- 1 Haziran 2017
- 17
- 52
- 3
- Konu Sahibi bayathayat
-
Emin misinsevdim sizleri
Genellemeyelim lutfen :)Niye empati yok şu erkeklerde?
Şu sınavdan bir geçeyim. Dünyanın altını üstüne getireceğiz de. Kötü bir şey istemiyor ki adam. Sıkılmış demek ki. Stres yapma sende. Adamcağızı bunaltma. Tam tersi olsa. O işlerden sebep yoğu olsa gezip tozamasanız sen söylenecektin. Empati yapamayacaktın.İyi akşamlar hanımlar.
Yeni üyeyim sevdim sizleri ,burası iyi geliyor.
Gelelim bana çok şiştim içimde stres kaynıyor.
Eşimle olur olmaz tartışıyoruz.Dün yine iftara yakın ''sen niye kukumav kuşu gibisin,ramazan böyle mi geçer
eve arkadaşları davet edelim yada dışarı yemeğe çıkalım onlarla''dedi.(Bu arada kpss ye hazırlanıyorum ve uzun zamandır emek veriyorum son düzlük deyip kafamı kitaptan kaldırdığım yok ayrıca kimseyle görüşecek ruh halinde değilim şu sıralar,çok yorgun hissediyorum ruhen ve bedenen,tükenmişlik sendromuna girmeye ramak kalayım harbiden)Ben başladım ağlamaya tutabilene aşk olsun sinirlerim bozuldu,hala atabilmiş değilim üstümden. Yahu adam görmüyor musun beni,çektiğim sıkıntıyı eleştirme artık yahu.Hak ver,destek ol sonra acısını çıkarırız de motive et.Her gün bir şey bulur eleştirir,yetti ama.Niye empati yok şu erkeklerde?
Hemde bulmuş böyle koca, değilmi ya? Çoğu erkek gezmeyi, gezdirmeyi sevmez.yani biraz da siz empati yapın.
1 akşam dışarı çıkıp yemek yeseniz pek bir şey kaybetmezsiniz. sizin için de iyi olur.
Valla bence de çok şanslı bu devirde böyle bir eş maşallahHemde bulmuş böyle koca, değilmi ya? Çoğu erkek gezmeyi, gezdirmeyi sevmez.
Emin misin
Genellemeyelim lutfen :)
Saka bir yana streslisin disarida bir iftar sanada iyi gelir diye dusunuyorum esinde boyle dusunmus olabilir.
eminim eminEmin misin
Saka bir yana streslisin disarida bir iftar sanada iyi gelir diye dusunuyorum esinde boyle dusunmus olabilir.
son kararım :)) eşim her düşündüğünü pat diye söyler,süzgeci yok bende fazla alınganım şu dönem sanırım.Emin misin
bu kpss mereti insanda istek bırakmıyor hiç bişeye, bende aslında ikimizinde geleceği için bu durumdayımyani biraz da siz empati yapın.
1 akşam dışarı çıkıp yemek yeseniz pek bir şey kaybetmezsiniz. sizin için de iyi olur.
tam olarak bundan bahsediyorum,güne programlanmış bi şekilde uyanıyorum ve sınav odaklıyken ve güzel bi sonuca bu kadar yakınlaşmışken negatif yorumları beni delirtiyor.Ben çok da hak vermedim eşinize. Sınav psikolojisi çok zor ve farklı birşey sonuçta. Bu kaygıyla başka şeylere vakit ayırmak istememeniz çok normal. Keşke herşey dengede gidebilse ama maalesef bu hayat şartlarında çok da kolay olmuyor. İnsanın derslerden sınavlardan elini kolunu kaldırmaya bile hali kalmıyor. Üstelik içinde olduğunuz durumu biliyor zaten, anlayış ve sabır göstermesi gerekir.
tam olarak bundan bahsediyorum,güne programlanmış bi şekilde uyanıyorum ve sınav odaklıyken ve güzel bi sonuca bu kadar yakınlaşmışken negatif yorumları beni delirtiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?