eminevim hk.

LimonluBahce

Kader Gayret’i Sever
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
379
21
298
Selamlar,

Yakın zamanda eminevim aracılığı ile ev alan ya da yakını ev alan var mı acaba ? Banka kredisine hiç bulaşmdan eve girmek istiyorum ama bu eminevim'e güvenim çok net değil tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim. bankalara göre bir organizyn ücreti ödemek gerekiyormus baya yıllardır da olan bir firma ama bu yarın birgün basıp gitmicekleri anlamına gelmiyor

Organizyon adı ile alınan bir ücret var ama bunu normal karsılıyorum sonucta babamın şirketi değil :) ama anlattıklarına göre altn günü gibi birine her ay ev parası cıkıyormus ve ek ödeme yokmus. tabi bunlar hep mıs mus ck eskiden alan tanıdıklarım var ama yakın zamanda alan varsa ve anlatırsa iyi olur.

Biz başvurduk fakat daha sonra bir kaç yıl sonra paramızı geri aldık sebebi de kuraya yeni katılmış insanlara hemen çıktığını duymamız ve bize sıranın garanti 5 yıl gelmeyecek olduğunu öğrenmemiz . Faiz yok diye bişey yok, adı faiz değil sisteme özet olarak erken alırsanız fazla para geç alırsanız az para ödüyorsunuz bunun en basit adı faiz değilde ne ? Birde üstüne beklemiş oluyorsunuz en azından bankadan alırsam hemen evimi alırım

Ben de bir kaç ay önce araştırmıştım ama sonuç olarak bankadan kredi çekmekten çok farklı bir paraya gelmiyor. Faizin de adı faiz değil başka isimlerle para alıyorlar. Bana pek güvenilir gelmedi, meçhul bir vakte kadar beklemek de cabası.

bugün eminevim ile görüşmeye gittim.. bankadan aldığım rakamlar ile eminevimden aldığım rakamlarda baya fark var ama işte güven sorunu.. para biriktirmeye devam edip evimi normal peşin para ile ya da bankadan ev deil ama ihtiyaç kredisi çekerek alıcam (20 bin filan) sonucta sirket bir yerde eminevim güvenemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…