Emre ilhan mi Muhammed dilber mi?

Yani kalın deriliysen hiç yaptırma dedi ise haklı beterin beteri var iyi düşün..
Deri kalın mı ince mi ona muayenede karar verebilirmiş demişti ama henüz gidemedim. Muayenede sen kalın derilisin, sonuç güzel olmayabilir derse zaten zorla yap demem yani

Arkadaşım bende kalın deriliyim ve emre ilhana oldum ameliyatımıda ama hiç güzel olmadı yani eğer muhammet bey sana öyle bişey söylediyse ayakta alkışlarım adamın ticari kaygısı yok demekki valla bravo..
Emreden memnun kalmadınız demek. Neden peki? Şeklini mi beğenmediniz? Ne kadar geçti amlyatın üzerinden? İsteseniz düzeltmez mi?

Emreden memnun kalmadınız demek. Neden peki? Şeklini mi beğenmediniz? Ne kadar geçti amlyatın üzerinden? İsteseniz düzeltmez mi?

Derin kalın olmaz derse sakın olma zaten çünkü olsanda daha beter oluyo emin olabilirsin.. Eski burnum en azından yamuk değildi delikleri eşitti şimdi hem yamuk hem eşitsiz hemde şiş burun .. 2 sene geçti .. Bi sürü boş laf yaparımda demiyo yapmamda.. Gerçi ben ona güvenmiyorum artık zaten başka dr araştırcam artık..

Kesinlikle Muhammet dilber değil burnum gün geçtikçe düştü hala uzun gittikçe şekli bozuluyor gerçekten pişman oldum bir buçuk yıl oldu başta da beğenmemiştim altı ay dolsun düzeltiriz derdi altı ay oldu bir yıl olsun dedi bir yıl olunca tekrar yaparsak riskli iz kalır diyor hiçbir şekilde memnun kalamadım ben ilk hallerini beğenmezdim en güzel zamanları ilk hali oluyormuş sonradandüzelme falan hikaye

Emredende muhammettende memnun olmayanlar var denek. Şans galiba bu işler biraz da.

İki doktorunda çok başarılı sonuçları var burada da gördüm reelde de tabi memnun olmayan hastaları da olacak olağan durum; Muhhamet beyle görüşmüştüm ve çok sevdim tarzını ilgisini

Ben kendisiyle telde konuşmuştum cnm. Ücretli deil muayenesi
Canım telefon numarasını verebilirmisin ,lütfen? İstersen özelden yaz. Kusura bakma canım sorularla yoruyorum seni ama başka çarem yok. Bütçem yetersiz,o yüzden herkesin beyininin etini yiyorum (( uygun doktor arıyorum.

Canım telefon numarasını verebilirmisin ,lütfen? İstersen özelden yaz. Kusura bakma canım sorularla yoruyorum seni ama başka çarem yok. Bütçem yetersiz,o yüzden herkesin beyininin etini yiyorum (( uygun doktor arıyorum.
Muhammet beyin tel no 0535 105 73 37 whatsup
0212 442 66 99 klinik
Bütçen kısıtlıysa emre beyin fiatlar çok uçuk bu arada haberin yoksa. Muhammet beyin Emreye göre yarısı fiat.
İki doktorun da instagramları var. Ordan takip edebilirsin. Hastaların fotoları da var Ayrıca facebook hesapları da var

Muhammet beyin tel no 0535 105 73 37 whatsup
0212 442 66 99 klinik
Bütçen kısıtlıysa emre beyin fiatlar çok uçuk bu arada haberin yoksa. Muhammet beyin Emreye göre yarısı fiat.
İki doktorun da instagramları var. Ordan takip edebilirsin. Hastaların fotoları da var Ayrıca facebook hesapları da var
Sağol canım.
İkisini de takip ediyorum.

Arkadaşım bende kalın deriliyim ve emre ilhana oldum ameliyatımıda ama hiç güzel olmadı yani eğer muhammet bey sana öyle bişey söylediyse ayakta alkışlarım adamın ticari kaygısı yok demekki valla bravo..
Canım resmini görebilirmiyim?

Back
X