- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
- 133
Konuyla ne alakası var şimdi bu sizin söylediklerinizin acaba?!...Hoşgeldin burası Türkiye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyla ne alakası var şimdi bu sizin söylediklerinizin acaba?!...Hoşgeldin burası Türkiye
Bilmem senceKonuyla ne alakası var şimdi bu sizin söylediklerinizin acaba?!...
Anlasam zaten size sormazdım herhalde degil mi?Bilmem sence
Ülkemizde düşünce özgürlüğü olmayışının bir haykırışı diyelim o zamanAnlasam zaten size sormazdım herhalde degil mi?
Dolandırıcılık girişimidir muhtemelen.merhaba arkadaşlar. az önce beni emniyet aradı. numarayı araştırdım gerçekten de emniyet. İnternete yaptığım bir paylaşımdan dolayı ifadem istemiyormuş. ama ben ifade verilecek bir paylaşım yapmadım. en fazla küfür VS. olmadan hükümet eleştirisi yapmışımdır veya hayvanlara yapılan eziyetlerden dolayı belediye eleştirmişimdir. işim olduğunu ve konuşamayacağımı söyledim. bana bir numara verdiler ve bu numarayı aramanı istediler. numarayı not etmedim. sizce bu işin aslı nedir? başınıza böyle. bir şey geldi mi?
Özgürlükden kastınız nedir acaba?!Ülkemizde düşünce özgürlüğü olmayışının bir haykırışı diyelim o zaman
Zannetmiyorum.Dolandırıcılık girişimidir muhtemelen.
Konu sahibinin yorum yaptığı konuyu bile bilmiyoruz. Bilmemde gerekmiyor ayrıca. Hakaret ya da küfür ettiği fikrine nasıl kapıldınız merak ettim? Ciddi saçmaladınız şu mesajınızla. Amacınız bellide neyse.Özgürlükden kastınız nedir acaba?!
Özgürlük adı altından başkasının özgürlüğüne müdahale etmeniz ne kadar doğru sizce?!
Özgürlüktür tutturmuş gidiyorsunuz. Allah Aşkına ''Hakaretin Küfrün ''Adı ne zaman ''ÖZGÜRLÜK'' Oldu?!..
Bu Ülke Bu Zamana Kadar Hiç Bu Kadar ''ÖZGÜR BİR ÜLKE'' Olmamıştı!!...
Peki siz konunun ney oldugunu bilmeden neden oyle birsey yazdiniz? Sizde sacmalamis olmadinizmi? Madem.o kisi sacmaladi siz dogru olani yazsydinizKonu sahibinin yorum yaptığı konuyu bile bilmiyoruz. Bilmemde gerekmiyor ayrıca. Hakaret ya da küfür ettiği fikrine nasıl kapıldınız merak ettim? Ciddi saçmaladınız şu mesajınızla. Amacınız bellide neyse.
Konunun ne olduğunu sizde kendinize göre yorumladığınız için alındınız sanırım.Peki siz konunun ney oldugunu bilmeden neden oyle birsey yazdiniz? Sizde sacmalamis olmadinizmi? Madem.o kisi sacmaladi siz dogru olani yazsydiniz
Yoo niye alinayim yorumunuz sacma geldi :) ama haklisiniz yorumnza cvp vermem yersizdi ama ozgurum yazmakta dimi :)Konunun ne olduğunu siz kendinize göre yorumladığınız için alındınız sanırım.
Saçma değil tamda ülkemizin gerçeğini yazdım. Düşünce özgürlüğü yok. Hükümet hakkında yorum yaptım demiş. Belki haklı bir eleştiri yaptı. Sizde bunu bilemezsiniz.Yoo niye alinayim yorumunuz sacma geldi :)
Size gore durum bu. Herkese gore degisir. Ben arkadasin yazdigina asla hakli haksiz da demedim kimsenin dusuncesiyle de yarisamam. Ben basortum kafamdan hayvan gibi cekilip alindi peki bana bunu yapanin ozgurluguuydude benmkisi neydi? Kucuk yasimdada degildim ustelik. Neye gore ozgurluk kime gore ozgurluk degisir. Ben birsey solemek istemiyorum. Ama ozgurlukte bunun dini irkı yok. O yuzden arkadasin yorumunu da bu sekilde yorumlamadim. Sadece sizin yaklasiminizdan bahsettim.kimseyle tartismam bunu. Iyi gunlerSaçma değil tamda ülkemizin gerçeğini yazdım. Düşünce özgürlüğü yok. Hükümet hakkında yorum yaptım demiş. Belki haklı bir eleştiri yaptı. Sizde bunu bilemezsiniz.
Saçma değil tamda ülkemizin gerçeğini yazdım. Düşünce özgürlüğü yok. Hükümet hakkında yorum yaptım demiş. Belki haklı bir eleştiri yaptı. Sizde bunu bilemezsiniz.
Madem korktuğun birşey yok git ifadeni ver . Neden konuşmadan telefonu kapattın ki. En yakın karakola gitmelisin.merhaba arkadaşlar. az önce beni emniyet aradı. numarayı araştırdım gerçekten de emniyet. İnternete yaptığım bir paylaşımdan dolayı ifadem istemiyormuş. ama ben ifade verilecek bir paylaşım yapmadım. en fazla küfür VS. olmadan hükümet eleştirisi yapmışımdır veya hayvanlara yapılan eziyetlerden dolayı belediye eleştirmişimdir. işim olduğunu ve konuşamayacağımı söyledim. bana bir numara verdiler ve bu numarayı aramanı istediler. numarayı not etmedim. sizce bu işin aslı nedir? başınıza böyle. bir şey geldi mi?
bsver kuzum yorma kendını ınce ınce acıklama , anlamak ıstedıklerı gıbı ankayacaklar zaten oyle olmasaydı senın mesaJını alıntılamak yerıne begenırlerdı![]()