emniyetten arıyorum diyip sapıklık yapanlar da varmış!!!

Bugün şirkette telefon çaldı numara kısmında ANONİM yazıyordu. Açtım ben emniyetten arıyorum dedi böyle yüksek sesle bağıra bağıra konuşan bi adam! sanırım inandırıcılığını arttırmak içindi bu ses tonu. Buyrun dedim hat sizin üstünüze mi kayıtlı dedi hayır dedim şirket sahibinin üzerine kayıtlı kaç yaşındasınız dedi ne yapacaksınız dedim öğrenmemiz gerekiyo dedi 28 dedim. Şimdi söyleyeceklerimi not edin dedi, aldım kağıdı kalemi elime. İsmim Faruk dedi yazdım evet dedim fena s.... dedi.... dalga mı geçiyosunuz bee dedim bağırarak kapattım teli suratına o şokla!!!
Aman diyim siz de dikkat edin kızlar yeni sapık dolandırıcılar türüyo o_O
Bunun benzerini bi videoya cekip sosyal medyada paylasanlar bile var. sizin ruhunuz bile duymaz ettiginiz laflara dikkat edin :KK45: millein isi gucu yok

patronda burdaydı diyemedim içimde kaldı :KK12:
Ben patron falan dınlemıyorum böyle adiler olunca..
Geçen işyerındeyım sürekli çalıştığımız bir firmanın şöfürü benden gelıp face adresımı ıstedı. Napcan sen benım face mı dedım. bakcam dedı tabı ben delledım. Sen açta karınınkıne bak dedım (prmağında yüzük vardı)
Neyse odama gittim tabı patrona soylemedım huzursuzluk çıkmasın dıye bı çalışanımız var ona soyledım su adam gıdene kdr yanımda dur dıye. Neyse adam geldı odama sen benı yanlış anladın demesın mı. Taamam ohalde baştan anlatın anlıım dogrusunu dedım. Çoluğun çocugn varmı ona bakcam dıyo. En son dayanamadım . LAn napcan sen benım çoluğumu çocuğumu defol dedım tabı patron koşa koşa geldi :) Direk firmasına şikayet ettık. Oan adamın suratını görmenız lazımdı. Korkudan eli ayağı titredı.
karısı evde beklıyor bu adi karı kız peşinde !
Böyle olaylarda sessız kalmayın suç sızde değil sonucta ..

Back
X