Tüp Bebek Merkezleri Emsey Hospıtal de Eylül de Tüp Bebek Yaptıracaklar

zzumra

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2013
13
3
16
35
İstanbul
Selam kızlar hepimizin istediği hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun bizlerde kucagımıza alalım .. Benim uzun protokelle tüp bebek sürecim başlamış durumda.. Önceden ay günler kısaldı nasılda hızla akıp gidiyor derdim şimdi bu sürecin başlangıcıyla zaman durmuş gibi bir heyecean var ama Ümitsizlik yok Rabbim ol dediği zaman olacak inşAllah.. Benim hastane tercihimde önceliklerim ; kendi içime sinmesi (aaa şurda yaptırmışlar negatif burda olmuş pozitif olayına takılmadım nasip sonuçta), ekibin ilgisi (sonuçta yorucu ve stresli bir sürece gircez), sağlıkta güncel teknolojiyi takip ediyorlarmı ? bu maddeler bnm için olumluydu ve başlangıcı yaptık.. biz derdimiz için vesile aradık Rabbim derman edip kucağımızı hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşAllah ...

canım hakkında hayırlısı olsun peki fiyat olarak nedir emsey hastanesınde tüp bebek tedavisi ve devlet raporu geçiyormu

canım hakkında hayırlısı olsun peki fiyat olarak nedir emsey hastanesınde tüp bebek tedavisi ve devlet raporu geçiyormu
amin inşaAllah canm hepimiz için hayırlısı olsun .. biz devlet raporu kullanmadığımız için bilmiyorum ama fiyat olarak ilaç hariç 5000 tl .. eger semt olarak yakınsan git mutlaka gör dedim yeni temiz ilgili bir hastane hakkında hyırlısı aklına gelen başka soru varsa yardımcı olmaya çalışırım... en güzel vakitte hayırla anne olman dileğiyle ;-)

ne zaman tedavi oldunuz ve ilaç dahil olmak üzere fiyat hakkında bigi verirsen sevinirim ,cok tesekkur ederım

ne zaman tedavi oldunuz ve ilaç dahil olmak üzere fiyat hakkında bigi verirsen sevinirim ,cok tesekkur ederım
Slm cnm benm transfer yapildi nasipse 17 ekim tahlil gunum sonuc bekliyoruz herkesin ilac fiyati kendine uygulanan doza göre tutuyor ama genelde 1000- 2000 tl arası ilaclar tutuyor toplamda 6000-7000 tl arası olur. Istenileln testleri devlet hastanesindede yaptirabilirsin sıkıntı yapmıyorlar

Canim rabbim hayrli evlat nasip etsn insallh bnde yaptirim emseyde senn kac yumurtan toplanddi

Canim rabbim hayrli evlat nasip etsn insallh bnde yaptirim emseyde senn kac yumurtan toplanddi
Sagol cnn Rabbim razi olsn ins hepimize nasip etsin.. sen ne zaman yaptrdn ? Bnm 6 yumurtam toplandi baskilayici kullandm ben cok gelişmesin diye 3 u dollendi transferden sonra dondurduk. Bugun az bir kanamam oldu tedirgin olup gittim . Transferim 9. Gunuydu 54.1 çıktı pozitifmis. Cuma gunu testi tekrarliycaz artış varmı diye ins sağlıkla devam eder. Senin sonuc ne zamn cnm

Canim benimdört yumurta toplandı iki tanesinin durumu iyiymiş ama benim dışarda döllenme olmadığı için işlem iptal edildi ne oldugunu anlamadim kismet deilmis ilk tup bebek deneyimin mi senin

Canim benimdört yumurta toplandı iki tanesinin durumu iyiymiş ama benim dışarda döllenme olmadığı için işlem iptal edildi ne oldugunu anlamadim kismet deilmis ilk tup bebek deneyimin mi senin
Evet canm ilk tup bebek denemem . Gönlünu ferah tut bizimde pozitif cikti bakalm nasip sonucta hep bir bekleyis devam etcek Rabbim sanada en kisa zamanda hayirli saglıklı evlatlar nasip etsin.

Evet canm ilk tup bebek denemem . Gönlünu ferah tut bizimde pozitif cikti bakalm nasip sonucta hep bir bekleyis devam etcek Rabbim sanada en kisa zamanda hayirli saglıklı evlatlar nasip etsin.
Amin canim pozitif olmasina cok sevindim tup bebek yaptirma sebebin neydi benm iki tupumde kapali laporoskopi oldum sol acildi dediler ama sonuc alamadim

Amin canim pozitif olmasina cok sevindim tup bebek yaptirma sebebin neydi benm iki tupumde kapali laporoskopi oldum sol acildi dediler ama sonuc alamadim
Sagol cnm Bizim sebepsiz cnm hiçbir problem yoktu imtihan iste. Bellimi olur bnm arkadaşm tuo bebek denedi negatif sonuçlandı 4 ay sonra kendiliginden gebe kaldi Rabbim sanada ummadığın biranda kucağına güzel suprizini nasip etsin

Kızlar bizde tüp bebek yaptıracagız ama raporlu emseyde rapor geçiyor diye duydum ama telefondan fiyat vermiyorlar benim oraya sadece fiyat öğrenmek için gidecek kadar uzak sizler kontrole gıttıgınızde bizler için soramazmısınız?

biz raporsuz yaptırdık daha yeni 5000 tl cnm tabi ilça parası hariç oda senin kullanacagın doza göre değşiriyor 1000-2000 tl arasında. aklına takılan başka birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım sorarımda cuma günü kontrolum var hastanede :)

Merhaba. Durumunuz nasil Nesrin Hnm inmi hastasiydiniz? Sonuca ulastiniz insallah

Bende şuanda emsey hastanesi nesrin hanımda tüp bebek yaptırıyorum gonal f iğnemin 4.günü nasip inşallah pozitifi görürüm

Merhaba ben 1 Agustosta dondurulmus transferimi yaptirdim. Cok şükür hamileyim. Hastaneyi dusunenlere tavsiye ederim. Nesrin Hanim iyi, ilgili bir doktor. Insallah herkes tedavisindan olumlu sonuc alir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…