Emriyolarda gelişim durması

papatya1503

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2022
4
0
1
36
Merhaba arkadaşlar. 2 tane tüp bebek tedavisi yaptık. Emriyolarımızın gelişimleri duruyor. Transfer aşamasına gelemedim. Kanda genetik testimize bakıldı kromozomlar hersey normal. Teşhis olarak sebepsiz infertilite konuldu. 7 yıl oldu. Benim durumumda olup hamile kalan varmı merak ediyorum. Bir çare arıyorum. Burdan araştırırken agnucaston habına denk geldim. Yumurta kalitem için şuan bunu kullanıyorum bir umutla.

Merhaba, konuyla ilgili embriyologlar veya drunuz detaylı bilgi vermedi mi?
Örnegin kacıncı günde duruyor gelişimleri 3.günde mi? Kac yumurta toplanıyor ve kaçı dölleniyor döllenme oranınız kaç? Yumurta ve spermde tespit edilmis bir sorun var mı
Bu sorunu neye baglıyorlar yumurta kaynaklı oldugunu mu söylediler mi size

Şu kadarını soyleyeyim döllenmede 3.güne kadar yumurta faktoru etkindir üçüncü günden sonra ise sperm faktoru. Eğer 3.günden sonra duruyorsa spermde ciddi sıkıntı vardır. O zaman eşinizin iyi bir üroloji druyla görüşmesi lazım.dna hasar tespit ros testi vs yapılması lazım.

Merhaba, konuyla ilgili embriyologlar veya drunuz detaylı bilgi vermedi mi?
Örnegin kacıncı günde duruyor gelişimleri 3.günde mi? Kac yumurta toplanıyor ve kaçı dölleniyor döllenme oranınız kaç? Yumurta ve spermde tespit edilmis bir sorun var mı
Bu sorunu neye baglıyorlar yumurta kaynaklı oldugunu mu söylediler mi size

Şu kadarını soyleyeyim döllenmede 3.güne kadar yumurta faktoru etkindir üçüncü günden sonra ise sperm faktoru. Eğer 3.günden sonra duruyorsa spermde ciddi sıkıntı vardır. O zaman eşinizin iyi bir üroloji druyla görüşmesi lazım.dna hasar tespit ros testi vs yapılması lazım.
3. Günden sonra duruyor ama eşimin spermlerinde sorun olmadığını söyledi doktorlar.

3. Günden sonra duruyor ama eşimin spermlerinde sorun olmadığını söyledi doktorlar.
Yaşınız kaç? 35'ten sonrabyumurta kalitesinde düşüş oluyor maalesef. Yumurta ve sperm kalitesi icin beslenmenize, vitamin degerlerinize fln çok dikkat etmeniz gerekiyor

Yaşım 32. Evlendiğimde 25 ti
Bu dönemde beslenmenize ve yaşayış biçiminize de ekstra önem göstermeniz gerekiyor. Daha hareketli bir yaşam (hergün kısa da olsa yürüyüşler), paket gıdalardan uzak durma, olabildiğince organik beslenme, stresten, sigaradan uzak durma gibi. Bu konuda doktorun görüşü ne peki? Gelişimleri neden duruyormus ona göre?

Merhaba arkadaşlar. 2 tane tüp bebek tedavisi yaptık. Emriyolarımızın gelişimleri duruyor. Transfer aşamasına gelemedim. Kanda genetik testimize bakıldı kromozomlar hersey normal. Teşhis olarak sebepsiz infertilite konuldu. 7 yıl oldu. Benim durumumda olup hamile kalan varmı merak ediyorum. Bir çare arıyorum. Burdan araştırırken agnucaston habına denk geldim. Yumurta kalitem için şuan bunu kullanıyorum bir umutla.
Merhaba. Benim de iki kere opu oldu. Ilkinde 21 yumurtadan 3 gune 8 tane, 5 gune 3 tane orta kalite gele bildi. Ikinci opuda 22 yumurtada 3 gune 9 tane, 5 gune sadece 1 tane embriyom kaldi. O da b kalite. Ama embriyoloq yumurtalarimin lekeli kalitesiz oldugunu dollenmeye engel olduğunu soyledi. Hatta not etmişdi bu kalitede yumurta ile kaliteli embriyo beklenilmiyor diye. Eşimde morfoloji, dna hepsi çok iyi. 3 gun ve 5 gunde de yumurta çok onemli demişdi doktorum. Kendi şahsimda da emin oldum.

Back
X