Emla kullananlar..Sonuçlarınızı paylaşır mısınız:)?

ben öncelikle 1,5 tüp falan sürdüm ki sonuç iyi olsun diye kat kat straçledim sonra uzun penye ve hırka giydim belki de ağda ile almamda sorun oldu kartuşlu olanlar var ya ondan kullanıyorum soğuk ağda kullanayım bide akannehir

bak streçledikten sonra bantlaa soguk agla bantlaryla ewet cnum inşallah basarırsın

bende emla kremını kullanamayanlardanım malesefkı arkadaslar:( hersyeı duzgun dogru bı skeılde uyguladım supoer uyustu dokundumda hıssetmıordum bıle ama sıcak rolonlu agdayı surunce anında gectı uyusuluk canım cok yandı yarım bıraktım .neden bole oldu dersınızz yardım lutfen yarın yıne denıcem bu seferde soguk agdaylamı denesem yoksa epılasyon aletıylemı hangı yontemı kullanmam dogru sonuca ulastırır yardım edrsenız sevınırım..

ben de kullanıyorum.uyuşturuyor.en azında ağdadın acısını çok hissetmiyorum.kalın bir tabaka halinde sürüp hava almamasına dikkat edin.

bende aldım bu emladan yazdırdım doktora zor oldu ama yazdırabildim yani .. bikini bölgesine uyguladım sadece emlayı sürdüm yedirdim bi güzel ama altlara sürememişim sanırım uyuşmamıştı ama üstleri hissetmedim hiç bi dahakine daha tecrübeli olcam inş :) ama en fazla 5 seferlik işte 5 tüp var içinde sürekli yazdırmakta mesele ..

bende kullanıyorum hafta sonu yaptım tüp yarımdı yetmedi fazla sürmedim ama pek acımadı birazda olsa etki etmişti yine yazdırmayı düşünüyorum çok güzel bi krem tekrar yazdırıp alıcam

slm arkadaşlar aranıza yeni katılıorum.Bu emla kremi tam olarak nasıl sürülüor ne kadar bekleniyor bide bişi daha sorcam bunu uygulayıp tüyleri aldıktan sonra epilixir kullansam bi zararı olurmu deneyenler varsa lütfen yazsın.

bu kremi malum bölgeye sürdüğünüzde nasıl streçliyosunuz allah aşkın tarif edermisiniz fisfisfis

kızlar bende kullandım emla kremi bu cumartesi canım çok tatlıdır normalde burdan edindiğim bilgiler doğrultusunda sürdüm kremi yaklaşık 2 saat kadar sonra sonra sir ağda yaptırdım sonuç muhteşem :) birazcık acı vardı ama olsun razıyım o kadarına çünkü yıllardır jilet kullanıyordum ve ilk defa olduğu için çok korkuyordum eczaneden aldım kremi daha sonra aile hekiminde yazdıracağım herkese tavsiye ediyorum

bende kuaföre gitmiştim.. kız bana eczaneden emla al sür öyle gel demişti.. Yarım saat öncesnden sür demişti.. ilk kez gitmiştim cnkü kuaföre.. tabi haklı kız da bütün salonu ayağa kaldırmanın ne alemi var kaydirigubbakcemile4

bende kuaföre gitmiştim.. kız bana eczaneden emla al sür öyle gel demişti.. Yarım saat öncesnden sür demişti.. ilk kez gitmiştim cnkü kuaföre.. tabi haklı kız da bütün salonu ayağa kaldırmanın ne alemi var kaydirigubbakcemile4

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende bir iki defa kullandım 1.5 saat sonra ağdayı yaptım yani uyusukluk vardı canımda yandı biraz
ama olsun o kadar acı daha önceyle kıyaslayamıyorum bile 1 tüpü yediriyorum 5 dk falan sonra 2 tüp daha sürüyorum sonra strç filmi çamaşır gibi sarıyorum

ya ben bu kremi yeni duyuyorum arkadaşlar o kadar acıyı boşamı çekiyoruz boyle guzel çözümler varken bende hemen denicem umarım bende faydasını görürüm

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar merhaba aranıza yeni katıldım ve bu emlayı hafta sonu kullandım. ve kesinlikle süper keşke daha önce duysaydım bunuda kullansaydım meğer çektiğim sıkıntılar boşunaymıs..
kızlar ben normalde oramı makıneyle alıyordum ve cok acı çekerek alıyodum heryerını vede 3 saatımı buluyodu sadece orayı almam. ve ben bunu denedım ınanın 15 dkkamı bile almadı .
şimdi size nasıl yaptığımı anlatıyorum.
bakın kızlar şu önemlı kremı kalın tabaka halınde süreceksiniz. yani normal olarak2 tup veya 2,5 tüp kesin surmenız lazım kremın çünkü kalın durması lazım.(hiç biryer farketmeden sürün heryere sürülebilir, ama yanlız iç kısıma gelmesın yanı vajınanızın içine), bunu surdukten sonra streji alın elinize ve sadcee ustunu ortun eğer üstü açıkta kalırsa uğuşmaz vede kesınlıkle korkmayın strejı kapattıktan sonra sıkı bır don gıyın hıcbırşekilde oynamaz yerınden ve ben kesınleşsin diye 1 saat bekledim ve açtım inanın heryerı gayet güzel uyuşmuştu. ve kremi sildim ıslak mendılle. bu sefer makıneyı denedım almadı cunku kaygandı ardından evde pudra vardı onu sürdüm heryerıne ve makıneyı nereye vursam hıc acı çekmeden aldım. ve çok mutluyum artık bunu kullanıcam sürekli çok süper bişey. iyikide bunu duydum ve aldım
not:eğer bu kremı yazdırmaktan utanıyorsanız! ben bir işte çalışıyorum ve çıkıp yazdıramıyorum anneme sağlık ocagına yazdırttım ve birşeyde sormamıslar, eğer sorarlarsa kıldönmesi deyin ve bişeyde sormuyorlar zaten!
bu arada enfazla 1 saat durun çunku 2 saat sonra uğuşukluğu geçiyor:))
hadi kolay gelsinnnn

bende kullandım ve gerçekten mükemmel yanlız üst kısımlara sürebildim bidahakine her yerine sürcem birde ben streçi yapamadım ama genede uyuştu herkese tavsiye ederimm

Back
X