Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende Volkan Kahya beyi takip ediyorum ve çok başarılı buluyorum. Sanırım bende Volkan beyi tercih edeceğim
Ben volkan beyle görüştüm ancak 4 bin lira + eksra burnumun şekline vs göre fiyat artıcak dedi. Bana çok geldi açıkcası birde sürekli kopyala yapıltır gibi aynı burunlar hani ne bilim en azından bana öyle geldi herkesin bi kendine has burnu olmuyor gibi geldi ameliyattan sonra başka doktprlarlada görüştüm süleyman taş, ali özbek volkan kahya, evren helvacı , mehmet sucubaşı vs vs hepsinde de içime sinmeyen bir durum oldu. Ben tercihimi Beklen Sami üreden yana kullandım çokda memnunum :)
Bende emre ilhana randevu aldim ama Volkan beyi arastirmadim hic onada bakayim ama Sen ne kadara yaptiracaksin Emre beye ? Iptal edersen randevu tarihini bana verirmisin lutfeeenbende Volkan Kahya beyi takip ediyorum ve çok başarılı buluyorum. Sanırım bende Volkan beyi tercih edeceğim
Normal de şuanda fiyat 16 bin ama ben onceden aldıgım ıcın randevu 12bin. İptal edersem size haber verririmm tabiki baska bi doktora yaptırırsam duanızı da alırım ki guzel burnum olsunnn :)))Bende emre ilhana randevu aldim ama Volkan beyi arastirmadim hic onada bakayim ama Sen ne kadara yaptiracaksin Emre beye ? Iptal edersen randevu tarihini bana verirmisin lutfeeenömur boyu duacin olurum
![]()
Oncesi sonranızı gorebilir miyim acabaBen volkan kahya ya yaptırdım gayet iyi sonuç aldım çok doğal bir burun yaptı tavsiye ederim gerçi daha 2.5 aylık Burnum hala sisler mevcut..
Ayy Söz muNormal de şuanda fiyat 16 bin ama ben onceden aldıgım ıcın randevu 12bin. İptal edersem size haber verririmm tabiki baska bi doktora yaptırırsam duanızı da alırım ki guzel burnum olsunnn :)))
Bahsettiginiz tum doktorları bılıyorum ben de takip ediyorum barıs cakırın tarzı cok dogal emre ilhanın tarzı burun ucları cok yuvarlak hatlı bekir sivriyi de begeniyprum emre üregenin burun ucları cok hos volkan kahyanın da oyle benim burnumda kemerli ve ucu asagıda ... Ben de cok kararsızım insallah hakkımızda hayırlısı emre ilhandan vazgecersem soz sıramı size vericem :)Ayy Söz mukesin olmazsada cok mutlu oldum. Iyiliginiz karsiliksiz kalmaz mutlaka. Benim kuzenim bikac yil evvel Emre beye ameliyat olmustu ona oldugunu bilmiyordum daha bikac gun evvel ögrendim burun seklimiz ayni ince derili kemerli ve ucu dusuk ben begenmistim burnunu. Emre bey ince deride cok basarili ama kalin derili hastalarini kabul etmiyormus emre ilhan hakkinda acilan gönderide belirtmisti 2 arkadas bu yönden memnuniyetsizligini. Bir arkadas ameliyat olacakti bugunlerde ama burnu kalin derili diye bana patlicandan dolma yapin diyorsunuz demis yani burun kalin deriliyse görusmemekte fayda var.
baris cakir ilede görustum oda burun elverisli ise ve kalin derili degilse yapariz demisti bana.
Salih emre uregeni bende dusunmustum aylarca hala dusunuyorum ama yaz sonrasina dusundugum icin bende kesin karar veremedim daha cok valtim var deyip arastiriyorum hala özellikle Muhammed dilberi cok takip ediyorum. Ve Bekir sivri hem cok uyguna hem guzel burunlar yapiyor ama burnu dusuk olanlarin ucunu guzel yapmadigini gördum oyuzden vazgectim. Volkan kahyayi takip etmeye basladim 2 gundur yaptigi burunlarin daha dogal oldugunu gördum. Ayy cok kararsizim ben cok doktor var. Ama kuzenim Emre beye ameliyat oldugundan o daha cok icime sindi sanirim hastasini tanidigim gördugum icin özellikle burun sekillerimiz ayni oldugu icin. Hakkimizda hayirlisi
Merhabalar.kafanızın karışık olması çok normal.herşeyden önce doktoruna güvenmek çok önemli.bana güven verdiği için ben de Emre beye revizyon ameliyatı oldum. Burun ucu konusunda Emre beyi tek geçerim. Emre beyin canlı o kadar çok hastasını gördüm ki hepsine hayran kaldım. Yuvarlak hatlı burun ucu herkese yapılmaz.Emre bey bu konuya çok dikkat eder.herkese kişiye özel burun tasarımı yaparken hastaya sorar.bana da sormuştu.yuvarlak hat mı keskin hatlı mı olsun diye.bunu söylerken aynı zaman da fikir de verir.çünkü burada yüz hatların devreye girer.yüz hatlarına da uyumlu (alın-çene-elmacık kemiği) bir plan yapılır.o yüzden çoğu gördüğümüz yuvarlak hat burun ucu hastanın kendi isteği de olabilir ya da yüzüne en uyumlu burun ucu olarak bu tip uygun görülmüş de olabilir.Bahsettiginiz tum doktorları bılıyorum ben de takip ediyorum barıs cakırın tarzı cok dogal emre ilhanın tarzı burun ucları cok yuvarlak hatlı bekir sivriyi de begeniyprum emre üregenin burun ucları cok hos volkan kahyanın da oyle benim burnumda kemerli ve ucu asagıda ... Ben de cok kararsızım insallah hakkımızda hayırlısı emre ilhandan vazgecersem soz sıramı size vericem :)
Canım biz seninle de konuşmuştuk hatta resim de attım sana benim de büyük ve kalın derili bi burnum vardı gülünce falan yayılıyodu baya.ben emre beye bıraktım tek bi tane ünlü resmi gösterdim bu tarz seviyorum diye hepsi o ve şu an burnumdan çok memnunum.demet için de üzüldüm hevesliydi çok ama sanırım biraz buruna göre istekte bulunmak gerekli emre bey her halükarda eskisinden kat kat güzel bi yüz ortaya çıkarıyo ama sadece buruna baktığında memnun olmayanlar oluyodur.allah hepimize ayrı bi burun ayrı bi deri vermiş estetikle elimizdekini güzelleştiriyoruz. burunu en doğal en sağlıklı hale getirebilen çok nadir doktorlardan biri bence emre bey şehir dışından gidip 15 gün kaldık ve şimdi hep iyiki diyorum.bana da eğrilik için tekrar oluşabilir dedi napsaydım olmasa mıydım oluşursa da doktoruma güveniyorum bi sorunda tersini dönmüceğini biliyorum bence bu çok büyük bi güven ve şu an aynaya baktığımda da kendine güveni katlanmış birini görüyorum. inşallah herkes böyle bi süreç yaşar.Ayy Söz mukesin olmazsada cok mutlu oldum. Iyiliginiz karsiliksiz kalmaz mutlaka. Benim kuzenim bikac yil evvel Emre beye ameliyat olmustu ona oldugunu bilmiyordum daha bikac gun evvel ögrendim burun seklimiz ayni ince derili kemerli ve ucu dusuk ben begenmistim burnunu. Emre bey ince deride cok basarili ama kalin derili hastalarini kabul etmiyormus emre ilhan hakkinda acilan gönderide belirtmisti 2 arkadas bu yönden memnuniyetsizligini. Bir arkadas ameliyat olacakti bugunlerde ama burnu kalin derili diye bana patlicandan dolma yapin diyorsunuz demis yani burun kalin deriliyse görusmemekte fayda var.
baris cakir ilede görustum oda burun elverisli ise ve kalin derili degilse yapariz demisti bana.
Salih emre uregeni bende dusunmustum aylarca hala dusunuyorum ama yaz sonrasina dusundugum icin bende kesin karar veremedim daha cok valtim var deyip arastiriyorum hala özellikle Muhammed dilberi cok takip ediyorum. Ve Bekir sivri hem cok uyguna hem guzel burunlar yapiyor ama burnu dusuk olanlarin ucunu guzel yapmadigini gördum oyuzden vazgectim. Volkan kahyayi takip etmeye basladim 2 gundur yaptigi burunlarin daha dogal oldugunu gördum. Ayy cok kararsizim ben cok doktor var. Ama kuzenim Emre beye ameliyat oldugundan o daha cok icime sindi sanirim hastasini tanidigim gördugum icin özellikle burun sekillerimiz ayni oldugu icin. Hakkimizda hayirlisi
Oncesı sonrası gorebılır mıyım ozelden resım atabılır mısınızkesinlikle volkan kahya :) ben kendisine ameliyat oldum çok mutluyum çok sempatik ve hastasıyla inanılmaz ilgilenen bir doktor. Burnum ile alakalı hiç bir sorun yaşamadım ameliyattan sonra hiç ağrım sızım olmadı burnum tam da hayal ettiğim gibi oldu kendisine anlattım oda aynen öyle yaptı çok mutluyum.
Size katılıyorum. Volkan kahyanın burunlarını cok begendim ama Salih emre daha cok kavisli kibar ve hafif kalkık burunlar yapıyor. Volkan kahya da daha dogal görünümlü burunlar yapıyor. Ve Emre ilhanın burunlarıda hos kücük ama ucunu begenmiyorum pek tabii zevk meselesi. Ben secimimi aileminde destegi ve begenmesi ile Salih Emreden yana kullandım.Bahsettiginiz tum doktorları bılıyorum ben de takip ediyorum barıs cakırın tarzı cok dogal emre ilhanın tarzı burun ucları cok yuvarlak hatlı bekir sivriyi de begeniyprum emre üregenin burun ucları cok hos volkan kahyanın da oyle benim burnumda kemerli ve ucu asagıda ... Ben de cok kararsızım insallah hakkımızda hayırlısı emre ilhandan vazgecersem soz sıramı size vericem :)
Sanırım benim secimim de oyle olucak. Sız ameliyat oldunuz mu yani yoksa sıra mı bekliyosunuz. Oldugsanız oncesı sonrası gorebılır mıyım ozelden de olabılırSize katılıyorum. Volkan kahyanın burunlarını cok begendim ama Salih emre daha cok kavisli kibar ve hafif kalkık burunlar yapıyor. Volkan kahya da daha dogal görünümlü burunlar yapıyor. Ve Emre ilhanın burunlarıda hos kücük ama ucunu begenmiyorum pek tabii zevk meselesi. Ben secimimi aileminde destegi ve begenmesi ile Salih Emreden yana kullandım.![]()
Hayır malesef sıra bekliyorum 3 ay sonra tatilimde yaptırıcam Istanbula gelip 2 hafta kalıcaz. Salih Emre uregeni instagramda da takip ediyor musun özellikle bugun ekledigi fotografa bayıldım. Barbie bebek gibi olmustu kadın. Böyle resimleri görünce hemen gitmek istiyorum hemennSanırım benim secimim de oyle olucak. Sız ameliyat oldunuz mu yani yoksa sıra mı bekliyosunuz. Oldugsanız oncesı sonrası gorebılır mıyım ozelden de olabılır