- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
Benim tarzımdan istiyormussun sende. Minicik bir kavis istiycem yapay görunmemesi icin asırı kavise de karsıyım. görüntü de cok önemli önden bakıldıgında burun ucu top gibi durmamali Bende buna bayildimmEvett takip ediyorum hepsi ayrı guzelllozellikle şu iki burna bayılıyorum keske benim de oyle olsaaaaa
Merhaba,2015 eylül ayında emre ilhana ameliyat tarıhı mı aldım ekim 2016 ıcın ancak hala doktor arayışındayım instagramda volkan kahya yı gordum yaptıgı burunları cok begendım kararsızım yardımmmmm
Fotograflarınıza baktım emre beyin elinizi tuttugu resmi instagramdan yayınlamıstı burnunuzda gercekten cok hos dogal olmus ben heralde doktor kararsızlıgından ameliyattan vazgecicemMerhaba,
2015 Haziran'da Emre İlhan'a ameliyat oldum. Deviasyon vardı ve kemerliydi burnum. Çok memnunum. Hem karakter olarak çok düzgün bir insan, ilgili alakalı, hastalarını dinliyor. Yüzünüze en yakışan, doğal burnu yapıyor. Benim estetikli olduğumu kimse anlamıyor. Bu kadar çok talep olmasının da nedeni belli zaten :))
Ay ınsallah istedigimiz burna sahip oluruzzEki Görüntüle 1817859
Benim tarzımdan istiyormussun sende. Minicik bir kavis istiycem yapay görunmemesi icin asırı kavise de karsıyım. görüntü de cok önemli önden bakıldıgında burun ucu top gibi durmamali Bende buna bayildimmcok guzel cok kibar duruyor. Darısı bize ozaman
Cok iyi anlıyorum seniFotograflarınıza baktım emre beyin elinizi tuttugu resmi instagramdan yayınlamıstı burnunuzda gercekten cok hos dogal olmus ben heralde doktor kararsızlıgından ameliyattan vazgecicem
Fotograflarınıza baktım emre beyin elinizi tuttugu resmi instagramdan yayınlamıstı burnunuzda gercekten cok hos dogal olmus ben heralde doktor kararsızlıgından ameliyattan vazgecicem
2015 eylül ayında emre ilhana ameliyat tarıhı mı aldım ekim 2016 ıcın ancak hala doktor arayışındayım instagramda volkan kahya yı gordum yaptıgı burunları cok begendım kararsızım yardımmmmm
merhaba benim burnumda kalın derili ve ucu düşük yuvarlak gülünce yayılıyorCanım biz seninle de konuşmuştuk hatta resim de attım sana benim de büyük ve kalın derili bi burnum vardı gülünce falan yayılıyodu baya.ben emre beye bıraktım tek bi tane ünlü resmi gösterdim bu tarz seviyorum diye hepsi o ve şu an burnumdan çok memnunum.demet için de üzüldüm hevesliydi çok ama sanırım biraz buruna göre istekte bulunmak gerekli emre bey her halükarda eskisinden kat kat güzel bi yüz ortaya çıkarıyo ama sadece buruna baktığında memnun olmayanlar oluyodur.allah hepimize ayrı bi burun ayrı bi deri vermiş estetikle elimizdekini güzelleştiriyoruz. burunu en doğal en sağlıklı hale getirebilen çok nadir doktorlardan biri bence emre bey şehir dışından gidip 15 gün kaldık ve şimdi hep iyiki diyorum.bana da eğrilik için tekrar oluşabilir dedi napsaydım olmasa mıydım oluşursa da doktoruma güveniyorum bi sorunda tersini dönmüceğini biliyorum bence bu çok büyük bi güven ve şu an aynaya baktığımda da kendine güveni katlanmış birini görüyorum. inşallah herkes böyle bi süreç yaşar.
Ayyy cevabınız ıcın tesekkur ederım buz gıbı sogudum volkan bey den.Volkan Bey de ameliyat olalı iki ay oldu kuzenimle aynı gün olduk.ben ikimizin burnunu da beğendim sonuç memnun edici.biz ameliyat sonrası için pek bişi sormadık o da anlatmadı.bodoslama daldık işe.ameliyat sonrası ilk haftalar bi sevecen bi sempatik bi tatlı.tabi biz sorularımızı aman doktoru meşgul etmeyelim diye sormadık.bu arada ameliyat oncesi cekimde en az beş hasta isterim sizden dedi.ameliyat sonrası sorularımjz birikti tabi kuzenimin ağrısı oldu biraz da pimpirikli isin dogrusu.ben watsaptan bes alti defa yazdim kuzenim uc defa.ve bugun bize patladi.sabir tasi olsa catlar sIkintiniz bitmedi sizden sonra 20ameliyat yaptim sizin kadar sizlanmadilar.benden once o burunlarla bi guzel geziniyordunuz nefes aliyordunuz dedi.biz uzulduk rencide olduk.bize gicik oldu yani ama cogu hastasini cok sever.ilgi onemli degil muhim olan burnun guzelligi derseniz Volkan Bey basarili ama sahte her gulucugu....
Karar verebildiniz mi hangi doktora ameliyat oldunuzBahsettiginiz tum doktorları bılıyorum ben de takip ediyorum barıs cakırın tarzı cok dogal emre ilhanın tarzı burun ucları cok yuvarlak hatlı bekir sivriyi de begeniyprum emre üregenin burun ucları cok hos volkan kahyanın da oyle benim burnumda kemerli ve ucu asagıda ... Ben de cok kararsızım insallah hakkımızda hayırlısı emre ilhandan vazgecersem soz sıramı size vericem :)
Tam bi doktora ısınıyorum böyle yorumlar duyup soguyorum gerçekten böyle bi davranış sergilediyse kötü olmuşAyyy cevabınız ıcın tesekkur ederım buz gıbı sogudum volkan bey den.Zaten muhammet dılber de karar kıldım umarım fıkrım degısmez yine
Salih üregene ameliyat oldunuz mu nasıl suan memnunmusunuzCok iyi anlıyorum seniIkiside cok iyi doktorlar bakman gereken sadece tarzları Kararsız olmana gerek yok instagramlarına gir bak. Hangisini begeniyorsan hemen randevunu al ve git. Ben cok ugrastim cok yoruldum gözlerim mahfoldu bu yolda, sabahladim resmen kk de instagramda vs. kesin 100/100 kararlıyım artık aklımda biraz bile süphe endise yok. Salih uregene guveniyorum instagramını takip ettikce motive oluyorum valla hokus pokus gel 3 ay gelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?