Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben bu ay emsey hastanesinde aşılama yaptırıcam ilk olucak .6 yıllık evliyiz yaşım 22. Problem ise eşimde sperm düşüklüğü ve hareketsizliği olarak belirlendi..inşallah tutar.. Bu hastane hakında yorum alabilirmiyim lütfen....doktorum nesrin hanım.
Ben bu ay emsey hastanesinde aşılama yaptırıcam ilk olucak .6 yıllık evliyiz yaşım 22. Problem ise eşimde sperm düşüklüğü ve hareketsizliği olarak belirlendi..inşallah tutar.. Bu hastane hakında yorum alabilirmiyim lütfen....doktorum nesrin hanım.
SLM canım benimde sorunum aynı eşimde bendede yumurta tembelligi var bende bu ay adet olursam takibe alıncam ve aşılama yapılcak geçen ay bir yumurtam çatlamamışdı önun için ertelendi buaya sanırım 24a gibi adet alcam ben izmir kadın dogum avinde yaptırcam senin aşılama tutdumu bende ilk defa yaptırcam inşallah gerek kalmazda bu ay mamile kalmış olurum
emsey hastenesinde tüp bebek tedavisi gördüm tedavim yeni bitti Allaha şükür ii haber aldım daha başındayım ama çok mutluyum buraya yazmamın nedeni hastenin şartlarının her yönden ii olması fiyat olarak çoğu hasteneye göre normal bir fiyata sahip hastane çalışanları çok titiz ve güler yüzlü nesrin hanım çok hanım bir doktor bu tip tedavilerde en öenmlisi moral ben bu hastenede kendimi çok ii hissattim Allah nasip ederse hamileliğim sürecindede bu hastaneye devam etmek istiyorum.Emseyi düşünen arkadaşlar gönül rahatığı ile başlayabilirler tedaviye.Allah tüm çocuk sahbi olmak isteyenlere nasip etsin inşallah..
sonuc malesef olumsuz hastane kaynaklı oldugnu düşünmüorum hastanegecrekten cok iyi nesrin hanımda öle cok özenliler ...sizin içinde herseyin hayırlısnı diliyorum
sonuc malesef olumsuz hastane kaynaklı oldugnu düşünmüorum hastanegecrekten cok iyi nesrin hanımda öle cok özenliler ...sizin içinde herseyin hayırlısnı diliyorum
Bende emsey hastanesi ne gidiyorum yeni başladık tüp bebek tedavisine inşallah hersey yolunda gider nesrin hanım iyi bir doktor allah hepimizin hakkında hayırlısını versin bende cok heycanlıyım