Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur mu cnm emre ilhan gibi olamazBen Emre beye olacaktim ama taa aralık yanı 9 ay sonrasına gün verince vazgectim. Muhammet beyi aradim gecen hafta Pazartesi günü çarşamba günü yani 2 gün sonrasına randevu aldim ve salı günü yani 6 gün sonra amaliyat oldum vede cok memnun kaldım. Fiyat ve kalite de aynı gibiler ama şu bekleme süresindeki farka bakın.
O
Olur mu cnm emre ilhan gibi olamaz
Kalemle çizilmiş gibi emre ilhandan başkası yapamıyor net bu yanı param olsa olurum ama imkansızNe konuda olamzmış? Bence Emre beyi biraz havalara ucurmuşlar. 9 ay beklenilirmi? 6 günde yeni burnuma kavuşdum. Önemli olan memnun olmak ve ben cok memnun kaldım.
Kalemle çizilmiş gibi emre ilhandan başkası yapamıyor net bu yanı param olsa olurum ama imkansız
Emre beyi iki yıl değil 1 yıl yada az daha fazla bekliyosunuz ve bence kesinlikle ben değdiğini düşünüyorum gerçekten kalemle çizilmiş gibi zarif burunu bitek o yapabiliyoBen de her iki doktorun çalışmalarını beğeniyorum ama iki sene sonraya ameliyatı bekleyemem diye düşünüyorum. Zamanda önemli yani 6 ay olsa beklenir ama 2 yıla kim öle kim kala.
Aynı fikirdeyimEmre ilhan bence o adam acaba başak burcu falan mi ben gibi milimetrik ama burun deliklerinin eşitliği hakkında fikrim yok Muhammed dilber de iyi ama her burnunu begenemedim
Fiatta aynı değiller. Muhammet bey 8-11. Emre beyse 14-18 fiyat aralıklarıBen Emre beye olacaktim ama taa aralık yanı 9 ay sonrasına gün verince vazgectim. Muhammet beyi aradim gecen hafta Pazartesi günü çarşamba günü yani 2 gün sonrasına randevu aldim ve salı günü yani 6 gün sonra amaliyat oldum vede cok memnun kaldım. Fiyat ve kalite de aynı gibiler ama şu bekleme süresindeki farka bakın.
Ben Emre beye olacaktim ama taa aralık yanı 9 ay sonrasına gün verince vazgectim. Muhammet beyi aradim gecen hafta Pazartesi günü çarşamba günü yani 2 gün sonrasına randevu aldim ve salı günü yani 6 gün sonra amaliyat oldum vede cok memnun kaldım. Fiyat ve kalite de aynı gibiler ama şu bekleme süresindeki farka bakın.
Emre ilhan bence o adam acaba başak burcu falan mi ben gibi milimetrik ama burun deliklerinin eşitliği hakkında fikrim yok Muhammed dilber de iyi ama her burnunu begenemedim