Emme reddi

cerenkar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
3.656
1.903
198
35
Kızlar oğlum yasını doldurduğu gün küçük bir doğum günü yaptık misafir bebeklerden biri kustu ondan mı bilmiyorum o gün oğlum ateşlendi 3 Gün 40lara yaklaşınca Dr gittik diş olabilir dedi o gün akşam burun akıntısı tıkanıklık başladı ateş devam. Gün emmeyi de bıraktı tekrar Dr gittik burnu açılınca başlar grip dedi gece çok kötüydü oğlum ertesi gün tekrar Dr gittik ciğer filmi çekildi bronşit dedi iğne başladı bitince başka bir Dr gittik o hem bronşit hem de zaturre var dedi ve çok ağır ilaç verdi görünüş olarak biraz toparladı ateşi yok ama burnu açılmasına rağmen emmek istemiyor oysa çok düşkündü bu konu beni çok üzüyor 1 yas gibi emmeyi bırakıp geri başlayan var mı neler yapabilim

Zorlamayın arada teklif etmeye devam edin. Ten teması yapın bol bol. Aslında tam şuan emse çok iyi olurdu.

bebek kustu diye çocuk niye hastalandı ne alaka ya? 1 yaşında çocuk gayet kendi isteğiyle memeyi bırakabilir bunda bir şey yok.

Zorlamayın arada teklif etmeye devam edin. Ten teması yapın bol bol. Aslında tam şuan emse çok iyi olurdu.
Ara ara yapıyorum bronşite cevirdi iyileşince denemeye devam edeceğim çok üzülüyorum elimde değil

Back
X