eminapolat Burun Estetiği Ameliyatı

eminapolat

baba beni o kula gönder:)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
714
0
46
İçel Mersin
Kızlar ben 2010 ocak ayında estetik ameliyat oldum,şeklinden çok memnunum ancak deride sürekli dökülme var. Sabah kalktıgımda yağlı oluyor sonra kupkuru olup cildim pul pul dökülüyor resmen(sadece burnum)
Ameliyat sonrası burun eskisine göre küçüldüğü için fazla kalan deri kendine yer bulacak zamanla dediler ama 15 ay oldu.Bende bütün süreçler uzun sürdü ama bundan sıkıldım artık,burnumun derisi sürekli soyuluyor ve makyaj bile yapamıyorum. Ameliyattan sonra bunu yaşayanınız var mı?

benımde oyle oluyordu şimdı olmuyor bı bucuk ay oldu amelıyat oldugum,sanırım cılde gore değişiyor..yıkayıp nemlendırıcı suruyorum burnuma her gece yatmadan

benımde oyle oluyordu şimdı olmuyor bı bucuk ay oldu amelıyat oldugum,sanırım cılde gore değişiyor..yıkayıp nemlendırıcı suruyorum burnuma her gece yatmadan

Canım ben ne jeller maskeler kullandım ama mümkün değil,15ay oldu bıktım valla.Ucunda fındık var gibi sert hala normal burun olmadı.Kuruyup pul pul olması beni deli ediyor:84:

benımde oyleydı benım cıldımde aşırı kurudur normalde..her gece amway kullanıyorum amwayın bı tane çok amaçlı bı kremı var,amelıyat oncesıde kullanıyodum zaten ona devam ettım şuan pul pul olmuyor

Bide onumu denesem acaba:26:Sen ne kadar süre onu kullandında düzeldi acaba?

cnm benim sade urnum diil malesef yanaklarımdada çıkmaya başladı.dermatologa gitmeyi düşünüorum (

Benim doktor alçıyı çıkarırken iltihap yapmış ondan kaynaklanıyor dedi,o yüzdende açıkta bıraktı ama dediğim sadece burun üstündeydi. Sen en iyisi bir doktora göster ilerlemeden.

zaten kullanıyodum oncesınde de,sonrada devam ettım eskı bakımıma..farklı bişe yapmadım burnum ıcın açıkçası..ılk zamanlar tabı yuzumde soyuluyordu pul puldu ama kalmadı şimdı,hala kullanmaya devam edıyorum..en son bandajım alındıgında başlamıştım

Herşeyi denedim birde onu deneyim,bıktım bu dökülmelerden

Canım kullandığın krem tam olarak hangisi,netten baktım amway'e ama hangisi anlamadım:26:

tıme defıance yazıyor baktım kreme.ama benım cıldım kuru tabı sen kendıne uygun olana bakman lazım..bıde cılt turune gore gec ıyıleşme olabılır amelıyattan sonra..ama tabı sonucda çok ıyı bı krem her halukarda ıyı gelır..ben sadece onu kullanıyorum yuzume maske peelıng vs yapmam pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…