emotional22 Burun Estetiği Ameliyatı

emotional22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
64
0
36
İstanbul
Kızlar 12 gün önce ameliyat oldum. Burun deliklerimde çok ufak bir asimetri var, biri az daha geniş gibi duruyor. Ve burnumun sol tarafı biraz daha şiş. Bunlar normalmidir? zamanla düzelir mi yoksa boşa geçecek diye umutlanmayayım mı? Deneyimi olanlar yardımcı olabilirmi lütfen...

benimde 8.günüm bugün.. ve senin söylediklerinin tamamen aynısını yaşadım alçım çıktığında.. allahtan şu an ufak bi bandaj varda burnumu görmüorum ve benim burnum çok kötü bi burun deildi..bu simetri bozukluklarını görünce keşke olmasaydım bile diorum doktorum bunların geçeceğini söylüyor umarm böyle olur ikimiz içinde)

canım öncelikle cok geçmiş olsun ve bunlar cok normal bazen bi taraf iner öbürü şişer korkma doktoruna sor ve masaj verdiyse masajlarını yap burnuna onlarda zaman içinde düzelir endişe etme aynı şeyleri bende yaşadım sonu güzel olsun önemli olan oo benim 3.5 seneyi gecti tecrübeyle sabit canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…