- Konu Sahibi eminapolat
-
benımde oyle oluyordu şimdı olmuyor bı bucuk ay oldu amelıyat oldugum,sanırım cılde gore değişiyor..yıkayıp nemlendırıcı suruyorum burnuma her gece yatmadan
Bende de ilk zamanlar oluyordu ama artık olmuyor..
bnde ameliyat olalı 1 ay oldu ameliyattan sonra suratımı sivilce bastı çok rahatsızım(
benımde oyleydı benım cıldımde aşırı kurudur normalde..her gece amway kullanıyorum amwayın bı tane çok amaçlı bı kremı var,amelıyat oncesıde kullanıyodum zaten ona devam ettım şuan pul pul olmuyor
Benimde ilk zamanlarda burun üstünde fena halde vardı,hatta alçıyı çıkarınca bant yapıştırmadı yerine kapatmamak için.
cnm benim sade urnum diil malesef yanaklarımdada çıkmaya başladı.dermatologa gitmeyi düşünüorum(
zaten kullanıyodum oncesınde de,sonrada devam ettım eskı bakımıma..farklı bişe yapmadım burnum ıcın açıkçası..ılk zamanlar tabı yuzumde soyuluyordu pul puldu ama kalmadı şimdı,hala kullanmaya devam edıyorum..en son bandajım alındıgında başlamıştım
zaten kullanıyodum oncesınde de,sonrada devam ettım eskı bakımıma..farklı bişe yapmadım burnum ıcın açıkçası..ılk zamanlar tabı yuzumde soyuluyordu pul puldu ama kalmadı şimdı,hala kullanmaya devam edıyorum..en son bandajım alındıgında başlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?