Eminevim hakkında bilgisi olanlar

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
Eminevim diye bir kuruluş varmış.
Belli bir miktar peşinatla ev sahibi yapıyorlarmış.
Taksit ayına göre grupta o kadar kişi oluyomuş.Örneğin 60aya böldürmek istiyorsan grup 60 kişilik.
Noterde kura çekiliyormuş heray sanırım.Böyle birşeyler deniliyor.
Eminevimden ev alan arkadaşlar bilgi verebilirler mi acaba ? Nasıl bir sistemdir.?

Eminevim diye bir kuruluş varmış.
Belli bir miktar peşinatla ev sahibi yapıyorlarmış.
Taksit ayına göre grupta o kadar kişi oluyomuş.Örneğin 60aya böldürmek istiyorsan grup 60 kişilik.
Noterde kura çekiliyormuş heray sanırım.Böyle birşeyler deniliyor.
Eminevimden ev alan arkadaşlar bilgi verebilirler mi acaba ? Nasıl bir sistemdir.?

merhaba, biz bu martta alıcaz inş. geçen sene yazılmıştık, taksitleri ödüyorduk.bahsettiğiniz gibi, ev çıkıncaya kadar taksitler düşük çıktıktan sonra artıyor.istediğiniz yerden alabiliyorsunuz evi, onlar sadece parayı veriyor.faize bulaşmamak için başvurduğumuz bi yöntem, internetten de bilgi alabilirsiniz..

arkadaslar forumu ıncelerken baya sorusu olanla karsılastıgım ıcın yazmak ıstedım yenı uye olarak eminevime bızde yazıldık sırket guvenılır ıstedıgınız mercıhlerden arastırabılırsınız esımde emınevımde calısıyo aklınıza takılan bı soru olursa gercekten yardımcı olmak ısterım dıger baslıklarada yazdım esımın cep nosunuda verdım burayada yazmak ısterım .......... ıstanbul ıcı veyahut dısı farketmıyo ınsaallah yardımcı olabılırım saygılarımla....

Son düzenleyen: Moderatör:
buraları karıştırıyorum derken sizin yazınızı gördüm aklım karıştı acaba bende mı alsam dedım.arastııyorum ama alanlar olsada bilgilendırseler ne iyi olurdu.

bende dusunuyorum ev almayi emin evim vasitasi ile odeme sekilleri falan kafami karsitridi cok lusk bir ev tercih etmiyorum zaten yurt disindayip alip kiraya verebilecegim bir ev tercihim simdilik..en azindan yatirimlarimizi biriktireli diye ...

almayı çok istiyrum fakat güvenemıyorum araba hadı neysede ev büyük meblalar bi güvensem kaçırmıycm.ama sız nsıl güvenıyorunuz merak ettım arkadslar ya

valla bende yurt disindayim alsam taksiletini odemek icin birde uzerine gonderme parasi odeyecegim...ama aklima yatti ben cok buyuk degil 60 tl olana girip ustune yine kendim kapatip daire almak istiyorum..ablamlar falan arastirtiyorum simdi baksinlar diye 2 senede bekleris ne oalcak hayatta ne beklemedikki...

arastırmalarının sonuçlarını bizimlede paylaşırsan çok sevınım canım ya.bende 60 70 cıvarı düşünüyorum zaten hyırlısıyla inş.
olursa hemen yazılıcam bebeğim olduğu için bizzat yerınede gidemıyorum.ama aklımdanda çıkmıyor.yoksa elımızdekı parayıda yıecez :(

kız bizim istediğimiz ev 130 milyar aldığımız para 1100 nasıl ödenir bu ev acaba istediğimiz kadarmı veriyoruz taksitlerini anlamadım eğer öyleyse bende isterim yaaaaaaa:84:

canım gönül neler ister dee biz ilk 60 civarı alalım dıyoruz satarız bidaha yenılerız hele bı bunu ödeyelım garantıleyelım 130luk sonra gelır hayırlısıyla inş. ilk basta ağır meblaya girmemek lazım bence. :40:

merhaba hanımlar, benim annemin yakın komşusu 2 ev ve 1 araba aldı eminevim vasıtası ile. yararlanan tanıdıklarımız da var, herkes çok memnun :61:

kız bizim istediğimiz ev 130 milyar aldığımız para 1100 nasıl ödenir bu ev acaba istediğimiz kadarmı veriyoruz taksitlerini anlamadım eğer öyleyse bende isterim yaaaaaaa:84:

bacim o kadar agir yuke hemen girmeyin bence biraz asagi seviyeden baslayin sonra iyiye dogru gidersiniz bir anda okadar yuk etme ustune...ben villa almayi planliyordum ama yurt disinda yasiyorum ne yapacagim dedim biraz arastirdim bir ev alsam kiraya vericem onuda niye kasip 130 milyarlik ev alayim dedim 60 tl alip 20 30 koyup ustune normal kiralik bir daire alip sonra almayi planliyorum...bundan dolayi ailem uskudar camlicada oturuyor yurume mesafesi eminevim ondan daha gidemediler arastirtip burayada yazicam 2 ay sonra insallah turkiyede olucam gidip yazilicam cunku ev icin cok arastirma yaptim hatta buradan kredi bile almayi dusundum ama ayni sey...

canım gönül neler ister dee biz ilk 60 civarı alalım dıyoruz satarız bidaha yenılerız hele bı bunu ödeyelım garantıleyelım 130luk sonra gelır hayırlısıyla inş. ilk basta ağır meblaya girmemek lazım bence. :40:

dogru soyluyorsun tum imkanlarini seferber etmeye degmez belkide..ev alalim diye hayat standartimizi dusurmeyede gerek yok...

merhaba hanımlar, benim annemin yakın komşusu 2 ev ve 1 araba aldı eminevim vasıtası ile. yararlanan tanıdıklarımız da var, herkes çok memnun :61:

sen bizim icin biraz arastirirmisin nasil yapmis nasil almislar bize cunku alanlarda onemli onlar iii referans verebilir..ben almayi planliyorum ama yinede insan tam anlami ile inanmak istiyor..

arkadaşlar nasıl bir güven içindesiniz bravo cidden

İnsanlar da araştırma yapmak için yazıyorlar zaten hemen almıyorlar yani bu konuda varsa bir bildiğiniz aydınlatın da biz de öğrenelim.Şu ana kadar arkadaşlar hep olumlu yazmışlar.Herhangi bir olumsuzluk yaşadıysanız ya da yaşayanı tanıyorsanız bizleri de bilgilendirin.Benim hiç bir fikrim yok Ama takip de ediyorum.İlerisi için tabiki. :68:

ben 4 ay kadar oldu yazıldım.ödemeye devam bakalım bişey cıkmasın inş ta ben de ev sahıbı olayım....
hatta bende topik acmıstım emınevımle ılgılı...

Son düzenleme:
biz hiç memnun kalmadık. bir kere planlanan zamanlarda çekiliş yapılmadı ertelendi. 3,5 yıl kadar ödeme yaptık ilk cıkmasını beklemiyorduk ama 3,5 yılın sonunda 1,5 yıl daha cıkmadıgını ögrenince paramızı geri cektik.ztn 10 yıllık kredi cekmiştik, ve 5. yılda cıkması garantiydi. bizden sonra başlayan 3 aileyede ilk cıktıgını söylemişlerdi. ben sıralamada bir torpil oldugunu tabiki söyleyemem ama bizim hevesimiz cok kırıldı. ayrıca faiz yok diyorlar ama aslında sistemleri de cok benziyor. en iyisi zamanını seçip kredi cekmek. böyle plansız belirsiz beklenmiyor..

Son düzenleme:
Back
X