- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi meredithgrey
-
Kocası da şehitlerimize "kelle" demişti. Şaırdık mı ? HAYIR.
geldim
aslında dediği tam olarak bu; sadece tek cümleyi alırsan sizin istediğiniz anlam çıkıyor doğru.
"Bebek beşiğini, çocuklar oyun bahçesini, evlat atasını hangi duyguyla severse insan da vatanını aynı duyguyla sever. Her kutsal adanmayı gerektirir" diye konuşan Erdoğan, şunları kaydetti: İşte sizler, şehit yakınları bu anlayışı en fedakar biçimde gerçekleştirdiniz. Bir adanış ve teslimiyet Kurban Bayramı'nın sizler çoktan idrak ettiniz. Biliyorsunuz kurban yaklaşmak demek, Allah'a yakınlaşmaya vesile kılınan şey demek, kurban maddi ve manevi her türlü yakınlaşmayı da içine alır. Sizlerin yakınlaşma vesileniz de bu vatan için gösterdiğiniz fedakarlıktır, ayrılığa karşı sabrınızdır. Şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum. Rabbim'den kalplerinize huzur ve sükun, ferahlık vermesini niyaz ediyorum."
geldim
aslında dediği tam olarak bu; sadece tek cümleyi alırsan sizin istediğiniz anlam çıkıyor doğru.
"Bebek beşiğini, çocuklar oyun bahçesini, evlat atasını hangi duyguyla severse insan da vatanını aynı duyguyla sever. Her kutsal adanmayı gerektirir" diye konuşan Erdoğan, şunları kaydetti: İşte sizler, şehit yakınları bu anlayışı en fedakar biçimde gerçekleştirdiniz. Bir adanış ve teslimiyet Kurban Bayramı'nın sizler çoktan idrak ettiniz. Biliyorsunuz kurban yaklaşmak demek, Allah'a yakınlaşmaya vesile kılınan şey demek, kurban maddi ve manevi her türlü yakınlaşmayı da içine alır. Sizlerin yakınlaşma vesileniz de bu vatan için gösterdiğiniz fedakarlıktır, ayrılığa karşı sabrınızdır. Şimdiden bayramınızı tebrik ediyorum. Rabbim'den kalplerinize huzur ve sükun, ferahlık vermesini niyaz ediyorum."
beni anlayabileceğini umuyorum chelzy, söylem başlı başına doğru diyemem, ama haberde bahsi geçiği gibi direk dümdüz kurbanlık koyun benzetmesi yok. zaten alıntı yaptığım metinden belli.Bunu demek istediyse de kusura bakma sare ama 16 sehidin bir gunde verildigi su surecte bu uhrevi soylemler duymak isteyecegim son seyler olur benim.
yani siz yakınlarınızı kurban verdinizKurban Bayramı'nın sizler çoktan idrak ettiniz. Biliyorsunuz kurban yaklaşmak demek, Allah'a yakınlaşmaya vesile kılınan şey demek, kurban maddi ve manevi her türlü yakınlaşmayı da içine alır.
şehit yakınım yok, Allah kimseye vermesin o acıyı,yani siz yakınlarınızı kurban verdiniz
sen mi yazdın,emine erdoğan söylemedi mi onuşehit yakınım yok, Allah kimseye vermesin o acıyı,
benim yazdığımdan bunu anladıysam egem abla, yapabilecek bi yorum bulamadığımdan susuyorum.
o metni ben yapıştırdım oraya, bana sordun sandımsen mi yazdın,emine erdoğan söylemedi mi onu
ayrıca oğlu şehit tanıdığım var.ne yaşadığını,ne düşündüğünü çok iyi biliyorum
geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?