Emirvaki yapan insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O ne ya en kötü, övmüş mü yermiş mi bir türlü anlamadım size sormadan sizde kalmayacağını anlayacağı bir cümle kursaydınız iyi de o tarihlerde anneler şehir dışına çıkıyor kalmazsınız hem zaten onların evde şuanda konaklamalı misafir var gibi

O ne ya en kötü, övmüş mü yermiş mi bir türlü anlamadım size sormadan sizde kalmayacağını anlayacağı bir cümle kursaydınız iyi de o tarihlerde anneler şehir dışına çıkıyor kalmazsınız hem zaten onların evde şuanda konaklamalı misafir var gibi
Ev küçük sığmaz dedim gerçektende öyle onların planı için ailemin düzenini bozamam herkesin bir düzeni var artı ev benim bekarken kaldığım ev şimdiki değil nasıl böyle plan yapıyolar bnm olmayan ev icin onu anlamıyorum

Onlar yine ev boş olunca derdi tekrar sorarlardı komple kapadım önünü kalma İşinin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X