Bebek Beslenmesi emme reddine çözüm

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

lozen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
364
241
33
emme reddi yaşayan bir çok anne görüyorum bu aralar ben dahil çoğu annenin muhtemelen sütü yetmediği için mama takviyesini biberonla vermesi sonucu olduğunu düşünüyorum. bebeğim 47 günlükken ilk adetimi gördüğüm gün bebeğim beni emmeyi kesti ilk olarak sütümün acıdığını düşündüm ama 3 gün 5 gün derken devam etti. zaten azıcık sütüm vardı onun için üzülüyordum onuda emmeyince hepten yıkıldım yatarak ayakta karanlık yerde ters tutarak herşeyi denedim kulağında mı problem var diye doktora götürdüm çok fazla gazıda yoktu ama 2 gün öncesine kadar göğsüme gelince kendini geriye atıyor kasıyor avazı çıktığı kadar ağlıyordu aç bıraktım yinede emmedi emse de günde 1 kere ayaktayken 2 3 dk tutup bıraktı, 2 buçuk aylığız yinede pes etmedim hiç bi zaman 4 gün önce bişey fark ettim göğsümü ağzına vermeye çalışmadan göğsümü açtım kucağımda emzirir pozisyonda uyuttum sallayarak 2. günde böyle uyumaya alıştıktan sonra göğsümü almaya başladı 2 gündür çok şükür bin şükür dakikalarca emiyor artık kucağıma alınca direk meme arıyor vermeyince ağlıyor o kadar mutluyum ki inşallah sizlerde de işe yarar bunun bi anne için ne kadar zor bi durum olduğunu biliyorum göğsünüzü açın emzirmeye çalışmayın uyuyacağı zaman bırakın göğsünüzde uyusun 2 3 güne emmeye başlayacaktır inşallah.

Back