• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emniyet aradı ifade istiyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yıllar önce yapmadığım bir paylaşımdan dolayı benide ifade vermeye çağırdılar. Ancak olay öyle telefonla ilerlemiyor. Polis memuru kapınıza bir kağıt getirip, şu tarihte,şu saatte ifade vermeye bekleniyorsunuz şeklinde bir yazı bırakıp gidiyor. O yazıya istinaden gitmezseniz sizi her şekilde ifade için alıp gidiyorlar. En yakın bir karakola gidip durumu izah edin lütfen.

merhaba arkadaşlar. az önce beni emniyet aradı. numarayı araştırdım gerçekten de emniyet. İnternete yaptığım bir paylaşımdan dolayı ifadem istemiyormuş. ama ben ifade verilecek bir paylaşım yapmadım. en fazla küfür VS. olmadan hükümet eleştirisi yapmışımdır veya hayvanlara yapılan eziyetlerden dolayı belediye eleştirmişimdir. işim olduğunu ve konuşamayacağımı söyledim. bana bir numara verdiler ve bu numarayı aramanı istediler. numarayı not etmedim. sizce bu işin aslı nedir? başınıza böyle. bir şey geldi mi?
Dolandırıcılık girişimidir muhtemelen.

Ülkemizde düşünce özgürlüğü olmayışının bir haykırışı diyelim o zaman
Özgürlükden kastınız nedir acaba?!
Özgürlük adı altından başkasının özgürlüğüne müdahale etmeniz ne kadar doğru sizce?!
Özgürlüktür tutturmuş gidiyorsunuz. Allah Aşkına ''Hakaretin Küfrün ''Adı ne zaman ''ÖZGÜRLÜK'' Oldu?!..
Bu Ülke Bu Zamana Kadar Hiç Bu Kadar ''ÖZGÜR BİR ÜLKE'' Olmamıştı!!...

Özgürlükden kastınız nedir acaba?!
Özgürlük adı altından başkasının özgürlüğüne müdahale etmeniz ne kadar doğru sizce?!
Özgürlüktür tutturmuş gidiyorsunuz. Allah Aşkına ''Hakaretin Küfrün ''Adı ne zaman ''ÖZGÜRLÜK'' Oldu?!..
Bu Ülke Bu Zamana Kadar Hiç Bu Kadar ''ÖZGÜR BİR ÜLKE'' Olmamıştı!!...
Konu sahibinin yorum yaptığı konuyu bile bilmiyoruz. Bilmemde gerekmiyor ayrıca. Hakaret ya da küfür ettiği fikrine nasıl kapıldınız merak ettim? Ciddi saçmaladınız şu mesajınızla. Amacınız bellide neyse.

Emniyete gidip bir öğren. Belki de sana sinir olan biri senin adına hesap açtı, internetini paylaştığın biri birşey yaptı, bilgisayarına giren virus sayesinde bilgilerin çalındı, imein kopyalandı ve diğer telefon suça karıştı... Birşey olmaz demek isterdim ama gidip sormalısın bence

Konu sahibi yanlis anlamayin ama burda ne gibi bir cozum.bulabilirsiniz ki. Konunuz biraz degisik cagrisimlar uyandirdi 1ncisi..
2ncisi bence burda zaman kaybetmeyin gidin hemen cozumunu karakolda bulun ortada bi problem yoksa zaten yoktur.

Konu sahibinin yorum yaptığı konuyu bile bilmiyoruz. Bilmemde gerekmiyor ayrıca. Hakaret ya da küfür ettiği fikrine nasıl kapıldınız merak ettim? Ciddi saçmaladınız şu mesajınızla. Amacınız bellide neyse.
Peki siz konunun ney oldugunu bilmeden neden oyle birsey yazdiniz? Sizde sacmalamis olmadinizmi? Madem.o kisi sacmaladi siz dogru olani yazsydiniz

Karakola git hemen belkide dilandiricilar tarafindan araniyorsun. Tv de neler izliyoruz

Saçma değil tamda ülkemizin gerçeğini yazdım. Düşünce özgürlüğü yok. Hükümet hakkında yorum yaptım demiş. Belki haklı bir eleştiri yaptı. Sizde bunu bilemezsiniz.
Size gore durum bu. Herkese gore degisir. Ben arkadasin yazdigina asla hakli haksiz da demedim kimsenin dusuncesiyle de yarisamam. Ben basortum kafamdan hayvan gibi cekilip alindi peki bana bunu yapanin ozgurluguuydude benmkisi neydi? Kucuk yasimdada degildim ustelik. Neye gore ozgurluk kime gore ozgurluk degisir. Ben birsey solemek istemiyorum. Ama ozgurlukte bunun dini irkı yok. O yuzden arkadasin yorumunu da bu sekilde yorumlamadim. Sadece sizin yaklasiminizdan bahsettim.kimseyle tartismam bunu. Iyi gunler

Saçma değil tamda ülkemizin gerçeğini yazdım. Düşünce özgürlüğü yok. Hükümet hakkında yorum yaptım demiş. Belki haklı bir eleştiri yaptı. Sizde bunu bilemezsiniz.

bsver kuzum yorma kendını ınce ınce acıklama , anlamak ıstedıklerı gıbı ankayacaklar zaten oyle olmasaydı senın mesaJını alıntılamak yerıne begenırlerdı ;)

merhaba arkadaşlar. az önce beni emniyet aradı. numarayı araştırdım gerçekten de emniyet. İnternete yaptığım bir paylaşımdan dolayı ifadem istemiyormuş. ama ben ifade verilecek bir paylaşım yapmadım. en fazla küfür VS. olmadan hükümet eleştirisi yapmışımdır veya hayvanlara yapılan eziyetlerden dolayı belediye eleştirmişimdir. işim olduğunu ve konuşamayacağımı söyledim. bana bir numara verdiler ve bu numarayı aramanı istediler. numarayı not etmedim. sizce bu işin aslı nedir? başınıza böyle. bir şey geldi mi?
Madem korktuğun birşey yok git ifadeni ver . Neden konuşmadan telefonu kapattın ki. En yakın karakola gitmelisin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X