--------------------------------------------------------------------------------
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ve bu emlayı hafta sonu kullandım. ve kesinlikle süper keşke daha önce duysaydım bunuda kullansaydım meğer çektiğim sıkıntılar boşunaymıs..
kızlar ben normalde oramı makıneyle alıyordum ve cok acı çekerek alıyodum heryerını vede 3 saatımı buluyodu sadece orayı almam. ve ben bunu denedım ınanın 15 dkkamı bile almadı .
şimdi size nasıl yaptığımı anlatıyorum.
bakın kızlar şu önemlı kremı kalın tabaka halınde süreceksiniz. yani normal olarak2 tup veya 2,5 tüp kesin surmenız lazım kremın çünkü kalın durması lazım.(hiç biryer farketmeden sürün heryere sürülebilir, ama yanlız iç kısıma gelmesın yanı vajınanızın içine), bunu surdukten sonra streji alın elinize ve sadcee ustunu ortun eğer üstü açıkta kalırsa uğuşmaz vede kesınlıkle korkmayın strejı kapattıktan sonra sıkı bır don gıyın hıcbırşekilde oynamaz yerınden ve ben kesınleşsin diye 1 saat bekledim ve açtım inanın heryerı gayet güzel uyuşmuştu. ve kremi sildim ıslak mendılle. bu sefer makıneyı denedım almadı cunku kaygandı ardından evde pudra vardı onu sürdüm heryerıne ve makıneyı nereye vursam hıc acı çekmeden aldım. ve çok mutluyum artık bunu kullanıcam sürekli çok süper bişey. iyikide bunu duydum ve aldım
not:eğer bu kremı yazdırmaktan utanıyorsanız! ben bir işte çalışıyorum ve çıkıp yazdıramıyorum anneme sağlık ocagına yazdırttım ve birşeyde sormamıslar, eğer sorarlarsa kıldönmesi deyin ve bişeyde sormuyorlar zaten!
bu arada enfazla 1 saat durun çunku 2 saat sonra uğuşukluğu geçiyor:))
hadi kolay gelsinnnn