- 9 Kasım 2010
- 121
- 26
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Revizyonu aynı dr a yaptırırsan almaz genelde cnm kendi hatasıysa. Ama başka bir dr a gidince fiat yükseliyorKızlar ben anlamıyorum,revizyon doktorların hata yüzünden olmuyor mu,neden para alıyorlar,gemde iki kat?![]()
Deri kalın mı ince mi ona muayenede karar verebilirmiş demişti ama henüz gidemedim. Muayenede sen kalın derilisin, sonuç güzel olmayabilir derse zaten zorla yap demem yaniYani kalın deriliysen hiç yaptırma dedi ise haklı beterin beteri var iyi düşün..
Emreden memnun kalmadınız demek. Neden peki? Şeklini mi beğenmediniz? Ne kadar geçti amlyatın üzerinden? İsteseniz düzeltmez mi?Arkadaşım bende kalın deriliyim ve emre ilhana oldum ameliyatımıda ama hiç güzel olmadı yani eğer muhammet bey sana öyle bişey söylediyse ayakta alkışlarım adamın ticari kaygısı yok demekki valla bravo..
Anladım şimdi. Çok teşekkür ederim canım.Revizyonu aynı dr a yaptırırsan almaz genelde cnm kendi hatasıysa. Ama başka bir dr a gidince fiat yükseliyor
Emreden memnun kalmadınız demek. Neden peki? Şeklini mi beğenmediniz? Ne kadar geçti amlyatın üzerinden? İsteseniz düzeltmez mi?
Muhammet Dilber de randevu ücretli mi,haberiniz var mı?Muhammet dilber de ultrasonic rhinoplasty yapıyor. Fiatlar ilk ameliyatta buruna da bağlı ama 8000 gibi. Revizyonlarda 10000 civarı sanırım
Ben kendisiyle telde konuşmuştum cnm. Ücretli deil muayenesiMuhammet Dilber de randevu ücretli mi,haberiniz var mı?
Canım telefon numarasını verebilirmisin ,lütfen? İstersen özelden yaz. Kusura bakma canım sorularla yoruyorum seni ama başka çarem yok. Bütçem yetersiz,o yüzden herkesin beyininin etini yiyorum (( uygun doktor arıyorum.Ben kendisiyle telde konuşmuştum cnm. Ücretli deil muayenesi
Muhammet beyin tel no 0535 105 73 37 whatsupCanım telefon numarasını verebilirmisin ,lütfen? İstersen özelden yaz. Kusura bakma canım sorularla yoruyorum seni ama başka çarem yok. Bütçem yetersiz,o yüzden herkesin beyininin etini yiyorum (( uygun doktor arıyorum.
Sağol canım.Muhammet beyin tel no 0535 105 73 37 whatsup
0212 442 66 99 klinik
Bütçen kısıtlıysa emre beyin fiatlar çok uçuk bu arada haberin yoksa. Muhammet beyin Emreye göre yarısı fiat.
İki doktorun da instagramları var. Ordan takip edebilirsin. Hastaların fotoları da var Ayrıca facebook hesapları da var
Canım resmini görebilirmiyim?Arkadaşım bende kalın deriliyim ve emre ilhana oldum ameliyatımıda ama hiç güzel olmadı yani eğer muhammet bey sana öyle bişey söylediyse ayakta alkışlarım adamın ticari kaygısı yok demekki valla bravo..