emniyet aradı ifade istiyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pyanaya

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
173
327
53
merhaba arkadaşlar. az önce beni emniyet aradı. numarayı araştırdım gerçekten de emniyet. İnternete yaptığım bir paylaşımdan dolayı ifadem istemiyormuş. ama ben ifade verilecek bir paylaşım yapmadım. en fazla küfür VS. olmadan hükümet eleştirisi yapmışımdır veya hayvanlara yapılan eziyetlerden dolayı belediye eleştirmişimdir. işim olduğunu ve konuşamayacağımı söyledim. bana bir numara verdiler ve bu numarayı aramanı istediler. numarayı not etmedim. sizce bu işin aslı nedir? başınıza böyle. bir şey geldi mi?

merhaba arkadaşlar. az önce beni emniyet aradı. numarayı araştırdım gerçekten de emniyet. İnternete yaptığım bir paylaşımdan dolayı ifadem istemiyormuş. ama ben ifade verilecek bir paylaşım yapmadım. en fazla küfür VS. olmadan hükümet eleştirisi yapmışımdır veya hayvanlara yapılan eziyetlerden dolayı belediye eleştirmişimdir. işim olduğunu ve konuşamayacağımı söyledim. bana bir numara verdiler ve bu numarayı aramanı istediler. numarayı not etmedim. sizce bu işin aslı nedir? başınıza böyle. bir şey geldi mi?
Hoşgeldin burası Türkiye

Canım hemen karakola git, emniyet öyle numara al-ver niye yapsın, en yakın karakola git durumu anlat. Bir şey çıkacağını sanmam ama bu zamanda hükümet devlet karıştırma profiline, hepsini sil, ortamı görüyoruz.

sorun yoksa gidin ifade verin. gitmezseniz zorla götürülürsünüz diye tahmin ediyorum. o türlü daha kötü olur.

Git ifadeni ver orda ilk olayin ne olduğunu sana anlatırlar zaten canim.
Gitmezsen polis zoruyla getirilirsin karakola hoş olmaz.

direk karakola gidin
dolandırıcılık olduğunu düşünüyorum
böyle durumlarda direk polis evegelip sizi ifade almak için götürüyor diye biliyorum
sen sakın hiç bir numarayı arama
beni kimliğiniz kopyalanmış şu anda elinizde diye aramışlardı bütün bilgilerimi verdiler kimlikteki , bekleyin bi geliyoruz yanınıza sizi karakola götürüp ifadenizi alacağız dediler.
siz gelmeyin ben hemen karakola gidiyorum 2 dk yürüme mesafesi deyip kapattım telefonu.
bu arada arka fonda polis telsizi çalıyor inandığını belli ediyorsun telefonu savcı alıyor o konuşuyor falan.
telefonu kapattığım gibi 155 i aradım böyle böyle derken daha yine aynı numara aradı ve numarayı polise o anda verdim.
dolandırıcılık hanımefendi iyi yaptınız sakın bir daha konuşmayın dediler
bilginiz olsun

Emniyet telefonla aramaz. Eğer ifadesnz isteniyorsa kapınıza gelirler. Kapınıza gelmeleri zorla götürme değil ifadeye çağırmadır.

Emniyet numarasına giriş yapıp dolandırıcılık yapıyorlar. Defalarca gördüm bunu. İfadeye çağıran kapınıza gelsin.

Bence en yakin karakola gidin.aramayin onlarin verdigi numarayi filan.dolandirici olabilirler.
Emniyet ne diye size baska bir numara versin arayin desin ki?

Bugünde beni aradı şu karakol diye,kimlik bilgisi istedi sert çıkınca yüzüme kapadı telefonu..
Bunlar gerçek değil zaten tamamen kandırmaca,ifade almak isteyen polis telefonla aramaz direk kapıya gelir..

biri sizi sikayet ettiyse emniyet arayip numara veriyor
bi tanidigimizin basina geldi

sağolun arkadaşlar yardımlar için

Emniyet telefon ile arar şu konuda ifadeniz eksik yada ifade vermeniz gerekiyor vs gbi yalnız emniyetlik bir durumunuz yada şikayetiniz falan varsa bi konuda önceden başvuruda bulunmuşsanız karakoldan aranabilirsiniz ama bunun için bi basvurunuzun bulunması devam eden bi mahkemelik sürecinizin falan bulunması lazım yoksa alelade pardon bi ifadeye gelin diye bişey duymadım yasamadım bence karakola gidin durumu anlatın zaten orda nedir ne degildir cıkar

Emniyet numara vermez.bir karakola gidip yada arayip ifade vermeniz gereken adli bir durumdan dolayi arandiginizi ve aslini sorun

Size yakın bir polise gidin ve arsstırın yaaa direk 155 i arayıp sorun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X