emir yagdiran kaynanam

Shostakovich

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
758
35
68
İstanbul
kizlar dun aksam cay ictik kaynanamla eltim birlik oturuyor demistim zaten neyse...

biskuvi falan dokulmus haliya cocuklar dokmus herhalde... aeroplain girgiri al da suralari girgirla falan dedi kaynanam esim de orda tv izliyoruz hep beraber.

neyse ben tamam dedim nolcak diye dusundum girgirladim sonra oturdum kizim suralarda da kalmis falan demeye basladi ama ben de gormemisim herhalde diye icimden gecirdim girgirladim tekrar bu arada eltime degil bana veriyor onune gelen emirleri.. guler yuzlu iyi niyetli gibi soylemeye calisiyor kimsenin dikkatini cekmeden ama alttan alata benim egilip onun onundeki kirintilari girgirlamami istedi ve guldu yuzume kaynanasindan cekenler bilir o gulumsemeyi

o oyle gulunce sonradan anladim girgiri yarida kestim ustunkoru

sonra esimin yanina oturdum tv izledim guldum neseli neseli

bir daha soyledi kizim olmadi buralar dedi duymamazliga verdim. hic bir sey yapmadim.

kalk bana cay getir cayim bitti dedi doldurdum getirdim

yap et getir gotur arkamdan izlemeler takip etmeler biktim canimdan valla

bir sey demiyorum ama kendimi tam ise vermeden yapiyorum yani ustunkoru..

yaslidir elbette yardimci olurum ama ezmek niyetinde oldugu acik... gelin calissin ben emir vereyim... istedigi bu...

ben de gulumsedim o oyle dedikce guldum neselendim tamam anne dedim...sinir oldu bana

sonra erik kompostosu yap dedi yaptim kim koydu buna sekeri az olmus dedi ben de ben koydum o kadar koyarim hep istersen ekleyeyim dedim beni hic duymuyor ben bir laf deyince hemen sozumu kesiyor konusturmuyor

nasil basa cikicam valla esimle aram bozulmasin diye yutuyorum en sonunda bakirkoyluk olucam

Vallahi ben kaynanaya gidince inadına otururum onu alıştırdım buna

Surat yap bence bişey yaptırınca gülmekten daha etkili

ben olsam yapmazdım kocama söylerdim sırtım ağrıyor benım bugun der köşeye kurulurdum

ne o öyle küçük besleme gibi...

Eltiniz kendiyle beraber oturduğu için tüm gün o bana hizmet ediyor,şimdide öbür gelin biraz yapsın mantığıyla yapıyor olabilir.

Enazından size ev vermişler,diğer gelin gibi beraber oturmuyorsunuz,bence umursamayın,duymazdan gelin.

Bizim ailede caylar bittikce gelinler doldurur, yani hic beklenilmez bile emir/rica gelmesinin, son yudumunu alip masaya koyduklari anda o bardak alinir önlerinde, ister kendi evinde ol ister kaynananda ol, bu yüzden o konuda söyletmeden yap diyecegim sana.
Ama diger yönden seni cok iyi anliyorum, söyleme tarzindan cok rahatsiz olmusun, hic birde tesekkür falanda yok, belliki seni yildirmaya yapiyor.
Zamanla sende agirligini koymayi ögrenirsin, senden kücükler olunca onlara söylersin sende, hadi cocugum girgirla surayi falan diye.
Yemek konusuna gelince herkes baska yaptigi icin kaynanani memnun etmek zor olsa gerek...sahsen ben kendi anneme bile sinirlenirim benle mutfaga girince sunu getir, bunu götür, bu böyle olmaz, aaaaaaa kizim bu böyle yapilmaz, hep böyle yapiyorum desemde yok yok asla olmaz vs kücücük seyler icin dirdirdir devam eder, buda kendi annem oldugu halde bozulurum cogu zaman belli etmemeye calisirim.
Ama gecenlerde akrabalarda varken ve yine öyle yapinca "Iyiki kaynanam degilsin annemsin anne, yoksa biz senle hic gecinemezdik, simdiden senin gelinlere aciyorum" dedim, daha erkek kardeslerim evlenmedigi icin.
Allah sabir versin bizim gelinlere simdiden, cekecek cileleri varmis, annem tövbe degismez : )

bence diğerine diyemiyor korkuyor, dese herkesin içinde alacağı cevabı biliyordur eminim

Kendısı rahatsız falan mı nıye her seyı sızden ıstıyor. Sız ılk gelın mısınız belkı nazı sıze gecıyordur eltınızden ısteyemıyordur falan.

ben herkesin kendi evinde iş yapmasından yanayım bize gelince hiçbirşeye el sürdürmem tabi ben onlara gidince çok mümkün olmuyor iş yapmamak ama mecbur olduğum şeyleri yaparım istediğimden değil.bıraksan tüm işleri üstümüze yıkarlar kaynanaların suyunda var.ama kendi annemlere gidince annem sen iş yapma çocuğunla ilgilen onun yemeğini hazırla yeter der.işte sırası gelincede gelin değil kızım benim derler ama buna ben hiçbir zaman inanmıyorum

hiç surat falan yapma lafta deme aynen gülümseyip mutlu olmaya devam et emin ol içi içini yiyodur :)))) sinirden. seni sinirlendirip cıngar çıkarmanı aaa surat niye yapıyosun diyecek bi halini yakalamaya çalışıyo beliki. bidahakine gittiğinde karnım ağrıyo yada belim deyip çekil bi köşeye otur. yine isterse iş kıvrana kıvrana git yap.

sonuçta aynı evde değilsin umursama boşver
olmadı çok üstüne geliyorsa hastayım başım ağrıyor belim ağrıyor deyip yapma

sizi bu kadar rahatsız edecek kadar bir durum varsa eşiniz mutlaka bunun farkına varmış olmalı..gerçekten yapmanız gerekn durumlarda yapın tabi, hoş demesine gerek bile yok ama , gerçekten sırf emir olsun diye birşeyler istiyorsa bir iki defa bahane ile reddedin..sonra anlayacaktır..

ben de parkon gibi düşünüyorum diğer gelin sızlanıyosa hep ben yapıyorum diye onun gönlü olsun bak onada yaptırıyorum benim borum herkese öter misali böyle bi lüzumsuzluk içine girmiş olabilir, ne yalan söyliyim benim korkumda o, bi elti konusuda bende var cancağızım

bence çokçok iyi yapıosunuz aynı şekilde devam edın ama kendınızı uzmeden sınır hastası olmadan.zaten yaşlıymış yaşlılar bıraz huysuz oluyorlar zaten

çok sinir bozucu bi durum.bence kaynanangile nezaman gitsen hastalık numarası yap.halsizm başıağrıo de ki baştan sana emredemesin.yokbunu yapamam dersen surat as 2.işi buyurduğunda .kaşlarını çat öfle püfle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…