benim için sorun yok sen sevmiyosun dedi bana . senin korkunda sevdiğini söyleyememek falan dedi.neyse uzatmıyım ben ıkı gun önce bütün bunların sebebini sordum bana demesnmi ben sana arkadasca soyledım yanlış anlamıssın diye. neye uğradığımı şaşırdım. sizce yanlı anlamış olabilirmiyim.
merhaba arkadaslar ; benim danışmak istediğim bir konu var.Bizim berbaer çalışstığımız kendisini 2 yıldır tanıdığım bir arkadaşım vargayet samimiyiz.Son zamanlarda bana olduğundan daha farklı.benim için özelsin , olması gerekenden değerisin,bana en güzel hediye sensin özledim gibi laflar söylüyodu , en son 3 hafta önce seni seviyorum sus hiç bir şey söyleme yazmış şaşırdım tabiki bende kendisine ben ne diceğimi bilmiyorum şaşırdım hep arkadasız dedığın için dedim.oda tamam dedi hatta bir konusmamızda baban görse ne der dedı mecburen evlenirsin dedim şakasında ben seviyorum benim için sorun yok sen sevmiyosun dedi bana . senin korkunda sevdiğini söyleyememek falan dedi.neyse uzatmıyım ben ıkı gun önce bütün bunların sebebini sordum bana demesnmi ben sana arkadasca soyledım yanlış anlamıssın diye. neye uğradığımı şaşırdım. sizce yanlı anlamış olabilirmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?