Emirvaki yapan insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.420
452
123
Mrb arkadaşlar ben evlendim ve ailemden farklı bi şehirde yaşıyorum ailemin kaldığı eve gezme amaçlı yatıya kalmak için emirvaki yapan birine tepkiniz ne olurdu bu ev benim değil ailemin evi bu arada ortamda konuşurlarken en kötü duygularda kalırız dedi duygular dediği benim ailemin evi şahsımın değil bn dayanamadım araya gırdim not(samimi arkadaşım değil ve kocası çocuğu arkadaşı ile ) teklif etti bende evin küçük olduğunu söyledim imkansız yani okdr kişi ve benle eşim zor sığıyoruz ailemin evine gidince çok tuhafıma gitti acıkcası bendemi sorun var düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkürler şimdiden arkadaşlar

Son düzenleme:
Mrb arkadaşlar size gezme amaçlı yatıya kalmak için emirvaki yapan birine tepkiniz ne olurdu bu arada ev benim değil başka bir şehirde ailemin evi ben evlendim başka bir şehre gittim not(samimi arkadaşım değil ve kocası çocuğu arkadaşı ile ) teklif etti bende evin küçük olduğunu söyledim imkansız yani okdr kişi ve benle eşim zor sığıyoruz gidince çok tuhafıma gitti acıkcası bendemi sorun var düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkürler şimdiden arkadaşlar
emrivaki yaptı derken sizde mi kalacağım dedi sizde kalabilir miyim 🙄

Ben teklif beklerdim soylemem boyle birseyi birde samimi degilseniz hakli olarak istemeyebilirsiniz de

Biyerde kalırız dediler sonra dediki en kötü duygularda kalırız ortamın içinde bende direk gırdim araya acıkladım
hımmm evet emrivaki yapmış ,bende hoşlanmıyorum bu tip şeylerden yani kalabilir miyiz dese tamam da bi sor bakalım müsait musin değil misin

Ben konuyu tam anlayamadim acikcasi?ev sizin degil ailenizim evi, siz baska sehre gittiniz evlenerek ama o kadar kisi nasil sigicaz ev kucuk diyorsunuz. Hic anlayamadim ki🙄
yok konu sahibi ailesiyle birlikte oturuyomus şehir dışından arkadaşı gelcekmis ona sormadan sizde kalırız demişler

yok konu sahibi ailesiyle birlikte oturuyomus şehir dışından arkadaşı gelcekmis ona sormadan sizde kalırız demişler
Himm tamam. Oyleyse zaten ne isi var arkadasinin esi ve cocuguyla. O kadar insan ayni evde zaten olmaz. Misafirlik degil eziyet olur valla.

Mrb arkadaşlar size gezme amaçlı yatıya kalmak için emirvaki yapan birine tepkiniz ne olurdu ortamda konuşurlarken en kötü duygularda kalırız dedi bn dayanamadım araya gırdim bu arada ev benim değil başka bir şehirde ailemin evi ben evlendim başka bir şehre gittim not(samimi arkadaşım değil ve kocası çocuğu arkadaşı ile ) teklif etti bende evin küçük olduğunu söyledim imkansız yani okdr kişi ve benle eşim zor sığıyoruz gidince çok tuhafıma gitti acıkcası bendemi sorun var düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkürler şimdiden arkadaşlar
Valla böyle başkaları adına plan yapan insanları hiç anlayamadım gitti.Geçen sene öyle bi arkadaşım habire telefon açıyodu aşağıdayım size gelebilir miyim diye,yılbaşında da bizim evde toplanma planı yapmış 2 arkadaşımızıda davet etmiş üstelik ev sahibi olarak benim haberim yok yani siz düşünün.Başka bi sebepten bitirdim arkadaşlığımı bu sefer diğer arkadaşa tebelleş olmuş mezuniyetten önceki gece sizde kalıyım diye 😂

Himm tamam. Oyleyse zaten ne isi var arkadasinin esi ve cocuguyla. O kadar insan ayni evde zaten olmaz. Misafirlik degil eziyet olur valla.
Evet yani ayrıca çok önceden haber verilir böyle durumlarda bakalım o.kişinin esi istiyor mu felan

Ben konuyu tam anlayamadim acikcasi?ev sizin degil ailenizim evi, siz baska sehre gittiniz evlenerek ama o kadar kisi nasil sigicaz ev kucuk diyorsunuz. Hic anlayamadim ki🙄
Ev başka şehirde ailemin evi ailemin olduğu şehre gezmeye gitmek istiyorlar kendi aralarında konuşurken en kötü duygularda kalırız dedi biri ben araya girip müdahale ettim çünkü ev küçük ve bn evlenmiş gitmişim bnm şahsi evim değil

Evet yani ayrıca çok önceden haber verilir böyle durumlarda bakalım o.kişinin esi istiyor mu felan
Bende de benzer bir dert var. Kendi kendini davet ettiren kuzen, cocugu ve kocasiyla. Ben de istemiyorum cunku samimiyetimiz yok.

Ev başka şehirde ailemin evi ailemin olduğu şehre gezmeye gitmek istiyorlar kendi aralarında konuşurken en kötü duygularda kalırız dedi biri ben araya girip müdahale ettim çünkü ev küçük ve bn evlenmiş gitmişim bnm şahsi evim değil
Ha simdi oldu. Sizin bekarkenki aile evinizde kalmak istiyolar. Yani anne babanizin misafiri olacaklar. Peki mesela anneniz biliyor mu gelmek istedigini?

Ben teklif beklerdim soylemem boyle birseyi birde samimi degilseniz hakli olarak istemeyebilirsiniz de
Cok rahatsız edici bir durum değilmi ya bnm şahsi evim değil olsa bile kendi evimde bile böyle bir emirvaki beni rahatsız ederdi insanlar beleş gitmek için neler yapıyor

Anlaşılmadı sanırım tekrar acıklıyım Benim ailem başka şehirde ben başka şehirdeyim arkadaşım ailemin olduğu şehre gezmeye gitmek istedi bana söledi en kötü senin ailenin evinde kalırız diye

Valla böyle başkaları adına plan yapan insanları hiç anlayamadım gitti.Geçen sene öyle bi arkadaşım habire telefon açıyodu aşağıdayım size gelebilir miyim diye,yılbaşında da bizim evde toplanma planı yapmış 2 arkadaşımızıda davet etmiş üstelik ev sahibi olarak benim haberim yok yani siz düşünün.Başka bi sebepten bitirdim arkadaşlığımı bu sefer diğer arkadaşa tebelleş olmuş mezuniyetten önceki gece sizde kalıyım diye 😂
Çok tiksinç bi durum mesafeli oluyorum bu ne yüzsüzlük anlamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X