Erkek İnfertilitesi EMODEX, MENEGON,PREĞNLY kullananlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Pregnyl ve menagon kullanıyor eşim 6 ay oldu 16 mayısta mikro tese olucak. Bizim azfc y delesyonu sorunumuz Canım. Sizin sorun ne

benim eşimde menegon iğne ve progeny kullanıyor cumartesi test verceğiz umarım yükselme vardır sonucu alınca yazıcam sizde yükselme var mı ?

Esim de hasar vardi yuzde 21 emodex kulandi 3 ay hasar 8 e dusdu kaan aydosa gttk snra fsh 13 du testesron 5 di menegon verdi 2 hafta kulandk snra kesti igneyii fsh 13 du hoca dedi sizde yukselen fsh disardan verdgmz saglkli fsh dedi esimin sperm sayisi baya yukseldi sukur rabbime

Pregnyl ve menagon kullanıyor eşim 6 ay oldu 16 mayısta mikro tese olucak. Bizim azfc y delesyonu sorunumuz Canım. Sizin sorun ne
Benim eşimde azfc li biz Menagon ve emodex kullandık ama eşimin normal sperm çıkışı var doktor tese ile tüp bebek yapacağını söyledi yine de hasarsız oldun diye

Benim eşimde azfc li biz Menagon ve emodex kullandık ama eşimin normal sperm çıkışı var doktor tese ile tüp bebek yapacağını söyledi yine de hasarsız oldun diye
peki menegon iğne başarı gösterdimi yani sizde

Evet daha 15 gün oldu fsh düştü eşimin 13 dü 5 e düştü ama sperm testi yapmadık daha
bizde cumartesi test verdik menegon iğne progenly vermişti eşimde bende yanında evicap veriyorum sabahlarıda incir veriyorum çok şükür yükselme var doktor bu iyi dedi bu ay da ilaçlara devam edicek güzel ilerleme kaydediyoruz Allaha bin şükür

Haydi hayırlısı bizim de 1 milyona çıktı sperm sayısı ama hareketli Yok onu da başarsak çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…