Emrio transferi

Efembahya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
823
2.134
113
46
Merhaba hanımlar. Transfer için ilaclara basladım. Biraz hazırlıksız oldu hem fiziksel hem psikolojik olarak. Aslında aylardır bu günleri bekliyorum ama bu ay olması beni biraz hazırlıksız yakalandı. Aniden gelişti sonu hayırlı olsun inşallah. Neler yemeliyim neler içmeliyim yada ne bileyim ne yapmalıyım bilemedim. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🤗

Merhaba hanımlar. Transfer için ilaclara basladım. Biraz hazırlıksız oldu hem fiziksel hem psikolojik olarak. Aslında aylardır bu günleri bekliyorum ama bu ay olması beni biraz hazırlıksız yakalandı. Aniden gelişti sonu hayırlı olsun inşallah. Neler yemeliyim neler içmeliyim yada ne bileyim ne yapmalıyım bilemedim. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim 🤗
O kadar emek veriliyor pskolojinizi ve rahminizi hamile kalmaya hazır olduğunuza odaklayın anne kendini hazır hissederse her şey yolunda gidermiş ben transferden önce öyle cok dikkat etmedim sadece ilaçlarını düzgün kullan öğünlerini güzel ye yeter asıl mesele transferden sonra başlıyor ama ben trasnferden 1 gün önce balık yemiştim akdeniz usulü beslenen demişlerdi

Back
X