Emre ilhan mi Muhammed dilber mi?

Emre ilhan bence o adam acaba başak burcu falan mi ben gibi milimetrik ama burun deliklerinin eşitliği hakkında fikrim yok Muhammed dilber de iyi ama her burnunu begenemedim

Ben Emre beye olacaktim ama taa aralık yanı 9 ay sonrasına gün verince vazgectim. Muhammet beyi aradim gecen hafta Pazartesi günü çarşamba günü yani 2 gün sonrasına randevu aldim ve salı günü yani 6 gün sonra amaliyat oldum vede cok memnun kaldım. Fiyat ve kalite de aynı gibiler ama şu bekleme süresindeki farka bakın.

O
Ben Emre beye olacaktim ama taa aralık yanı 9 ay sonrasına gün verince vazgectim. Muhammet beyi aradim gecen hafta Pazartesi günü çarşamba günü yani 2 gün sonrasına randevu aldim ve salı günü yani 6 gün sonra amaliyat oldum vede cok memnun kaldım. Fiyat ve kalite de aynı gibiler ama şu bekleme süresindeki farka bakın.
Olur mu cnm emre ilhan gibi olamaz

bence iki doktor iyi, ben ikisinin arasinda kaldim, onceden emre ilhan dusunmuyordum, simdi baktim iki doktorunda tecrubesi gittikce guzelesiyor. Dogaliga yanaysan dr dilber tavsiyem, emre ilhan'da bende hala kararsizim, bakalim gundeme gelen yeni burunlara gore kararimi veririm, 1 sene sonra randevu olsa sonucta bu senin burnun yani yuzundeki en onemli olan sey. ben bes senedir bu doktorlari gozetliyorum.

Ben de her iki doktorun çalışmalarını beğeniyorum ama iki sene sonraya ameliyatı bekleyemem diye düşünüyorum. Zamanda önemli yani 6 ay olsa beklenir ama 2 yıla kim öle kim kala.

Ben de her iki doktorun çalışmalarını beğeniyorum ama iki sene sonraya ameliyatı bekleyemem diye düşünüyorum. Zamanda önemli yani 6 ay olsa beklenir ama 2 yıla kim öle kim kala.
Emre beyi iki yıl değil 1 yıl yada az daha fazla bekliyosunuz ve bence kesinlikle ben değdiğini düşünüyorum gerçekten kalemle çizilmiş gibi zarif burunu bitek o yapabiliyo

Ben de bir süredir ikisini de takip ediyorum. Benim fikrim emre bey gayet simetrik burun delikleri, şekil olarak hatasız evt kalemle çizilmiş gibi yapıyor ama yapma olduğu çok belli oluyor yani burun ben estetiklyim diye bağırıyor bir de şu burun sırtını biraz fazla alçaltıp kaydırak gibi kavisler yapmayı çok seviyor. Yaptığı burunların hepsi birbirine çok benziyor, ayni fabrikadan çıkmış gibi. Ayrıca fiatı çook yüksek piyasanın iki katı tam.
Muhammet dilber daha doğal ve yumuşak hatlı burunlar yapıyor. Kişiye özel, herkese farklı bir burun yapıyor. Fiatı da emre nin yarısı gibi.
Sanırım ben muhammet beyi tercih edicem.

bence her ikiside çok başarılı :) benim için doğallık çok önemliydi.. muhammet beye oldum ve çok memnun kaldım..

Ben emre beye maille foto göndermiştim. Burnumu analiz etti. Kemeri var dedi. Ucu kalın ve uzun dedi. Ayrıca kenarları kaşla orantılı değil fln dedi. Muhammet beye foto attım. Yüzünüzle uyumlu bir burnunuz var. Eğer kalın deriyse ameliyat olmanızı önermem dedi. Yüzyüze muayeneye henüz gitmedim.
Beni düşündüren emre kalın deride daha başarılı gibi geliyor. İkisiylede yüzyüze görüşmeden karar veremiycem. Hatta görüştükten sonrası da zor olacak gibi. Önce muhammet beye bir giderim büyük ihtimalle derim kalın mı değil mi o bir netleşsin bakalım. Daha çok düşünücem çook

Fiatta aynı değiller. Muhammet bey 8-11. Emre beyse 14-18 fiyat aralıkları

Muhammet Bey in sabit ücreti mi var yoksa burna göre değişkenlik mi gösteriyor? Bir de hangi teknikle ameliyat ediyor?

Emre ilhan bence o adam acaba başak burcu falan mi ben gibi milimetrik ama burun deliklerinin eşitliği hakkında fikrim yok Muhammed dilber de iyi ama her burnunu begenemedim

Ben de Başak burcuyum ve kılı kırk yarıyorum. Emre Bey en yakın 2017 Mart ayına randevu veriyor. Deviasyon ile rinoplasti ameliyatını aynı anda olucam ama Emre İlhan nın burunlarını ben de beğeniyorum.

Muhammet dilber de ultrasonic rhinoplasty yapıyor. Fiatlar ilk ameliyatta buruna da bağlı ama 8000 gibi. Revizyonlarda 10000 civarı sanırım

Kızlar ben anlamıyorum,revizyon doktorların hata yüzünden olmuyor mu,neden para alıyorlar,gemde iki kat?:KK64:

Arkadaşım bende kalın deriliyim ve emre ilhana oldum ameliyatımıda ama hiç güzel olmadı yani eğer muhammet bey sana öyle bişey söylediyse ayakta alkışlarım adamın ticari kaygısı yok demekki valla bravo..

Back
X