- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
- 163
- Konu Sahibi aslililili123
-
ayy caldıon ılk kokum ne zaman sıksam bebek gıbı kokuyosun derlerdi )) ah ergenliğimEmotion parfümleri orjinal parfümlerin taklidini yapıyo kızlar kalıcıda değil zaten kokuları. Yves rocher yada caldion classic birde playboy play it lovely var bunlar kendine has özelliği olan kokular taklit değil enazından tavsiye ederim
Evet canımm banada lise yıllarımı hatırlatıyor caldion kullanırdım ozamanlar :))ayy caldıon ılk kokum ne zaman sıksam bebek gıbı kokuyosun derlerdi )) ah ergenliğim
Evet canımm benimde lise yıllarımmı hatırlatıyor banadaa caldion kullanırdım ozamanlar :))
Vanilyası çok güzel , çileği yapay kokuyor , böğürtlen ve frambuaz güzel sayılır ammaaa en çok hindistan cevizli güzel. Benim zaten hindistan cevizine aşırı bi ilgim var... Vanilya ve hindistan cevizine mutlaka bak bence hem indirimde bu sıralar 50den 30a mı 35e mi ne düşmüşdeodorantı bıle baya kalıcı :)
ben bu ara yves rocher kokularına taktım acaba hangısı bana uyar :) böğürtlen ve vanılyasını merak edıyorum ama o kadar soguk kı hava üşenıyorum suan
Vanilyası çok güzel , çileği yapay kokuyor , böğürtlen ve frambuaz güzel sayılır ammaaa en çok hindistan cevizli güzel. Benim zaten hindistan cevizine aşırı bi ilgim var... Vanilya ve hindistan cevizine mutlaka bak bence hem indirimde bu sıralar 50den 30a mı 35e mi ne düşmüş
Tek başına olunca gerçekten fazla ağır oluyor ama bi tatlış kokuyor bunlar. Annem hindistan cevizliyi alırsan seni eve sokmam dediği için lilas mauve aldım o da çok güzel leylak kokusu çok sevdim onu daevet ya sıvı sabunlarda falan hındıstn cevızı cok guzel kokuyor..ama parfum olarak denemedım hıc..
mesela tek basına hanımleı kokusu sevmedıgım ıcın london kullanmazken organza sevıyorum demek kı hındıstn cevızı vanılya gıbı seylerle yumusatılacak cıcek kokuları....
ben kesın bır bakayım yves rocher ya değişken kokular guzeldır ama vanılya hndtsn cevızı karamel vs deyınce bırılerı dayanamıyorum
Yok yok annem sevmiyor vanilya himdistan cevizi tarzı yoksa baya güzel. Leylak hafif temiz böyle bahar gibi kokuyor ben çok beğendimneden eve sokmam dedi ki cok mu ağır kokuyor?
leylak kokusu bu arada hıc bılmıyorum yumusak bır koku mu
bahar gıbı mmm :)) bahar kokusu envy me )) chloe :))
Yok yok annem sevmiyor vanilya himdistan cevizi tarzı yoksa baya güzel. Leylak hafif temiz böyle bahar gibi kokuyor ben çok beğendim
Deodorantıı eveett çok kalıcıı gerçektenn :)))deodorantı bıle baya kalıcı :)
ben bu ara yves rocher kokularına taktım acaba hangısı bana uyar :) böğürtlen ve vanılyasını merak edıyorum ama o kadar soguk kı hava üşenıyorum suan
Kesinlikle hindistan cevizlisi veya armut&karamel yılbaşına özel olanını öneriyorum canım.deodorantı bıle baya kalıcı :)
şekerli kokular iyi ama asırısı kotu canım ya..ne bılım miss dior sıktım la vi est belle mı sıktın dıyen olduKesinlikle hindistan cevizlisi veya armut&karamel yılbaşına özel olanını öneriyorum canım.
Vanilyalıda güzeldir ama kokusu biraz yoğun çok şekerli kokuları sevmiyorsan ağır gelme ihtimali yüksek.
aa cok guzeldir o avonda sevdıgım 2 kokudan biridir...kalıcılıgıda fena değil..hanı oyle agır kokulardan sıkıldıgında bıraz kadınsı ve kır cıcegı gıbı kokmak ıstersen dogru secımıncandessence sipariş ettim bende bugün gelicek bakalım nasıl bir koku inşallah beğenirim
Ağır koku hiç sevmem , çiçeksi ve etkileyici olsun istemiştim , yorumları okudum sipariş ettim , inşallh herkes gibi bende beğenirimaa cok guzeldir o avonda sevdıgım 2 kokudan biridir...kalıcılıgıda fena değil..hanı oyle agır kokulardan sıkıldıgında bıraz kadınsı ve kır cıcegı gıbı kokmak ıstersen dogru secım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?