- 5 Şubat 2016
- 26
- 5
- 1
- 34
- Konu Sahibi efsane4680
Tedaviden sonuç alan var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal sınırlardaydıSizin FSH ve lh ne durumdaydı peki iğnelerden önce
Benim eşimde azfc li biz Menagon ve emodex kullandık ama eşimin normal sperm çıkışı var doktor tese ile tüp bebek yapacağını söyledi yine de hasarsız oldun diyePregnyl ve menagon kullanıyor eşim 6 ay oldu 16 mayısta mikro tese olucak. Bizim azfc y delesyonu sorunumuz Canım. Sizin sorun ne
peki menegon iğne başarı gösterdimi yani sizdeBenim eşimde azfc li biz Menagon ve emodex kullandık ama eşimin normal sperm çıkışı var doktor tese ile tüp bebek yapacağını söyledi yine de hasarsız oldun diye
Evet daha 15 gün oldu fsh düştü eşimin 13 dü 5 e düştü ama sperm testi yapmadık dahapeki menegon iğne başarı gösterdimi yani sizde
Sperm testi çıktı 2 haftada 1 milyon olmuş ama hareketsiz hepsiEvet daha 15 gün oldu fsh düştü eşimin 13 dü 5 e düştü ama sperm testi yapmadık daha
bizde cumartesi test verdik menegon iğne progenly vermişti eşimde bende yanında evicap veriyorum sabahlarıda incir veriyorum çok şükür yükselme var doktor bu iyi dedi bu ay da ilaçlara devam edicek güzel ilerleme kaydediyoruz Allaha bin şükürEvet daha 15 gün oldu fsh düştü eşimin 13 dü 5 e düştü ama sperm testi yapmadık daha
Haydi hayırlısı bizim de 1 milyona çıktı sperm sayısı ama hareketli Yok onu da başarsak çok iyibizde cumartesi test verdik menegon iğne progenly vermişti eşimde bende yanında evicap veriyorum sabahlarıda incir veriyorum çok şükür yükselme var doktor bu iyi dedi bu ay da ilaçlara devam edicek güzel ilerleme kaydediyoruz Allaha bin şükür
İnşalah başarırız Rabbim yardım etsin inşalahHaydi hayırlısı bizim de 1 milyona çıktı sperm sayısı ama hareketli Yok onu da başarsak çok iyi