Çok teşekkür ederim yedim hepsini bu ay doktora gidicem bakalım ne diycek .transfer oldunuzmu
Evet nisanda olmuştum şükür 34 haftalık hamileyim, ilk seferde pozitifi gördüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim yedim hepsini bu ay doktora gidicem bakalım ne diycek .transfer oldunuzmu
Ben surecte omegrav kullanmistim icinden hem multivitamin hemde balik yagi cikiyo argifertil bittikten sonra omegrav baslamistik. Ama heryerde bulunmuyordu . Online aliyorduk bende eczaneden ocean almaya baslamistimHangi balık yağını tavsiye edersin cnm benim yumurta kalitesi çok iyi degil
Haftalık liste atıyor kahvaltıda ara öğün 2 cı ara öğük ve akşam yemeyı baya çok şey var , bende 36 yaşım var 13 yumurta toplandı 12 si döllendi 5 vı gunde 5 gitifi iyi kalite yanı işe yaradı ,Çok iyi neler önerdi
İnşallah güzel sonuçlar olur baya işe yaramışHaftalık liste atıyor kahvaltıda ara öğün 2 cı ara öğük ve akşam yemeyı baya çok şey var , bende 36 yaşım var 13 yumurta toplandı 12 si döllendi 5 vı gunde 5 gitifi iyi kalite yanı işe yaradı ,
güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah güzel olur herşey sizin içinArkadaşlar 3. Gün embiryosu transferi oldum 6 ve 8 hücreli sizce nasıl ikiside Taze embiryolardi
İnşallah peki sizce iyi mi bu değerler bir de parol içebilir miyim basım çok agriyo dün içtim hala gecmedigüzel haberlerinizi bekliyorum inşallah güzel olur herşey sizin için![]()