emr-i vaki istenmeyen misafir

eşine yılbaşında başbaşa kalmak istediğini söyle ona romantik bir yemek hazırla yani sonrası için de artık aklını ve kadınlığını kullan bunları da eşine söyle ki o gün kim ararsa arasın iptal etmeyi kendi istesin herkese de dışarı çıkacağınızı söyleyin böylece rahatsız eden olmaz

Eşinize kendisi ararsa açıkça söyleyin. Biz de dışarda program yapacaktık. Abin başbaşa güzel bir gün geçirelim diye istemedi diyin. Yok söyleyemiyorsanız mesaj atın. Yalan değil abisine söylerse sen de dersin sen bana başbaşa geçirelim dedin ben de kardeşine söyledim de. Yok daha olmazsa onlar başbaşa evde geçirsin siz annenize gidin. Bir gunü ağız tadıyla yaşatmazlar, özelden de anlamazlar. Benim de doğum günümde kv kp yatılı geldi. Eşim hediye almıştı ama akşama bir sürü misafir oldu kutlamadık. Aylarca söyledim.

evlilik iki ucu boklu degnek derim hep, ne tarafından tutsan elin kirlenecek ama eğer evliliği mutlu bir şekilde sürdürmek istiyorsan kabul edeceksin laf yerini buldumu sokacaksın ama görüşmeyi kesmeyeceksin , düşmanla irtibatı kesersen ne yaptıgını bilemezsin , düğün gecesi eşimin abisi benim ailemi kovdu düğün salonundan 4 sene bütün aileye dünyayı dar ettim ve ensonunda özür diletmekle işi bağladım çünkü huzursuz bir aile istemiyorum ailesiyle konuşmayınca eşler mutsuz oluyor gerektiğinde lafını söylersin ama birdahaki sneye yılbaşı planını erken yaparsın buda sana ders olur arkadaşım

bu yilbasi gelirse bir sey deme ama esinle konus tatli dille cok samimi olmak istemedigini soyle yaptiklari aklimdan cikmiyo de bir sekilde tatli dille anlat durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…