Emla Kremle Aynı Etkisi ?!

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Selam Kızlar..

Ben Agda Yapıcam Ama Canim Cok Acıyor ve Sizlere Sormak istedim bu Anestezi Etkisi olan Kremlerden Almak istiorum Emla Krem cok acayip Pahali kızlar 1 seferlik kullanıcam Sahile gidicez ve Bana uygun ama Aynı işi gören kremlerden lazım :(( Yardım edin Bana Kızlar Var mı Daha uygunu aynı işi gören krem ?

evet anestol krem var daha uygun fiyata ben anestolun uyuşturucu etkisini tesadüf öğrendim bigün yüzümde ufak bi yara çıkmıştı evde de tek yara kremi o vardı sürünce sürdüğüm o kısmın uyuştuğunu farkettim.ama ben hiç ağda için denemedim....
belki emla krem sıfır acı hissettirir...aralarında ki fiyat farkı onun içindir

Selam Kızlar..

Ben Agda Yapıcam Ama Canim Cok Acıyor ve Sizlere Sormak istedim bu Anestezi Etkisi olan Kremlerden Almak istiorum Emla Krem cok acayip Pahali kızlar 1 seferlik kullanıcam Sahile gidicez ve Bana uygun ama Aynı işi gören kremlerden lazım :(( Yardım edin Bana Kızlar Var mı Daha uygunu aynı işi gören krem ?

Anestol krem kullanabilirsniz.
Emla krem kadar olmasada oda uyuşturucu ekisi var.

aldm kızlar denedim uyustu cok uyusmasada ben zaten acıyı tamamen degilde az hissedeyim die istemistim agdamida yaptm kurtuldum sagolun kizlar o kremde sadece 3 tlmiş adam digerin 57 tl dedi emla kremine xD

Bu kremleri genitial bölgeye sürmek peki zararli degilmi? Bilmedigim icin soruyorum...

kızlarında sözlediği gibi anestol var..
emla kadar etkili değil o ayrı tabi...

ben anestol pomad kullandım hiçbir faydası olmadı uyuşturmadı yani belki bana etki etmemiştir sizde farklı olabilir

Anestol kremi 4tl gibi bir fiyatla yeterli etkiyi gosteriyo bence...
Agdada oldugu gibi gunesten yanmis yerlerin acisini hafiflestiriyo. Her tatilci icin zorunlu ihtiyac..

Back
X