• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Empati be adam!

Şu sınavdan bir geçeyim. Dünyanın altını üstüne getireceğiz de. Kötü bir şey istemiyor ki adam. Sıkılmış demek ki. Stres yapma sende. Adamcağızı bunaltma. Tam tersi olsa. O işlerden sebep yoğu olsa gezip tozamasanız sen söylenecektin. Empati yapamayacaktın.

Sınavda başarılar. emeğininizin karşılığını alırsınız inşallah.
Teşekkürler,inşallah emek eden herkes karşılığını alır.
Görüşecek, davet edecek kadar yakın arkadaşınız YÖK diye düşündüm,
Eşinizi haksız görmüyorum üyeciğim
çok samimi arkadaşlarımız var ve her biri ayrı şehirlerde :( eşimin iş arkadaşlarından görüştüklerimiz var frekansımızın tuttuklarıyla görüşürüz genelde.

Esasen eşin de sen de haklısın

Zira muhabbet mutlaka sınava gelecek ve siz bunalacaksınız

Lakin hep evde de gerilirsiniz az mola iyi gelir

iyi de sen kendini kapattin diye adamdan ne istiyosun. kendi basina bile plan yapmiyo. arada disari cikacak kadar da vakit ayiramiyo musun esine? esin hakli.

iyi de sen kendini kapattin diye adamdan ne istiyosun. kendi basina bile plan yapmiyo. arada disari cikacak kadar da vakit ayiramiyo musun esine? esin hakli.
tabiki insan içine çıkıyoruz :) eşime tüm zamanlarım feda,oda bunu bilir ama burdaki olay beni yanı başında görmesine rağmen sorguluyor olması,kendini yerime koymuyor olması..

Back
X