Erkek İnfertilitesi Emodex Yorum

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Susi96

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2015
310
171
103
29
Kuzular merhaba şuan emodex takviyesi kullanan var mı biz 1 aya yakındır kullanıyoruz en az 3 ay kullanmayı düşünüyoruz takviye diye başladık doktor ile değil sizler ne durumdasınız bizim genel problem morfoloji gibi gözüküyor sayı 32 milyon civarıydı en son ve hız da fena değil gibi

Eşim kullandı fakat varikosel olduğu için faydasını göremedi. Kullandığımız hiç bir takviyeye cevap alamadık. Tüp bebekle hamile kaldım. Normalde çok duydum emodexin işe yaradığını. Umarım sizde olumlu olur sonuç 🙏🏻

Eşim kullandı fakat varikosel olduğu için faydasını göremedi. Kullandığımız hiç bir takviyeye cevap alamadık. Tüp bebekle hamile kaldım. Normalde çok duydum emodexin işe yaradığını. Umarım sizde olumlu olur sonuç 🙏🏻
Inşallah öyle olur teşekkür ederim bizde tahlil icin gun bekliyoruz 3 ay olacak neredeyse kullanali

Hayır olmadı canım üroloji doktorları sayı çok düşük ameliyat olsada normal yoldan gebelik çok zor direk tüp bebek deneyin dedi. İkinci tüp bebek denememizde tuttu.
benim ilk denemem tutmadı. Başka yaşayan embriyom da yok. Ocak gibi 2. denemeye başlayacağız , o yüzden merak ediyordum.

benim ilk denemem tutmadı. Başka yaşayan embriyom da yok. Ocak gibi 2. denemeye başlayacağız , o yüzden merak ediyordum.
Geçen sene benimde ilk denemem tutmadı embriyomda kalmamıştı. Hastane olanları dondurma gereği duymadı kalitesiz diye. Bu sene farklı merkezde denedim 4 embriyomuz oldu 3 taneyi dondurduk. Eğer imkanın varsa farklı bir merkezde dene canım. İlk denemen taze transfer mi benim tazeydi tutmayan. Bu defa embriyoları dondurup rahmi dinlendirdi doktorum faydası olduğunu düşünüyorum.

Geçen sene benimde ilk denemem tutmadı embriyomda kalmamıştı. Hastane olanları dondurma gereği duymadı kalitesiz diye. Bu sene farklı merkezde denedim 4 embriyomuz oldu 3 taneyi dondurduk. Eğer imkanın varsa farklı bir merkezde dene canım. İlk denemen taze transfer mi benim tazeydi tutmayan. Bu defa embriyoları dondurup rahmi dinlendirdi doktorum faydası olduğunu düşünüyorum.
evet tazeydi. ben de merkez değişikliği yaptım. 3 ay takviye verdi, ondan sonra tedaviye başlayacak. Dediğin gibi uzun protokelle başlayacağız inşallah

Back
X