Doğuma Hazırlık Eminim bu cinsiyet tahminlerini hicbiyerde duymadiniz!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Tutmayanlar neler mmesela

Tuglerimde seyreklesme olmadi aksine cok gurlesti ozellikle karnim sanki hormon bozuklugu warmis gibi tuglendi. Hep tatli istedim halada istiyorum eksi hic asermedim. Segirmelerim hep kasiklarimdaydi gobegimde hic olmadi Ama digerleri war.

Kiz bebekte olanlarin hepsi vardi bende ilk gebeligimde kizim oldu :) bundada erkek bebek belirtilerinin bi kaci haric geneli var bakalim hayirlisi

Valla her iki şeyden yaşadıklarım oldu bence kişiden kişiye değişiyor kesin bişey denilmez bunlara bakıp

iyi hoşta yarısı erkek yarısı kız bebek belirtisi var bende ne bu yaaa :)

oğlumda aynı belirtiler vardı sadce göğüslerim ağzıma değecekti birde tüylerim döküldü bundada belirtiler aynı bakalım nolcak:))))

Eşimi yanımda istiyorum
Herşeye ağlamak istiyorum
Cinsel istekte oluyor
Tatlıyı yemek pek istemiyorum ekside aynı şekilde ortadayim
Mide bulantıları arada oluyor
Goguslerim şişti ve hassalasti
Yüzüm ve sırtımda sivilceler çıktı daha 6+5 iz cinseyetimiz belli olmadı

arkadaslar bu belirtiler bende kismen tutuyor ama ben size kendi tecrubemi yazayim. Bir kizim var simdi ikinci erkek bebege hamileyim.

Kizimda mide bulantim coktu simdi daha az
Kizimda idrar rengim cok koyuydu simdi baya acik sari.
Kizimda sol gogusum ilk aylarindan itibaren bariz saga gore daha buyuktu bunda pek fark yok
kizimda alt kisimda kilo aldim simdi ise 3 ayinda itibaren karnim buyumeye basladi.
So olarak kizimda soluk simdi yuzumun parlak oldugu soyleniyor.

Erkek bebek bekliyorum ve bana hiç uymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…