- 22 Temmuz 2019
- 15
- 0
- 1
- 38
- Konu Sahibi Thymnzynply
-
Sizin yine 9aylık benimki 4aylik.simdiden red başladı ne yapacagimi şaşırdımYok mu böyle bir durumla karşılaşan
Annem hep anlatır yedi aylıkken diş çıkarma yüzünden emmemimsim. Damaklarimdan dolayı. Başlarda emerken ağlayıp birakmisim sonra tamamen reddetmisim. Belki o da o yüzden emmek istemiyordur damaklari aciyordur meleginizinMerhaba hanımlar. 9 aylık bir kızım var. 2 aydır emmeyi red etmek bir yana görmeyi istemiyor ne yaptıysam olmadı. Böyle yaşayan sonradan emen bildiğiniz yaşadığınız var mı çok üzüyor beni bu durum. Teşekkür ederim simdiden
Merhaba duzeldi mi bebeğiniz emiyor mu artık? Benimkide 8 buçuk aylık 1 haftadır sadece gece bi kere emiyorMerhaba hanımlar. 9 aylık bir kızım var. 2 aydır emmeyi red etmek bir yana görmeyi istemiyor ne yaptıysam olmadı. Böyle yaşayan sonradan emen bildiğiniz yaşadığınız var mı çok üzüyor beni bu durum. Teşekkür ederim simdiden
Ben de şaştım kaldım 2 buçuk ay oldu sağıp veriyorum içiyor ama çok azaldı çok istiyorum emmesini ;(Annem hep anlatır yedi aylıkken diş çıkarma yüzünden emmemimsim. Damaklarimdan dolayı. Başlarda emerken ağlayıp birakmisim sonra tamamen reddetmisim. Belki o da o yüzden emmek istemiyordur damaklari aciyordur meleginizin
Hayır emmiyor malasef;( sizinki hasta falan miMerhaba duzeldi mi bebeğiniz emiyor mu artık? Benimkide 8 buçuk aylık 1 haftadır sadece gece bi kere emiyor
Ben de duş yüzündendir dedim çıkmadı daha doktor bazı bebekler ek gıdaya geçince bırakabilir dedi amaAnnem hep anlatır yedi aylıkken diş çıkarma yüzünden emmemimsim. Damaklarimdan dolayı. Başlarda emerken ağlayıp birakmisim sonra tamamen reddetmisim. Belki o da o yüzden emmek istemiyordur damaklari aciyordur meleginizin
Siz yine de kendinizi strese sokmayın bırakabilir neticede ilk aylar sutunuzle beslenmiş .her anne ister ama bazen bizim elimizde olmaz.siz sık sık deneyin tutmasını ama baktınız düzelme yok tamamen ek gıda ana gıdası olsun ve sizin de içiniz rahat olsun.Ben de duş yüzündendir dedim çıkmadı daha doktor bazı bebekler ek gıdaya geçince bırakabilir dedi ama
Evet şükür ki aldı önceleri ama iki buçuk aylıkken rahatsızlandim hastanede yatinca mama vermek zorunda kaldilar sonrasinda da ara ara devam etti tamamen alsa bu kadar üzülmezdim belki sag olunSiz yine de kendinizi strese sokmayın bırakabilir neticede ilk aylar sutunuzle beslenmiş .her anne ister ama bazen bizim elimizde olmaz.siz sık sık deneyin tutmasını ama baktınız düzelme yok tamamen ek gıda ana gıdası olsun ve sizin de içiniz rahat olsun.
Sadece kulak enfeksiyonu oluyor sık sık banyo yaptırdigimiz gün hastaneye götürüyoruz kulak enfeksiyonu meme reddi yapıyormuş oyle söyledi doktor onun yüzünden mi bilmiyorum bi anda bıraktı ve o kadar çok istiyordum ki emmesini inanın üzüntüden depresyona girecemHayır emmiyor malasef;( sizinki hasta falan mi
Çok geçmiş olsun evet denedim duş aldırmayı normalde de suyu sevmeyen bir bebek.olunca olumsuz etkeledi;( ben girdim o depresyona ya çok canım sıkılıyor keşke çözümü olsa bırak diyor herkes ama olmuyorSadece kulak enfeksiyonu oluyor sık sık banyo yaptırdigimiz gün hastaneye götürüyoruz kulak enfeksiyonu meme reddi yapıyormuş oyle söyledi doktor onun yüzünden mi bilmiyorum bi anda bıraktı ve o kadar çok istiyordum ki emmesini inanın üzüntüden depresyona girecemkeşke bi çözümü olsa siz birlikte duş almayi denediniz mi acaba 8 buçuk aylık oldu acaba denesem ise yarar mı?
Banada 8 ay emdi yeter diyorlar ama kendimi yetersiz beceriksiz hissediyorumÇok geçmiş olsun evet denedim duş aldırmayı normalde de suyu sevmeyen bir bebek.olunca olumsuz etkeledi;( ben girdim o depresyona ya çok canım sıkılıyor keşke çözümü olsa bırak diyor herkes ama olmuyor
Inşaallah emer ben de öyle hissediyorum ama ondan ziyade emmeme onlar için daha büyük sıkıntı;( ben de duydum o grupları aMa sosyak medya hesabim yok bunun icin de acsam fake sanilir diye açmadım oneri olur da paylasirsaniz cok mutlu olurumBanada 8 ay emdi yeter diyorlar ama kendimi yetersiz beceriksiz hissediyorumfacebook daki gruplar kaldı son çare oraya yazicam bide inşallah ikimizin kide tekrar emer
Tabikide yazarım.siz biberon kullaniyormusunuz ?Inşaallah emer ben de öyle hissediyorum ama ondan ziyade emmeme onlar için daha büyük sıkıntı;( ben de duydum o grupları aMa sosyak medya hesabim yok bunun icin de acsam fake sanilir diye açmadım oneri olur da paylasirsaniz cok mutlu olurum
Merhaba hanımlar. 9 aylık bir kızım var. 2 aydır emmeyi red etmek bir yana görmeyi istemiyor ne yaptıysam olmadı. Böyle yaşayan sonradan emen bildiğiniz yaşadığınız var mı çok üzüyor beni bu durum. Teşekkür ederim simdiden
İkiniz için de soruyorum.Sizin yine 9aylık benimki 4aylik.simdiden red başladı ne yapacagimi şaşırdım
Ben kullanıyorum ama mejbur kaldım bırakmam mi lazım 2 haftadır emmiyor vermesem biberon tekrar emer mi emse artar mı sütüm? Ne olur napiyim piskolojim falan bozulduİkiniz için de soruyorum.
Biberon emzik kullanıyor musunuz?
Emzik.kullanıyorum biberonda cok zor durumda kullanıyorum 5 6 gunde bir kez mama vermiyorum surumuy sagip veriyorum benim bebegim.hiç emmior degil sadece uykusunda emior uyanikken emmiorİkiniz için de soruyorum.
Biberon emzik kullanıyor musunuz?
Evet gece uykusunda mutlaka uyanıyor mecbur veriyorumTabikide yazarım.siz biberon kullaniyormusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?