Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ha simdi oldu. Sizin bekarkenki aile evinizde kalmak istiyolar. Yani anne babanizin misafiri olacaklar. Peki mesela anneniz biliyor mu gelmek istedigini?
O ne ya en kötü, övmüş mü yermiş mi bir türlü anlamadım size sormadan sizde kalmayacağını anlayacağı bir cümle kursaydınız iyi de o tarihlerde anneler şehir dışına çıkıyor kalmazsınız hem zaten onların evde şuanda konaklamalı misafir var gibi
O ne ya en kötü, övmüş mü yermiş mi bir türlü anlamadım size sormadan sizde kalmayacağını anlayacağı bir cümle kursaydınız iyi de o tarihlerde anneler şehir dışına çıkıyor kalmazsınız hem zaten onların evde şuanda konaklamalı misafir var gibi
Ev küçük sığmaz dedim gerçektende öyle onların planı için ailemin düzenini bozamam herkesin bir düzeni var artı ev benim bekarken kaldığım ev şimdiki değil nasıl böyle plan yapıyolar bnm olmayan ev icin onu anlamıyorum