emın olmamak

cy2580

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2012
454
1
48
İstanbul
merhaba arkadaslar ; benim danışmak istediğim bir konu var.Bizim berbaer çalışstığımız kendisini 2 yıldır tanıdığım bir arkadaşım vargayet samimiyiz.Son zamanlarda bana olduğundan daha farklı.benim için özelsin , olması gerekenden değerisin,bana en güzel hediye sensin özledim gibi laflar söylüyodu , en son 3 hafta önce seni seviyorum sus hiç bir şey söyleme yazmış şaşırdım tabiki bende kendisine ben ne diceğimi bilmiyorum şaşırdım hep arkadasız dedığın için dedim.oda tamam dedi hatta bir konusmamızda baban görse ne der dedı mecburen evlenirsin dedim şakasında ben seviyorum benim için sorun yok sen sevmiyosun dedi bana . senin korkunda sevdiğini söyleyememek falan dedi.neyse uzatmıyım ben ıkı gun önce bütün bunların sebebini sordum bana demesnmi ben sana arkadasca soyledım yanlış anlamıssın diye. neye uğradığımı şaşırdım. sizce yanlı anlamış olabilirmiyim.

karşılık verdim ama :) beraber yemeğe gittik falan sonradan saçmaladı şimdi ısrarla soruyorum yok arkadaşımsın diyo deli edicek beni

hımm belki de taktiktir o geri çekilince senin dikkatini de çekmiş ayrıca

Ben de bir süredir devam eden dengesiz ruh hallerinin sebebini öğrenmek için yemeğe çıkmıştım de, sıyrıl işin içinden. Belli ki sizden hoşlanıyor ama ne istediğini bilmiyor. Böylelerinin ilacı fazla yüz vermemek.

Arkadaşımsın de geç artık bundan sonra sende :) kafasına göre davranmasın canım ...

bence sen "e herhalde arkadaşız sen ne olacağını düşündün ki? komik olma lütfen" de sonra onun yüzünde oluşan renkte bir kazak hediye et arkadaşa

Gitme üstüne kalkmasın bi yerleri. Gelirse o gelsin gelmezse Bırak gitsin

O mesajı yazarken ya kafası güzeldir ya da sizden beklediği tepkiyi göremeyince gurur yapmıştır

Yaslariniz kac canim?

One oyle dalga gecer gibi ?

Yuz verme , Haddini bilsin ..

Dengesiz ...

işte ben de beni sevdiğini sanmıştım madem arkadaşız diyosun hep öyle kalalım ozaman sen kaşındın de?

yada

gel arkadaşım dertleşelim seninle çok hoş bir çocuk gördüm inanılmaz güzel gözleri vardı çok etkilendiiimmm çoookkk sence napayım diye sor?

ergen mi bu?
ilk söyledikleri ne sonra söyledikleri ne? bi dediği bir dediğini tutmuyor.sende onun gibi yap.bende seni arkadaşım olarak hatta kardeşim abim olarak görüyorum de.

eğer sana mesaj atarsa sen de ona "seni seviyorum ama arkadaşça sus birşey söyleme" de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…