Emsan çeyiz kampanyası

lemures

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
238
5
38
Merhaba arkadaşlar ben emsan'ın çeyiz kampanyasını gördüm de sizde biraz bilgi verirseniz sevinirim.

Çeyiz setinin içinde 84 parça yemek takımı , 38 parça kahvaltı takımı , 91 parça çkb takımı ve 18 parça tencere takımı var 1900 tl aşağı yukarı sizce nasıl ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cevap verecek olan yok mu ya ?

Cevap verecek olan yok mu ya ?

Emsan da 4 farklı kampanya var.Hepsi de 1900 lü rakamlarda Konu açarken resim eklerseniz daha çabuk cevap gelir.

1897 TL olan takım güzel bence.Ayrıca her üründen istediğiniz modeli seçme imkanı var orası çok güzel.

Son düzenleme:
Emsan da 4 farklı kampanya var.Hepsi de 1900 lü rakamlarda Konu açarken resim eklerseniz daha çabuk cevap gelir.

1897 TL olan takım güzel bence.Ayrıca her üründen istediğiniz modeli seçme imkanı var orası çok güzel.

Canım benim dediğimde tam olarak senin ki işte 3 tl için 1900 tl dedim beğendim ben ama genel olarak fiyatlar hep bu yönde mi onu merak ettim

Evet canım genelde fiyatlar böyle bende geçen sene korkmazdan çeyiz seti almıştım yemek takımı (86 parça) çatal bıçak seti (110 parça) tencere seti (23 parça) 1700 e almıştım canım ben. hatta şuanda 1489 lira:) ben daha pahalıya almışım ama bn set alırken yanında seramik karnıyarık, çorba tenceresi ve kızartma tavası hediyeydi.

Ben 2600e aldım Karaca'dan.. Daha kullanmadım ama kullananlar pek de memnun değil, pek araştırmamıştım. Emsan da Karaca grubuna satılmış, o yüzden iyi araştır da al derim..

Back
X